Hozd rendbe a magánéleted egy egyszerű trükkel!
Még keresed a párod, esetleg ráleltél, de nem vagytok egy hullámhosszon? A feng shui segít.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A jó kapcsolat záloga a keleti térrendezés tudománya szerint, hogy a saját és kedvesed chijét úgy hangolod össze, hogy attól mindketten jobban érzitek magatokat.

Ez azon alapul, hogy az együtt töltött idő alatt a kettőtök energiája kapcsolatba lép egymással, és mindketten a másik részévé váltok. A feng shuinak az a célja, hogy ebből az energiacseréből a lehető legjobbat hozza ki.

A térrendezési tudománynak köszönhetően ezáltal erősítheted a kapcsolatodat, új energiával töltheted fel, sőt, az igazit is megtalálhatod, ha még keresed a párod.

Irányok és a párkapcsolat területei

Minden irány, valamint az otthonod középpontja meghatározott befolyással bír a kapcsolatodra, a lakótered különböző részein történő változtatásokkal tehát sokat tehetsz a kiegyensúlyozott párkapcsolatért. Az otthonod keleti részének erősítésével lelkesedést és aktivitást vihetsz a kapcsolatba. Akkor fókuszálj erre a területre, ha úgy érzed, megrekedtetek, vagy felütötte a fejét az unalom. A délkelet a jobb kommunikációt segíti elő, a déli rész erősítésével pedig több szenvedélyt és érzelmet vihetsz a kapcsolatba. Ezt akkor fokozd, ha spontaneitást és izgalmat szeretnél elérni.

A délnyugat több gondoskodó, gyengéd érzést hív elő. Ideális a stabil kapcsolat megteremtéséhez, különös tekintettel az egymás közötti kommunikáció minőségére és az összetartozásra.

A nyugati terület segít több romantikus, játékos chit teremteni, az északnyugat az elköteleződés és a tervezés iránya, az északi rész pedig a ragaszkodást és a szexuális vitalitást erősíti. Az északkelet energiája javítja azt a képességet, hogy egyenes, lényegre törő és döntésképes legyél. A lakás középső területe a kölcsönös vonzalmat és a kettőtök közötti köteléket erősíti.

Használd a bágua térképet!
A bágua térkép segítségével állapíthatod meg, hogy az otthonod mely területe mely életterülettel áll kapcsolatban. Innen kinyomtathatod. »

Tanácsok a kapcsolatod megerősítéséhez

A már meglévő párkapcsolatot leginkább a délnyugati chi segítségével erősítheted. A délnyugati chi hatására gondoskodóbbá válsz, és intenzívebben jár majd át az érzés, hogy egy családhoz tartozol. Ha fokozod a saját energiameződben a délnyugati chit, mindketten több energiát fektettek majd a párkapcsolatba, és törekedtek a problémák megoldására.

Először is hozz be minél több délnyugati chit a saját energiameződbe azzal, hogy alvás közben délnyugat felé néz a fejtetőd. A terület aktiválásához helyezz sárga vágott virágot vagy sárga szobanövényt agyagedényben az otthonod délnyugati részébe. A sárga szín, valamint a puha textíliák fokozzák a föld chit ezen a részen, ezáltal erősítik a hosszú távú kapcsolat zálogát jelentő energiát. Érdemes egy gyertyapárt is elhelyezni itt, és mindennap meggyújtani őket egy kis időre.

Romantikus energia virágokkal

A virágokkal romantikusabb chit vihetsz a kapcsolatba, az élő chi mellett ugyanis a színük energiáját is a térbe sugározzák. Ráadásul a virág formája is meghatározza a saját, egyedi chijét.

Az élettelibb energia érdekében erős, vidám színeket válassz, amilyen a sárga vagy a lila, mert ezek a nagyobb vonzalmat és szenvedélyt mozdítják elő. Ha mélyebb érzelmek előhívására törekszel, tegyél krémszínű virágokat egy üvegvázába. Romantikusabb hangulat megidézésére helyezz a hálószobába rózsaszín vagy piros virágokat.

Segítség, ha még keresed a párod

Az aktuális kedélyállapotod elősegítheti, hogy társat vonzz az életedbe. Nagyon sokat számít az, hogy emberek között milyen személyiségnek mutatkozol. Ha vidám vagy, humorosan, játékosan viselkedsz, mások felfigyelnek rád, és úgy érzik majd, hogy szívesen töltenének több időt veled. Abban, hogy minél több embert bevonzz az életedbe, akik közül majd kiválaszthatod az ideális társat, a környezeted kialakítása is segíthet azzal, hogy kihozza belőled a legjobb hangulatot.

Ehhez először is növeld a játékos, nyugati chi jelenlétét az otthonodban. A chi fokozásában a rózsaszín lehet segítségedre, méghozzá úgy a leghatékonyabban, ha a lakás nyugati részén alkalmazod.

Emellett helyezz egy iránytűt az ágyadra, és fordítsd el az ágyat úgy, hogy alvás közben a fejed nyugati, a lábfejed keleti irányba nézzen. Lehet, hogy az ágyad így furcsa helyzetben áll majd a szobában, de aludj ebben a helyzetben hat hétig, és figyeld meg, megindult-e a változás. Az is segít, ha a lakóteredben kissé megerősíted a jin chit, többek között pasztellszínek, puha anyagok és ívelt formák segítségével.

Az egyenes vonalak, az éles sarkok és a túlságosan zsúfolt bútorok erős jang jelleget kölcsönöznek az otthonodnak. Az éles sarkokat növények és virágok segítségével rejtsd el, és ezekkel törheted meg az egyenes vonalakat is.

Cikkünk megírásában Simon Brown Feng Shui Biblia című könyve segített.

Ezt is szeretjük