Filléres trükkök a fürdőszobába
Minimális ráfordítással és kreativitással megszépítheted a fürdőt.

Dia

 	Bátorság és kreativitás  	A fürdő teljes felújítása komoly anyagi terhet jelent, de ha csak esztétikai javításra lenne szükség, azt némi leleménnyel és minimális anyagi ráfordítással is megoldhatod. Válassz a csempéhez színben passzoló törülközőket, helyezz el egy szabad polcon néhány gyertyát és egy csokor virágot - máris úgy fogod érezni, mintha egy megújult fürdőszobába lépnél. Ha ennél többre van szükséged, próbáld ki látványos, mégis olcsón megvalósítható trükkjeinket!  	Kapcsolódó cikk: 	Álomfürdőszoba 10 ezer forintért - Így újítsd fel saját magad! »

Bátorság és kreativitás

A fürdő teljes felújítása komoly anyagi terhet jelent, de ha csak esztétikai javításra lenne szükség, azt némi leleménnyel és minimális anyagi ráfordítással is megoldhatod. Válassz a csempéhez színben passzoló törülközőket, helyezz el egy szabad polcon néhány gyertyát és egy csokor virágot - máris úgy fogod érezni, mintha egy megújult fürdőszobába lépnél. Ha ennél többre van szükséged, próbáld ki látványos, mégis olcsón megvalósítható trükkjeinket!

Kapcsolódó cikk:
Álomfürdőszoba 10 ezer forintért - Így újítsd fel saját magad! »

Dia

	Takaros üvegcsék	Samponok, tusfürdők, testápolók, sminklemosók, arckérmek... Biztos a te fürdőszobádban is rengeteg a műanyag tégely. Ha veszel néhány csinos fiolát, és azokba töltöd át a kozmetikumokat, máris elegánsabb és rendezettebb lesz a hangulat a fürdőben. Kétségtelenül az üveg a legszebb, de azokat a kencéket, amiket nedves kézzel is használni fogsz, inkább átlátszó műanyagba töltsd, hogy megelőzd a baleseteket.

Takaros üvegcsék

Samponok, tusfürdők, testápolók, sminklemosók, arckérmek... Biztos a te fürdőszobádban is rengeteg a műanyag tégely. Ha veszel néhány csinos fiolát, és azokba töltöd át a kozmetikumokat, máris elegánsabb és rendezettebb lesz a hangulat a fürdőben. Kétségtelenül az üveg a legszebb, de azokat a kencéket, amiket nedves kézzel is használni fogsz, inkább átlátszó műanyagba töltsd, hogy megelőzd a baleseteket.

Dia

	Kép a falon	Valószínűleg a fürdőszoba az utolsó hely, ahová eszedbe jutna képet akasztani, pedig ha a keret ellenáll a párának, egy jól megválasztott festmény vagy fotó az egész fürdő hangulatát megváltoztathatja. Az elegáns helységbe válaszd egy klasszikus kép repróját, de egy bohókás, tarka fürdőben egy jazz-poszter is jól mutat.

Kép a falon

Valószínűleg a fürdőszoba az utolsó hely, ahová eszedbe jutna képet akasztani, pedig ha a keret ellenáll a párának, egy jól megválasztott festmény vagy fotó az egész fürdő hangulatát megváltoztathatja. Az elegáns helységbe válaszd egy klasszikus kép repróját, de egy bohókás, tarka fürdőben egy jazz-poszter is jól mutat.

Dia

	Színes matricák	Egy kevés festék és néhány ív mintás, színes matrica csodákra képes. Ha ügyesen használod, a régi, kopott, megvislet fürdőszobabútorból is modern, divatos pipereszekrényt készíthetsz. Nyugodtan használj merész színeket, de csak akkor, ha a fal semleges, visszafogott árnyalatú. Fokozhatod a hatást, ha a hangsúlyos bútor színe néhány kiegészítőn, például a kisebb polcokon is visszaköszön.

Színes matricák

Egy kevés festék és néhány ív mintás, színes matrica csodákra képes. Ha ügyesen használod, a régi, kopott, megvislet fürdőszobabútorból is modern, divatos pipereszekrényt készíthetsz. Nyugodtan használj merész színeket, de csak akkor, ha a fal semleges, visszafogott árnyalatú. Fokozhatod a hatást, ha a hangsúlyos bútor színe néhány kiegészítőn, például a kisebb polcokon is visszaköszön.

Dia

 	Tükrök, tükrök, tükrök...  	A tükrökkel nem csak a teret tágíthatod - ami egy kis méretű fürdőszobában szintén előnyös dolog - de elegánsabb hangulatot is teremthetsz. Ha egy nagy tükör helyett több kicsit használsz, azzal még tovább fokozhatod a matricák által megalapozott luxus- vagy éppen modern hangulatot.  	Kapcsolódó cikk: 	Duplázd meg a fürdőszobádat! - A legszebb falitükrök 8 ezer forint alatt »

Tükrök, tükrök, tükrök...

A tükrökkel nem csak a teret tágíthatod - ami egy kis méretű fürdőszobában szintén előnyös dolog - de elegánsabb hangulatot is teremthetsz. Ha egy nagy tükör helyett több kicsit használsz, azzal még tovább fokozhatod a matricák által megalapozott luxus- vagy éppen modern hangulatot.

Kapcsolódó cikk:
Duplázd meg a fürdőszobádat! - A legszebb falitükrök 8 ezer forint alatt »

Dia

	Megújult kádburkolat	Sok fürdőszobában a kádnak egyáltalán nincs burkolata, vagy csak egy panellemezzel vették körbe, amit a legnagyobb jóindulattal sem lehet mutatósnak nevezni. Ha legszívesebben rá se néznél a sötét vasdarabra, vagy feláll a kezeden a szőr a kád csempéitől, készíts rá vadonatúj burkolatot. Ha van egy kis kézügyességed, egyetlen nap alatt végezhetsz vele.	Kapcsolódó cikk:	Így varázsold újjá a régi kádburkolatot egyetlen nap alatt »

Megújult kádburkolat

Sok fürdőszobában a kádnak egyáltalán nincs burkolata, vagy csak egy panellemezzel vették körbe, amit a legnagyobb jóindulattal sem lehet mutatósnak nevezni. Ha legszívesebben rá se néznél a sötét vasdarabra, vagy feláll a kezeden a szőr a kád csempéitől, készíts rá vadonatúj burkolatot. Ha van egy kis kézügyességed, egyetlen nap alatt végezhetsz vele.

Kapcsolódó cikk:
Így varázsold újjá a régi kádburkolatot egyetlen nap alatt »

Dia

	Mozaikcsempe fillérekből	A mozaikcsempe a fürdőszobába sokak dédelgetett vágya, de csak kevesen engedhetik meg maguknak a borsos árú burkolatot. Ha te is szereted az apró köveket, vásárolj egy ív vízhatlan, mozaikmintás tapétát, és ragaszd a zuhanyzóba, vagy a mosdókagyló fölé. Ha csak egy ívet vásárolsz, egy jobb minőségű terméket is megengedhetsz magadnak, ami valóban úgy mutat majd, mintha mozaikcsempével emelted volna ki a fürdőszoba egy részét.

Mozaikcsempe fillérekből

A mozaikcsempe a fürdőszobába sokak dédelgetett vágya, de csak kevesen engedhetik meg maguknak a borsos árú burkolatot. Ha te is szereted az apró köveket, vásárolj egy ív vízhatlan, mozaikmintás tapétát, és ragaszd a zuhanyzóba, vagy a mosdókagyló fölé. Ha csak egy ívet vásárolsz, egy jobb minőségű terméket is megengedhetsz magadnak, ami valóban úgy mutat majd, mintha mozaikcsempével emelted volna ki a fürdőszoba egy részét.

Ezt is szeretjük
Fotó: