10 kreatív ötlet a fiókos szekrény felújításához: saját kezűleg is megcsinálhatod
Ha meguntad a régi komódot, de nincs pénzed újra, megmutatjuk, hogy öltöztetheted új köntösbe.

komod cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Már egészen kicsi idő- és energiaráfordítással kipofozhatod a nagymamádtól megörökölt, netán a bolhapiacról megmentett, régi fiókos szekrényedet. Engedd szabadjára fantáziádat, és alkoss valami nagyszerűt! Cikkünkből minden ötletet megkapsz hozzá.

Amennyiben a komód nincs vészes állapotban, vagyis nem szorul külső felújításra, belevetheted magad a díszítés csodálatos világába! Ellenkező esetben célszerű előbb biztosítani a megfelelő körülményeket, például eltávolítani a régi festéket, illetve lecsiszolni a tárolót, hogy egyenletes legyen a felülete.

Kreatív ötletek a fiókos szekrény felújításához

A fogantyú a bútorok meghatározó eleme, mely képes a legósdibb darabot is egyedivé varázsolni. A lakberendezési áruházakban óriási a fogantyúválaszték, ugyanakkor van egy hely, ahol még inkább érdemes körülnézned, nevezetesen a lakásodban: kallódó gombokból, régi gyerekjátékokból, ékszerekből, de akár fonalból is készíthetsz különleges fogantyúkat. Összeállításunkban adunk hozzá némi inspirációt.

Képek forrása: Pinterest, Cool DIY Ideas, Girl in the Garage, What's Ur Home Story, Etsy, Better Homes and Gardens, Apartment Therapy, Homedit, Lowes.

Ezt is szeretjük