Mire jó egy darab papír a hűtőben? 10 tárolási trükk, amivel sokkal tovább friss marad minden
A régi harisnya a hagyma tárolására is jó lehet, de számos érdekes trükk létezik az ételek tartósítására.

hutoszekreny-kaja
Ez is érdekelhet

Fürdőzés még nem volt ilyen izgalmas: Élvezd a nyarat Bükfürdőn! (x)

Operagála - egy romantikus este Vittorio Grigolo sztártenorral (x)

Debrecenben beindult a Nyár! Trópusi kalandok az Aquaticumban (x)

beauty and style

Jennifer Aniston teste 50 évesen is álomszép: tudatos étrenddel bárkinek lehet ilyen »

Könnyű, 5 perces nyári frizura: kényelmes, és nem lesz benne meleged »

Házi lábápoló maszk bőrkeményedés ellen: hidratálja és puhítja a sarkakat »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

A/ zöldség és gyümölcs nem olcsó, ezért nem mindegy, hogy meddig őrzik meg frissességüket, és mennyi vész belőlük kárba felhasználás előtt. Szerencsére számos praktika létezik, hogy ne csak néhány napig lehessen élvezni az ízüket.

Miután az ember jól feltankolt a boltból, sajnos gyakran szembesülhet azzal, hogy a gyümölcsök nagyon gyorsan barnulni kezdenek, a hűtőbe tett zöldség megpuhul, a cukor csomókba áll össze, a banán megbarnul, és már semmi nem olyan gusztusos, mint amikor levette a polcról.

Praktikák a tartósan friss ételekért

A tartósító ötleteket bárki bevetheti a konyhában, hiszen nem kell hozzájuk semmi különös, legfeljebb némi folpack, papírtörlő vagy kidobásra ítélt ruhadarab - és persze, egy csipetnyi talpraesettség. Azért is érdemes megtanulni őket, mert velük az ablakon kidobott pénz is csökkenthető.

Ezt is szeretjük