Mire jó egy darab papír a hűtőben? 10 tárolási trükk, amivel sokkal tovább friss marad minden
A régi harisnya a hagyma tárolására is jó lehet, de számos érdekes trükk létezik az ételek tartósítására.


- Íme Koltai Róbert bájos, szőke párja: a színész 78 évesen élvezi a késői szerelmet
- Ki volt Az arany ember szerelme Jókai művében? Kvíz a kötelező olvasmányokból
- Felismered, melyik magyar városban készült a fotó? 9 kérdéses kvíz, hogy próbára tedd a tudásod
- Ma 81 éves Kovács P. József: a Magyar Televízió legendás bemondója így él napjainkban
- Átmennél most a biológiaérettségin? 10 kérdés, amire tudni kellett a választ
A/ zöldség és gyümölcs nem olcsó, ezért nem mindegy, hogy meddig őrzik meg frissességüket, és mennyi vész belőlük kárba felhasználás előtt. Szerencsére számos praktika létezik, hogy ne csak néhány napig lehessen élvezni az ízüket.
Miután az ember jól feltankolt a boltból, sajnos gyakran szembesülhet azzal, hogy a gyümölcsök nagyon gyorsan barnulni kezdenek, a hűtőbe tett zöldség megpuhul, a cukor csomókba áll össze, a banán megbarnul, és már semmi nem olyan gusztusos, mint amikor levette a polcról.
Praktikák a tartósan friss ételekért
A tartósító ötleteket bárki bevetheti a konyhában, hiszen nem kell hozzájuk semmi különös, legfeljebb némi folpack, papírtörlő vagy kidobásra ítélt ruhadarab - és persze, egy csipetnyi talpraesettség. Azért is érdemes megtanulni őket, mert velük az ablakon kidobott pénz is csökkenthető.
OLVASD EL EZT IS!

- takarítás
- házimunka