Mire jó egy darab papír a hűtőben? 10 tárolási trükk, amivel sokkal tovább friss marad minden
A régi harisnya a hagyma tárolására is jó lehet, de számos érdekes trükk létezik az ételek tartósítására.

hutoszekreny-kaja
Ez is érdekelhet

Fodrászszalon az otthonunkban: egészséges és gyönyörű haj Panasonic hajszárítókkal (x)

Olyan versenyeken veszek részt, amik ellen a testem tiltakozik - Interjú Szőnyi Ferenc ultratriatlon-világbajnokkal (x)

Igazi szelfi-király a Mate 40 Pro (x)

Lakberendezési trendek téli átalakításhoz (x)

Házassági évforduló (x)

„Megpróbálom kihozni ebből a helyzetből is a legjobbat” - interjú Sári Évivel (x)

Szex. Gyilkosság. Hatalom - Megjelent az év legforróbb thrillere! (x)

beauty and style

Így kezeld a kényes, kombinált bőrt télen: ezek a hatóanyagok tényleg beválnak »

Elképesztően menő kalapok és ékszerek használt holmikból: az idős nő kincset lát abban, amit más kidobna »

Karcsúbb alak 5 perc alatt: szuper tippek, amik nőiesebbé teszik az öltözéket, és elcsalják a plusz kilókat »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

A/ zöldség és gyümölcs nem olcsó, ezért nem mindegy, hogy meddig őrzik meg frissességüket, és mennyi vész belőlük kárba felhasználás előtt. Szerencsére számos praktika létezik, hogy ne csak néhány napig lehessen élvezni az ízüket.

Miután az ember jól feltankolt a boltból, sajnos gyakran szembesülhet azzal, hogy a gyümölcsök nagyon gyorsan barnulni kezdenek, a hűtőbe tett zöldség megpuhul, a cukor csomókba áll össze, a banán megbarnul, és már semmi nem olyan gusztusos, mint amikor levette a polcról.

Praktikák a tartósan friss ételekért

A tartósító ötleteket bárki bevetheti a konyhában, hiszen nem kell hozzájuk semmi különös, legfeljebb némi folpack, papírtörlő vagy kidobásra ítélt ruhadarab - és persze, egy csipetnyi talpraesettség. Azért is érdemes megtanulni őket, mert velük az ablakon kidobott pénz is csökkenthető.

Ezt is szeretjük