Egyetlen módszer, amivel újra tiszta lesz a fal ismételt festés nélkül is!
Ezt látnod kell!
Többé nem kell, hogy fájjon a fejed a foltos falak miatt. (x)

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bármennyire is felemelő a végeredmény, egy lakásfestés általában sok fejtörést okoz. Ott van a színek kiválasztása, a trendek feltérképezése, a családtagok meggyőzése, a festékválasztás, az összepakolás, a bútorok és a padló letakarása, maga a festés, majd az egészet követő rendrakás és takarítás. Ha azonban az előkészületek során jó döntéseket hozol, akkor a végeredmény minden fáradságot megér, különösen akkor, ha sokáig fenntartható az a ragyogó és tiszta állapot, ami a festés során létrejött.

Örökké foltmentes falak

A legfontosabb hosszú távú döntés, amit meghozhatsz, kétségkívül az, hogy milyen festéket használsz falaid csinosításához. Otthonod harmóniája és tisztasága sokat elárul rólad, és nagyban befolyásolja a hangulatodat, ezért is igyekszik mindenki nagyon odafigyelni rá.

A hétköznapok során azonban elkerülhetetlen, hogy foltok kerüljenek a falra, hiszen a használat során falaink számos külső hatásnak vannak kitéve. Bizonyára mindenkivel előfordult már, hogy a kávé vagy a gyümölcslé véletlenül a falra fröccsent, esetleg a gyermek hitte rajztáblának a függőleges felületeket, netán a kutya rázta meg magát egy esős napon az előszobában, és a falra fekete sárfoltok kerültek.

A Dulux 2016-ban egy olyan terméket dobott a piacra, ami forradalmasítja az otthoni falfestést. A Dulux falfestékei eddig is híresek voltak a felhasználóbarátságukról, a sűrű, vizes bázisú festékekkel öröm és szinte gyerekjáték dolgozni, a fedőképességük pedig szintén figyelemre méltó. Az EasyCare termékcsaláddal azonban a Dulux ennél még tovább ment: létrehozta a víztaszító, foltálló bevonatot, ami egyszerűen hihetetlen eredményekre képes.

A 48 színben kapható színes beltéri falfesték víztaszító technológiájának köszönhetően ellenáll a folyékony szennyeződéseknek, és megóvja a bevonatot attól, hogy bármit túlságosan magába szívjon.

Ezáltal a felületről könnyedén eltávolítható a kosz, emellett a festék nem veszít élénk színéből. A hagyományos festékekkel ellentétben a Dulux EasyCare a folyékony foltokat apró gyöngyökbe rendezve lepergeti a falról. Ezután a folyadékgyöngyök vizes, enyhén mosószeres szivaccsal könnyedén lemoshatóak.

Könnyű tisztítás, tartós színek

Ez a forradalmi falfesték tehát lehetővé teszi, hogy a falakról gyerekjáték legyen a kosz eltávolítása, miközben a színe többszöri takarítás után is élénk és ragyogó marad.

A nedves dörzsállóság szerint első osztályba sorolható festékek szabvány szerinti rétegvastagság-vesztési értékéhez képest az EasyCare közel tízszer ellenállóbb, amit a hivatalos hazai laboratóriumi tesztek is igazoltak.

A mosható falfestékek általában fényes felületet adnak, mert arról könnyebb eltávolítani a szennyeződéseket, az ilyen felületek azonban kiemelik a felületi hibákat, sőt, kifejezetten láthatóvá teszik a rosszabb minőségű festékeken a dörzsölés nyomait. Ezzel szemben a Dulux EasyCare hibátlan, mosható, matt felületet ad, így igazán hosszú ideig gondtalanul élvezhetjük az otthonunk falainak látványát.

Ezt is szeretjük