Képeken a leggazdagabbak lakásai: mutatjuk a dubaji luxusotthonokat!
Dubaj a luxus szimbóluma, erre kell számítani az eladásra kínált lakások esetében is.

dubai-medence
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Perzsa-öböl déli partján fekvő Dubaj az Egyesült Arab Emírségek második legnagyobb, de legnépesebb városa, mely jó ideje a gazdagság és a luxus egyik legfőbb szinonimájának számít.

Dubaj mára globális várossá és kiemelkedő nemzetközi üzleti központtá vált, gazdagságát és az iránta való megnövekedett érdeklődést azonban korántsem csak az olajnak és a gázkitermelésnek köszönheti, sőt, ezek már 10%-át sem teszik ki az emírség bevételeinek. Sokkal inkább felszálló ágban van a turizmus, a pénzügyi szolgáltatások köre, nem utolsósorban pedig az ingatlanértékesítés, a dubaji luxusépületek, luxuslakások és villák iránt ugyanis óriási az érdeklődés.

Luxuslakások Dubajban

Dubaj építészete és újszerű, fényűző építészeti megoldásai az egész világból vonzzák azokat, akik megtehetik, hogy a bolygó legdrágább helyein éljenek. Nézd meg képeken, milyen lakásokat és villákat értékesítenek azon a helyen, mely a világ első hétcsillagos - és legdrágább - szállodáját, valamint a világ legmagasabb épületét is a magáénak tudhatja.

Ezt is szeretjük