Milyen a nappalid? Többet mond el a személyiségedről, mint gondolnád!
Otthonod színei árulkodóak, ismerd meg magad jobban általuk! (x)

beauty and style
Top olvasott cikkek

Kíváncsi vagy, melyek az idei év legtrendibb stílusai? Most megmutatjuk, ráadásul azt is megtudhatod, melyik illik leginkább a személyiségedhez!

Örök álmodozóknak

Igazi romantikus álmodozó vagy, aki a herceget is fehér lovon várja? Szereted körülvenni magad olyan tárgyakkal, amelyeknek története, lelke van, és szinte mesélni tudnak? Imádod a puha anyagokat, a fodrokat, a virágokat és a masnikat? Ha magadra ismertél, akkor hozzád leginkább a vintage stílus illik, mely pasztell árnyalataival, nőies, romantikus megjelenésével igazi álomvilágba repít!

Ha ilyen enteriőrt szeretnél teremteni, a falakra válassz pasztellszínű vagy éppen virágmintás tapétát, utóbbival azonban csak óvatosan bánj, ha nagyon hangsúlyos a minta, akkor inkább csak egy kiemelt falon alkalmazd. A padlón világos színű laminált padló mutat a legjobban, mely lehet akár kopottas hatású is. A bútorok régi, megmentett darabok is lehetnek, melyeket saját ízlésed szerint újíthatsz fel.

A stílus megteremtéséhez nagyon fontosak a puha textilek, ezekkel semmiképpen se fukarkodj. Válassz puha, süppedős szőnyeget, varrass sok-sok díszpárnát, ágytakarót, és a bútorok között is legyen minél több a kárpitos darab. A függönyök legyenek gazdagon a földre omlók, sok fodorral, masnival, akár gazdag redőzéssel.

diego_400x226px_femina_galeria_01.jpg

Távoli tájak szerelmeseinek

Kalandvágyó természeted van, szeretsz utazni, és szereted a távoli tájak egzotikus világát? Szívesen veszed körül magad utazásod során szerezett emlékekkel, tárgyakkal? Vonzódsz a természetes, natúr, illetve natúr hatású anyagokhoz? Ez esetben az etno stílust ajánljuk neked, mely remekül passzol majd különleges személyiségedhez!

Egy hangsúlyos falra válassz feltűnő mintázatú tapétát, például cementlapos mintával, ami most igazán divatos. Egy másik falra kiegészítő színként akár a feketét is bevállalhatod, igazán karakteres lesz tőle a helyiség. A padlóra világos színű laminált padlót válassz, ha nappaliba, étkezőbe kerül, akkor figyelj a magas kopásállóságra is. A bútorok kiválasztásánál a természetes anyagú darabokat részesítsd előnyben.

A kiegészítők is fontosak az összhatás érdekében, egy-egy különleges lámpával, dekorációs elemmel dobd fel az összképet. A textileken is sok múlik: válassz természetes hatású, rövid szálú szőnyeget, valamint természetes árnyalatokban játszó, egyszínű, lágyan omló függönyöket.

Trendkövetőknek

Modern nagyvárosi nő vagy, aki a ruhatárát mindig az aktuális divat szerint alakítja ki? Szereted megjelenéseddel felhívni a figyelmet magadra, imádod a magas sarkú cipőket, a feltűnő ruhakölteményeket, a flitteres, csillogó felsőket? Ha illik rád a leírás, akkor a most futó egyik legnagyobb trendet, a trópusi hangulat megteremtését ajánljuk neked, mellyel igazán extravagáns miliőt teremthetsz otthonodban.

A helyiség leghangsúlyosabb falára válaszd a trópusi levelekkel és papagájokkal díszített tapétát, melyhez glamour stílusú, fényes laminált padlót párosíts. Bútorok terén nagyon divatos most az ötvenes-hatvanas évek formáinak újra felfedezése, az ilyen stílusú bútordarabokat bátran beillesztheted ebbe a stílusba. Kiegészítők terén válassz fényes, csillogó darabokat, például flitteres párnát, réz- vagy éppen aranyszínben pompázó lámpát, dekorációs tárgyakat.

A szoba központi szereplője lehet egy egyszínű, hosszú szálú, süppedős szőnyeg, valamint a függönynek is hangsúlyos szerepe van: válaszd a szoba színeihez illő árnyalatokban, a sötétítőt pedig akár kétféle anyagból is varrathatod, az alján bordűrözve, így igazán elegáns lesz. A függönyhöz válassz elegáns függönyelkötőt, valamint a karnis stílusára is figyelj.

Ha megtetszett valamelyik stílus, és szeretnéd így berendezni az otthonod, az enteriőrökben megtalálható tapétákat, laminált padlókat, szőnyegeket, függönyöket és karnisokat megtalálod a Diego áruházakban!

Ezt is szeretjük