8 módszer, amivel bármilyen beragadt csavart meg tudsz lazítani
Elromlott valami, és az egyetlen dolog, ami a javítás útjában áll, egy Krisztus előtt begyógyult anyacsavar? Minden csavart ki lehet szedni!

csavarok kilazítása, kiszedése, egyszerű módszerek
beauty and style
Top olvasott cikkek

Még az ezeréves, fémbe olvadó, rozsdás csavarokat is le lehet csavarozni. Ha sikerül meglazítani, utána már nyert ügyed van.

Legyen szó csöpögő vízvezetékről vagy bicikliszerelésről, senki nem örül annak, ha az előre tervezett párperces szerelésből váratlanul többórás procedúra kerekedik. És mindezt egy szinte megkövesedett, a búr háborúkat túlélő matuzsálemi anyacsavar miatt.

Csavarlazítási, -kiszedési módszerek

Nem kell feltétlenül a férfierő ahhoz, hogy ki lehessen csavarni egy makacs anyát. Kellenek hozzá a szükséges eszközök, ami lehet különböző típusú csőfogó, villáskulcs, dugókulcs, légkulcs, elektromos ütvecsavarozó, meg amit el tudsz képzelni. A kulcsoknak a legkényelmesebb verziója a csuklós-racsnis verzió, amik hajlítható fejjel rendelkeznek, és könnyebb benyúlni az eldugott csavarokhoz. Az egy dolog, hogy megvan az eszköz, és még a csavart is sikerült elérned, de mi van akkor, ha a világ összes kincséért sem akar megmozdulni?

Képek forrása: Getty Images Hungary, wikimedia

Ezt is szeretjük