Magyar családi ház 600 ezer forintért: körülnéztünk, milyet lehet kapni 1 millió alatt

Ismét megnéztük, hol lehet a legolcsóbban házat venni.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ez év elején már egyszer megkíséreltünk utánajárni, hol és milyen házakat lehet venni Magyarországon 1 millió forint alatt, hiszen sokan vannak, akik nem szeretnének akár évtizedekig is tartó hiteltartozást, ugyanakkor saját otthonra vágynak, nem beszélve azokról, akiket esetleg egy nehéz élethelyzet vagy éppen korábbi adósság kényszerít arra, hogy olcsóbb ingatlan után nézzenek.

Az ingatlanszakértők szerint az év eddigi részét az ingatlanértékesítések jelentős megugrása és a piac komoly élénkülése jellemezte, éppen ezért a jelenlegi helyzet feltérképezése céljából ismét összegyűjtöttünk néhányat az ország legolcsóbb eladó családi házai közül.

Olcsó, mégis ára van

Fontos tudni, hogy az ilyen olcsón megszerezhető ingatlanok általában komoly felújítást igényelnek, ugyanakkor sokak számára ideális kezdő lépést jelenthet, ha legalább az ingatlan a birtokukban van, onnan pedig folyamatosan félretéve, lépésről lépésre renoválhatják és tehetik lakhatóvá azt.

Mindemellett az ingatlanok szinté kivétel nélkül olyan kisebb településeken találhatók, amelyek távolabb esnek a forgalmas nagyvárosoktól, ezáltal pedig legtöbbször a munkalehetőségektől is, ugyanakkor ideális helyszínt jelenthetnek azoknak, akik csendesebb környezetben vagy éppen önellátásban gondolkodnak.

600 ezer forintért is találtunk házat

1 millió forintért találtunk kétszobás, több mint 50 négyzetméteres, felújításra szoruló, de gazdálkodásra is alkalmas családi házat a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Cibakházán, illetve szintén ebben a megyében, Öcsödön bukkantunk rá egy négy és két fél szobás, szintén felújítandó házra 950 ezer forintért.

A Zala megyei Zebeckén 990 ezer forintért eladó egy közepes állapotú, egy plusz két félszobás családi ház, Somogy megyében, Rinyaszentkirályon jó állapotú, kedves kis eladó ház található gazdasági épülettel és gazdálkodásra alkalmas területtel 800 ezer forintért, míg a Vas megyei, Sárvár és Szombathely közelében fekvő Egervölgyben 730 ezer forintért lehet megvenni egy felújítandó, 50 négyzetméteres házat nagy telekkel.

Az egyik legolcsóbb felújítandó ház, amire bukkantunk, Bakson található, 70 négyzetméteres, és 600 ezer forintért eladó.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük