Így spórolhatsz a BKK szemeszterbérlettel
Közlekedj okosan tippek
Spórolj időt és pénzt az új szemeszterbérlettel! Kevesebb sorban állás, kevesebb gond. (x)

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A havi bérlet kényelmes megoldás a mindennapi közösségi közlekedéshez, de beszerzése odafigyelést igényel: gyakran elfelejtjük, mikor jár le, és néha csak az utolsó pillanatban, a legnagyobb sietségben vesszük észre, hogy már nem érvényes.

Természetesen egy kis szervezettséggel nyomon követheted az időpontokat, de gondolj csak bele, hogy mennyivel egyszerűbb lenne, ha nem kellene négyhetente ellenőrizned!

Spórolj szemeszterbérlettel!

Kevesen tudják, hogy a BKK nem csupán havi és negyedéves bérleteket, de szemeszterbérletet is kínál, mellyel az öt hónapos iskolai félévben korlátlanul utazhat a közoktatásban vagy felsőoktatásban tanuló a városban. Amennyiben szemeszterbérletet vásárolsz magadnak, vagy a gyerekeknek, nem csupán időt spórolhatsz, de pénzt is. Ráadásul az érvényes szemeszterbérlettel rendelkezők a féléves MOL Bubi-bérletet is 20%-os kedvezménnyel vásárolhatják meg.

A szemeszterbérlet csak érvényes diákigazolvánnyal együtt használható. Az első utazás megkezdése előtt rá kell írni a diákigazolvány sorszámát. Amennyiben ezt még nem kaptátok meg, akkor a szemeszterbérlet az iskolától kapott igazolással vagy személyi igazolvány, útlevél felmutatásával együtt érvényes. Ha BKK-automatából vásárolsz, a megfelelő azonosítót vagy az igazolvány számát helyben kell megadni, és a készülék rányomtatja a szelvényre.

Már elérhető a BKK kiemelt jegypénztáraiban és az összes BKK-automatából is a szemeszterbérlet 16 200 forintért, amely 2014. szeptember 1-jétől 2015. január 31-ig, a teljes félévben - öt hónapig - érvényes. További információ: www.bkk.hu

Ezt is szeretjük