Pillants be Antonio Banderas lenyűgöző eladó házába: letisztultság és a minták mesteri kombinációja jellemzi

Antonio Banderas eladja angliai, csupa fény házát.

tk3s bnps banderashome 09
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sztárházak jönnek és mennek a hollywoodi ingatlanpiacon, de most egy olyan házat hirdettek meg, ami beltere stílusával és berendezésével alaposan kilóg a sorból.

A hírességek otthonai ugyanis rendszerint vagy elegánsak, vagy extravagánsak, ebben az esetben azonban ez a kettő ötvöződik. Antonio Banderas Angliában, Cobhamben bocsátotta eladásra kivételes otthonát. A beltér domináns színe a szürke, mely különböző, finom árnyalataiban vonul végig a helyiségeken. Ezt az egységet meglepő, szinte villámcsapásként érkező színek és minták törik meg, melyek a bútorok kárpitjain, valamint a falra került dekorációs képek formájában is megjelennek. Érdemes bepillantani: nemcsak olyan szemmel, hogy a sztár élte itt napjait, hanem a stílusra fókuszálva is.

Képeken Banderas eladó háza

Banderas 95 millió fontért hirdette meg a házat, azaz több mint 39 milliárd forintnak megfelelő összegért. Nem meglepő, hiszen az atmoszféra valóban kellemes egyensúlyban van.  Konyhától a nappalin át a hálókig az egész belteret végigkíséri a letisztultság és a minták mesterien adagolt kombinációja. Kukkants be!

Képek: Northfoto.com.

Ezt is szeretjük