A 4 legjobb illatú öblítő

Szerintünk

Milyen a jó öblítő? Legyen illatos, kiadós és még bőrbarát is. Íme, az a négy termék, ami nekünk a legjobban bejött, ezért neked is bátran ajánljuk.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Te is szereted a hosszan illatozó, pihe-puha ruhákat? Mi is! A hamar elillanó, fojtó szagú vagy kiütéseket okozó öblítőktől viszont bennünket is kiver a víz.

Ezért körbenéztünk, kinek melyik koncentrátum vált be a legjobban.

Mindenki másra esküszik, annyi azonban bizonyos, hogy ezek az öblítők hosszú időre frissé varázsolják a mosott ruhákat, ezért használjuk őket már régóta. Ismerd meg a mi kedvenceinket!

Mariann: Well done Soft'n Air

Nagyon érzékeny vagyok az illatokra, ezért nem csak a parfümök, de az öblítők között is képes vagyok sokáig válogatni. Eddigi tapasztalataim alapján nekem egy talán kevésbé ismert márka, a Well done Soft’n Air öblítője vált be leginkább.

Több változatban is kapható, ezek közül kedvencem a White Moon fantázianevű friss, könnyed illat, melyből elég egy kis kupak, mégis mosás után még sokáig érezni a ruhákon. Az ára igen kedvező: az egyliteres kiszerelés 350-400 forintba kerül, a DDA nevű diszkont drogériában szoktam megvásárolni.

Eszti: Lenor Floral

Már régóta Lenor öblítőt használok, a mostani kedvencem az új illat, a Lenor Floral. A ruhák nagyon sokáig tartják az isteni virágillatot, ha hetekig fekszenek a szekrényben, akkor is frissek és illatosak maradnak.

A másik dolog, ami miatt megszerettem a Lenort, hogy nagyon finom, puha tapintásúak lettek tőle a kimosott ruhák, egyszerűen jó megfogni őket. Különös, de azt vettem észre, hogy mióta ezt az öblítőt használom, még vasalni is könnyebb lett. Nem szoktam túl sokat tölteni a mosógépbe, így egy flakon sokáig kitart. Szerintem az ára is elfogadható, a kétliteres kiszerelés 800-900 forint körül szokott lenni.

Andi: Naturol illóolaj

Sajnos nagyon érzékeny a bőröm, ezért hosszas kísérletezések után felhagytam a különböző öblítők használatával, és egy-egy arányban hígított ecetet és vizet kezdtem használni az öblítéshez.

Ekkor azonban nagyon hiányzott a frissen mosott ruhák illata, ezért alternatív megoldást kezdtem keresni. Így találtam rá a Naturol levendulaillatú illóolajára. A száz százalékig természetes összetevőket tartalmazó olaj még az én érzékeny bőrömet sem irritálja, az illata viszont mesés, teregetéskor nemcsak a ruhákon, de az egész szobában lehet érezni a levendulaillatot.

Általában a DM-ben szerzem be, a 10 milliliteres kiszerelés ára 700-750 forint, de sokáig kitart, mivel csak körülbelül 10 cseppet teszek az ecetes öblítővízhez. Ekkora mennyiségtől is sokáig friss levendulaillatúak maradnak a ruhák.

A 15 legfinomabb lakásillatosító

Nézegess képeket!

Elolvasom

Margó: Silan Aromatherapy

Bevallom, öblítők terén eléggé nehéz eset vagyok: szeretem, ha teregetéskor illatozik az egész szoba, és azt is, ha a szekrényből kivett ruhának friss virágillata van.

Azt viszont nem, ha az öblítő szaga túl agresszív, és esetleg elnyomja a parfümömet. A Silan termékeivel régóta meg vagyok elégedve, így nagy reményekkel próbáltam ki az új illatokat is, és nem csalódtam: nekem személy szerint a piros és a lila dobozos öblítők, a Bali Sensation és a Tahiti Relax lettek a nagy kedvenceim. Előbbi friss, egzotikus, virágos, utóbbi kissé édeskésebb, de nagyon kellemes, üde illatú.

A parfümgyöngyöknek köszönhetően - a többi Silan öblítőhöz hasonlóan - ezek az illatok is sokáig kitartanak, de nem annyira erőteljesek, hogy az már zavaró lenne viselés közben.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Általában bevásárlóközpontokban, nagybevásárlások alkalmával veszek öblítőt, így akciótól függően 400-700 forint közötti összeget szoktam otthagyni a Silan termékekért.

Ezt is szeretjük