A 4 legjobb ablakmosó szer
Csíkmentes tisztaság egyetlen mozdulattal
Ha te is tudsz jobb időtöltést az ablakpucolásnál, akkor könnyítsd meg a dolgodat egy profi tisztítószerrel.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha már az ablakmosás gondolatától is égnek merednek a hajszálaid, két dolog vigasztalhat.

Az egyik, hogy nem vagy egyedül. A maszatolós, pepecselős, vizes, ráadásul veszélyes munkában talán csak a legelvetemültebb háziasszonyok lelnek örömöt, persze, ők is csak akkor, ha a pucolás vége valóban csillogó üveg lesz, nem egy összecsíkozott ablaktábla.

A másik pedig, hogy van néhány ablaktisztító szer, amellyel megkönnyítheted az üvegfényezést. A cseppmentesen száradó szerekkel elfelejtheted a vízfoltokat, némelyek pedig még az esőt is taszítják, így takarítás után aggodalom nélkül szemlélheted a kék eget - a kristálytiszta ablakokon keresztül.

Denk mit ablaktisztító

A DM saját márkás termékeit biztosan te is ismered, hiszen nem csak olcsók, de a minőségük is vetekszik drágább társaikéval.

A Denk mit ablaktisztító szórófejes kiszerelésnek köszönhetően a használata egyszerű, gyorsan és hatékonyan alkalmazhatod az üveg- és műanyag felületeken is. A drogéria üvegtisztítóját több internetes fórumozó használja csempetisztítóként is, nagy megelégedettséggel.

Egy próbát talán neked is megérhet, hiszen a Denk mit spray legvonzóbb tulajdonsága kétségtelenül az ára: a félliteres kiszerelés mindössze 380 forint.*

Clin Multi Shine ablaktisztító

A Henkel múlt hónapban boltokba került ablaktisztítója a Clin termékcsaládtól megszokott módon csíkmentesen ragyogóvá teszi az üveget, ám a Clin Multi Shine ablaktisztító jóval többre képes korábbi társainál.

Az új tisztítószert több mint húszféle felületen használhatod, az üvegtől kedve a kezeletlen fán és márványlapon keresztül a bőrig és a tévéképernyőig vagy éppen sztereókészülékig.

A sokoldalú tisztítószert a korábbi Clin termékeknél már jól ismert szórófejjel látták el, így egyetlen mozdulattal beállíthatod, hogy nagyobb felületre szeretnéd eloszlatni a permetet vagy egy makacsabb foltra koncentrálnád a tisztító habot.

Az 500 milliliteres kiszerelésű ablaktisztító ára 486 forint.*

Ajax Triple Action

A jól ismert tisztítószermárka ablakmosója régóta sokak kedvence, valószínűleg azért, mert nemcsak a makacs szennyeződéseket távolítja el maradéktalanul és csíkmentesen, hanem mert használata után jó ideig megfeledkezhetsz a gyűlölt ablaksuvickolásról.

Különleges összetevőinek köszönhetően ugyanis az Ajax Triple Action sokáig távol tartja a csillogó üveg három legnagyobb ellenségét: az esőcseppekből származó vízfoltokat, a port és az általános szennyeződéseket. Így akkor sem kell bosszankodnod, ha éppen ablakmosás után kezdődik egy tavaszi zápor.

Az Ajax ablaktisztítót forgalmazótól függően 5-600 forintos áron* szerezheted be, ha pedig a jól megszokott gyümölcsös-virágos Ajax-illatot is szeretnéd érezni használat után, válaszd az ecettel és grépfrúttal gazdagított változatot.

Inkább vegyszerek nélkül takarítanál? Korábbi cikkünkből megtudhatod, hogyan lesznek csillogóak az ablakok házi tisztítószerekkel.

Frosch ablaktisztító

A békás termékcsalád már 20 éve nyújt segítséget azoknak, akik nem szeretnének lemondani a higiénikus tisztaságról, de a környezetüket is kímélnék a veszélyes adalékanyagoktól.

A Frosch ablaktisztító 98%-ban lebomló összetevőket tartalmaz, foszfát-, formaldehid- és oldószermentes. A spiritusz erejével távolítja el a zsírfoltokat az ablakról, de az ujjlenyomatokkal és a nikotinmaradványokkal is elbánik, ráadásul cseppmentesen szárad, így a vízfoltok miatt sem kell aggódnod.

Bár a hagyományos tisztítószerekhez képest a Froschért kicsit mélyebben kell a pénztárcádba nyúlnod - az 500 milliliteres kiszerelés 780 forintos* áron kapható -, használatával nemcsak a környezetedet, de a családodat is nagyobb biztonságban tudhatod.

*Interneten fellelt, tájékoztató jellegű árak.

OLVASD EL EZT IS!

Ezt is szeretjük