A legcsillogóbb sógyurma receptje: filléres, gyönyörű díszek készülnek belőle

Sógyurmából gyönyörű karácsonyi díszeket lehet varázsolni pillanatok alatt, amik a fára akasztva vagy ajándékként is tökéletesek.

GettyImages-1356706512 (2)

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A sóliszt az egyik legolcsóbb alapanyag, hogyha szeretne valaki gyorsan valamilyen mutatós díszt varázsolni a karácsonyfára vagy ajándékba adni.

A hozzávalókon kívül, mint a finomliszt, só, víz és étolaj, még némi festék, áttetsző lakk és csillámpor szükséges ahhoz, hogy elkészüljenek a dekorációk.

Csillogó sógyurmaötlet karácsonyra

Az imént említett só, liszt és étolaj szinte minden háztartásban megtalálható, ehhez már csak a hobbiboltból vagy papír-írószer boltból kell beszerezni a színezőanyagokat és a lakkot. Az alább látható képes válogatásból lépésről lépésre derül ki, hogy hogyan épül fel a pontos folyamata. Érdemes számításba venni, hogy ugyan hamar elkészülnek, a csillogó díszeknek 2-3 nap szükséges ahhoz, hogy egy jól szellőző szobában kiszáradjanak. 

(Képek forrása: Getty Images Hungary.)

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük