Rumos kókuszgolyó roppanós csokoládéval: a sűrített tejtől lesz belül krémesen puha
Egy kis csavarral néhány perc alatt különleges karácsonyi vendégváró sütit készíthetsz. Sütni sem kell, és már az ünnepek előtt elkészítheted.
Gyerekkori nagy kedvenc a nagyiféle retró kókuszgolyó, amihez mindenkinek fűződik valamilyen kellemes emléke. Ezt az újragondolt változatot is nagyon egyszerű elkészíteni, ezért jó móka akár a gyerekeket is bevonni a gömbök formázásába. Több napig friss marad, időt spórolhatsz magadnak, ha elkészíted már az ünnepek előtt.
Rumos kókuszgolyó csokoládéval
Hozzávalók
- 25 dkg darált keksz
- 11 dkg kókuszreszelék
- 5 evőkanál porcukor
- 3.5 dl üveges sűrített tej
- 3 evőkanál rumaroma
- 20 dkg étcsokoládé (70%-os)
- 4 dkg vaj
Elkészítés:
Gyorsan, könnyedén el lehet készíteni az ízletes, csokival bevont kókuszgolyókat, amiknek különleges ízét a rumaroma teszi ellenállhatatlanná.
- gyors
- ünnep
- desszert
- rum
- vendégváró
- egyszerű
- kókuszgolyó
- édességek
- karácsonyi sütemény
- csokis-kókuszos desszert
- Karácsony