A legszebb karácsonyi dekorációk a nappaliba

Mutatunk néhány szép megoldást a nappali feldíszítéséhez!

Dia

 	Rusztikus hangulatban 	Ha a hagyományos díszítés híve vagy, de mégis szeretnél valami különlegeset nappalidba, könnyű dolgod van. Egy szép vesszőkoszorúval a falon, a polcodon néhány vidám képkerettel és télies tárggyal máris ünnepi hangulatot varázsolhatsz.

Rusztikus hangulatban

Ha a hagyományos díszítés híve vagy, de mégis szeretnél valami különlegeset nappalidba, könnyű dolgod van. Egy szép vesszőkoszorúval a falon, a polcodon néhány vidám képkerettel és télies tárggyal máris ünnepi hangulatot varázsolhatsz.

Dia

	A nyugalom szigete	Jól esik kicsit megpihenni a karácsonyi rohanásban. Tegyél néhány gyertyát, fenyőágat és karácsonyi tárgyat a dohányzóasztalra, és meglátod, sokkal jobb lesz majd összegömybölyödni a kanapén.	Kapcsolódó cikk:	A 10 legszebb dekoráció, amit valaha láttunk »	 

A nyugalom szigete

Jól esik kicsit megpihenni a karácsonyi rohanásban. Tegyél néhány gyertyát, fenyőágat és karácsonyi tárgyat a dohányzóasztalra, és meglátod, sokkal jobb lesz majd összegömybölyödni a kanapén.

Kapcsolódó cikk:
A 10 legszebb dekoráció, amit valaha láttunk »
 

Dia

 	Ragyogó kandalló 	A kandalló a téli időszakban egyébként is a nappali központi része, de karácsonykor még figyelemfelkeltőbbé varázsolhatod. Néhány gyertyával, égősorral és ünnepi díszekkel még ragyogóbb lesz. 	 

Ragyogó kandalló

A kandalló a téli időszakban egyébként is a nappali központi része, de karácsonykor még figyelemfelkeltőbbé varázsolhatod. Néhány gyertyával, égősorral és ünnepi díszekkel még ragyogóbb lesz.
 

Dia

 	Karácsonyfa másképp 	Ha nem szeretnél tűleveleket söprögetni, nagyszerű választás ez a falra ragasztott karácsonyfa - és még kicsi ajándékokat is akaszthatsz a fára néhány apró szög segítségével. 	Kapcsolódó cikk: 	Álomszép karácsonyi dekorációk 5 ezer forintból »

Karácsonyfa másképp

Ha nem szeretnél tűleveleket söprögetni, nagyszerű választás ez a falra ragasztott karácsonyfa - és még kicsi ajándékokat is akaszthatsz a fára néhány apró szög segítségével.

Kapcsolódó cikk:
Álomszép karácsonyi dekorációk 5 ezer forintból »

Dia

 	Karácsonyi csendélet 	Egy üres falfelületet is hangulatossá tehetsz néhány színes tányérral. Ha az előtérbe teszel egy asztalt fenyőágakkal és gyertyákkal, akkor pedig egy igazi karácsonyi csendéletet kapsz. 	 

Karácsonyi csendélet

Egy üres falfelületet is hangulatossá tehetsz néhány színes tányérral. Ha az előtérbe teszel egy asztalt fenyőágakkal és gyertyákkal, akkor pedig egy igazi karácsonyi csendéletet kapsz.
 

Dia

 	Színes csomagolás 	Mindig szentelj figyelmet az ajándékok becsomagolására. Ha ügyesen színes papírokba rakod őket, már önmagukban is a nappali látványos díszeivé válhatnak - nem csak a karácsonyfa alatt. 	Kapcsolódó cikk: 	5 perces, látványos dekorációk a nappaliba »

Színes csomagolás

Mindig szentelj figyelmet az ajándékok becsomagolására. Ha ügyesen színes papírokba rakod őket, már önmagukban is a nappali látványos díszeivé válhatnak - nem csak a karácsonyfa alatt.

Kapcsolódó cikk:

5 perces, látványos dekorációk a nappaliba »

Dia

 	Tányérfa 	Rendezd a tányérokat a falon fenyőfa alakzatba, és máris kész a különleges karácsonyfa - az igazi mellett is elfér a nappaliban. 	 

Tányérfa

Rendezd a tányérokat a falon fenyőfa alakzatba, és máris kész a különleges karácsonyfa - az igazi mellett is elfér a nappaliban.
 

Dia

 	Adventi dolgozósarok 	A legmodernebb dolgozósarkot is könnyedén ünnepivé teheted. Helyezz az üvegvázába piros gömböket, és már kész is az íróasztal dísze. 	  	Kapcsolódó cikk: 	Színpompás karácsonyi ablakdíszek »

Adventi dolgozósarok

A legmodernebb dolgozósarkot is könnyedén ünnepivé teheted. Helyezz az üvegvázába piros gömböket, és már kész is az íróasztal dísze.
 

Kapcsolódó cikk:
Színpompás karácsonyi ablakdíszek »

Dia

 	Építkezz dobozból 	Ha van néhány felesleges dobozod, csodálatos dekorációt varázsolhatsz belőlük. Csomagold be őket színes papírokkal, építs belőlük fenyőfát, és máris hangulatossá válik a nappali.

Építkezz dobozból

Ha van néhány felesleges dobozod, csodálatos dekorációt varázsolhatsz belőlük. Csomagold be őket színes papírokkal, építs belőlük fenyőfát, és máris hangulatossá válik a nappali.

Dia

 	Világító lépcső 	Tedd ünnepivé a lépcsőt is. Néhány karácsonyi dobozzal és mécsesekkel elképesztő hatást érhetsz el - és a villanyt sem kell felkapcsolnod a sötétben. 	 

Világító lépcső

Tedd ünnepivé a lépcsőt is. Néhány karácsonyi dobozzal és mécsesekkel elképesztő hatást érhetsz el - és a villanyt sem kell felkapcsolnod a sötétben.
 

Ezt is szeretjük
Fotó: