Melyik fát választod?

Ennyire tartanak kreatívnak mások

Ahány fa, annyi szokás. Az ünnepi fenyőben az a csodás, hogy kiélhetjük alkotóvágyunkat vele.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Mutasd a karácsonyfádat, megmondom, hogy ki vagy! Ez azért túlzás, de a fenyőfa jellegéből lehet következtetni a díszítője bizonyos stílusjegyeire, ízlésvilágából fakadó egyéniségére. Az ünnep legfontosabb kellékének a dizájnja szinte minden esetben a nőkön múlik. Aligha ismerünk olyan férfit, akinek karakán véleménye és elvárása lenne a karácsonyfa  küllemét illetően.

A nők viszont kreatívan variálnak. Van, akinél több garnitúra dísz lapul gondosan becsomagolva a padláson, különféle színben, formában és stílusban. Van, aki rigorózusan ragaszkodik a megszokott és jól bevált látványvilághoz. Legtöbben minden évben odacsempésznek valami új darabot a fenyőágakra. Aztán vannak a pro és kontra érvelők, a girlandot preferálók vagy az aranyhajat kedvelők. A kicsi, natúr égősorhoz kötődők, vagy a villogó, nagy, színes égőket használók. Van, aki a csillagszórót tartja elengedhetetlennek, és akad, akinél még mindig igazi gyertyaláng ég az ágak végén.

Mindebből nem kell örökérvényű konzekvenciákat levonni, csak élvezni a különböző szépséges karácsonyfák látványát. Nézd meg, hogy a te egyéniségedhez melyiknek a hangulata passzol leginkább!

Az is árulkodik, hogyan díszítesz!

Ahány ember, annyi karácsonyfa. Nincs is ezzel semmi baj, hiszen itt mindenki alkothat egy kicsit, és kiélheti a művészi énjét. Nézd meg, te milyen jellegű dekoráló vagy!

Ezt is szeretjük