3 ötlet, ha igazán emlékezetes meglepetést ajándékoznál

Különleges ajándékötleten töröd a fejed? Próbáld ki az alábbi három közül az egyiket.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az élményajándékokban az a különleges, hogy aki kapja, feltöltődhet boldog és igazán egyedi pillanatokkal, melyeket garantáltan sosem felejt majd el. Ráadásul ezekkel az ötletekkel nemcsak a karácsonyi ajándékozás izgalmait korbácsolhatod fel, hanem bármilyen jeles napon örömet szerezhetsz velük a számodra legfontosabb személyeknek.

Nincs más dolgod, mint kiválasztani a megfelelő ajándékcsomagot, majd együttműködni a szakavatott élményszervezőkkel! Bár a munka java nem téged illet majd, nem érdemes az utolsó pillanatra hagynod az ajándék kifundálását, nehogy lehetetlenné sorvadjon az óriási meglepetés. Ezért érdemes jó előre, már most elkezdened a szervezését!

Egy díva csodavilága hölgyeknek

Még akkor is, ha nagy részük tagadja, a legtöbb nő fejében időről időre megfordul, hogy milyen lehet egy igazi díva szerepébe bújni, akit naphosszat csak kényeztetnek, és nincs más dolga, mint a szépségével törődni. Milyen is az, amikor szakavatott stílustanácsadók zsongják körül, és varázspálcájukkal hipp-hopp eltüntetik a háziasszonyt, hogy Vénusz születhessen belőle?

Minden nőben ott lapul az igéző szépség, csak olykor nem kap kellő figyelmet, vagy nincs, aki ráébressze adottságaira, és tudatosítsa megnyerő értékeit. Légy te az az illető, aki elkápráztatja hölgyrokonát vagy barátnőjét egy ilyen nagyszerű lehetőséggel!

Minden nő megérdemli, hogy a figyelem középpontjában tündökölhessen, és testét-lelkét elhalmozzák kényeztető szépítőkúrákkal.

Így gondolja ezt a Meglepkék webáruháza is, ahol utalvány formájában kaphatod kézhez egy nő álmát. Ezt a különleges utalványt smink- és stílustanácsadásra lehet beváltani, és nincs lejárati határideje, vagyis akkor veheti igénybe a megajándékozott fél, amikor csak akarja.

10 tökéletes ajándékötlet karácsonyra

Nézegess képeket!

Elolvasom

A tanácsadásra egy exkluzív szalonban kerül majd sor, ahol elismert szakértők és tanácsadók nyújtják át a hölgynek tudásuk legjavát.

Közben természetesen minden óhajára lesben állnak, hiszen nem csak a megszépítés a cél, hanem az is, hogy vendégük hihetetlen élménnyel gazdagodva, lelkileg is feltöltődve kerüljön ki a kezeik közül.

Az utalvány ára 35 600 forint, mely értékért cserébe az ajándék birtokosa döntheti el, hogy a sminkelés magas fokú tudományába vagy a stílusok útvesztőjébe szeretne kiváltságosként bepillantást nyerni. Ezenkívül mindkét tanácsadásról írásos segítséggel távozhat, mellyel örökre megőrizheti a személyre szóló tanácsokat, és elteheti magának, hogy sohase felejtse el.

Valósághű élmény férfiaknak

A férfiak nagy többségében lakozik egy gyermek, aki nem kimondottan bankár, menedzser, tanár vagy más egyéb szeretett volna lenni, hanem például felhőkön szárnyaló pilóta. Ha ez nem is fogalmazódott meg benne soha ennyire konkrétan, valamilyen szinten minden pasit elkápráztat, és izgalomba hoz egy hatalmas gép látványa. Ugyanis annál nagyobb sikerélmény, mint amikor uralmuk alá vehetnek egy hatalmas és tiszteletet parancsoló masinát, nem létezik kerek-e világon. Olyan ez számukra, mint a hétfejű sárkány legyőzése, ami kiskorukban mindig is piszkálta a fantáziájukat.

Ha nem is egy valódi Boeing utasszállító repülőgép szokásos útvonalát bízod rá a szeretett férfira, azért egy valósághű szimulátoros élménnyel még bátran megajándékozhatod. Így abban is biztos lehetsz, hogy a meglepetésed nem követel majd emberáldozatokat.

Háromféle árkategóriájú szimulációs repülős kalanddal veheted le a lábáról férfiismerőseidet, ha ezek valamelyikét megrendeled a Nagynap weboldalán található élményajándékokból. A legolcsóbb árfekvésű 20 percnyi repülést tartalmaz 9900 forintért, melynek során egy Boeing 737 repülőgép pilótafülkéjével, vagyis annak teljesen hű másával ismerkedhet meg az ajándékozott fél.
A virtuális repülésben egy asszisztáló pilóta lesz segítségére, de a le- és felszállást teljesen egyedül kell végrehajtania. A 30 perces tanulókör már 14 900 forintba kerül, a másfél órás élményért pedig 23 900 forintot kell fizetned.

Mindhárom program esetében az ajándékozottnak lehetősége nyílik arra, hogy ő maga válassza meg a repülési útvonalat, mely akár olyan extrém is lehet, mint az augusztus 20-i repülős bemutatók. Ebben az esetben a Duna fölött vezetheti el a hatalmas gépet egészen alacsonyan, és a szimulátor jóvoltából olyan szemszögből láthatja az ünnepi bemutató mutatványait, ahogy eddig még sohasem.

Időutazás újságokkal

Születésnapra és persze karácsonyra is rendkívül szép és érdekes ajándék lehet a megajándékozni kívánt személy születésnapján megjelent sajtószámokból készített összeállítás. Így az ajándékozott visszaugorhat kicsit az időben, és betekintést nyerhet a jeles nap történéseibe. Mivel az ember nem emlékezhet élete legnagyobb napjára, egy ilyen ajándék különleges lehet a számára.

Az Országos Széchényi Könyvtár a magyar nyelvű újságok legteljesebb gyűjteményével rendelkezik. Épp ezért fundálták ki azt, hogy az általuk megőrzött példányok másolataival örömet szerezhetnének az ünnepeltek számára, hiszen mire jó egy egyedülálló gyűjtemény, ha csak egy zárt kör csodálhatja meg kincseit? A személyre szóló különkiadás úgy készül, hogy az újságok eredeti példányából készített digitális másolatot papírra nyomtatják.

Hogy valósághű legyen a dolog, színes lapok esetében színes másolatot készítenek, a papírt - amire nyomtatásra kerül - pedig megsárgítják. Ettől úgy tűnik majd, mintha egy időgéppel érkezett volna a múltból, kizárólag a szülinapos örömére. A kész példányt azzal is ízlésesebbé és ünnepélyesebbé teheted, ha műbőrkötésben kéred, melyen aranyozott felirattal az áll: születésnapi különszám. Ez természetesen az alkalomtól függően változhat.

Az alapcsomag, ami 15 oldalt és egy választott borítót tartalmaz, 5400 forintba kerül. Ez további extra költségekkel is kiegészülhet, mint amilyen a műbőrkötés 6200 forintért, illetve plusz fotók, melyek 500 forintba kerülnek képenként. A prémium csomag 8500 forintért rendelhető meg, ha extrák nélkül választod.

Ezt is szeretjük