Ingyen nézhetsz filmeket: a 6 legjobb legális weboldal
Ha kikapcsolódásként mozinál egy kicsit, akkor válogass a legjobb ingyenes, filmes oldalak közül!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Amikor odakint repdesnek a mínuszok, jól esik bent maradni a fűtött lakásban és lekucorodni a televízió vagy számítógép elé egy jó kis film társaságában. Ennek kapcsán összegyűjtöttünk néhány ingyenes weboldalt, ahol filmeket nézhetsz.

Az internet nyújtotta lehetőségeket – természetesen legális keretek között – érdemes kihasználni, mert a filmválaszték nagyon sokszínű.

Popcornflix

A Popcornflixen rengeteg filmet lehet találni, a komédiáktól kezdve, a családi filmeken és horrorokon át egészen az idegen kultúrák alkotásaiig, mint amilyenek a bollywoodi és spanyol produkciók. Emellett számtalan sorozat, rövid- és dokumentumfilm is megtalálható az oldalon, ha éppen ezt a műfajt kedveled. A menüt legördítve rá tudsz keresni a legújabb és a legnépszerűbb alkotásokra is.

A filmek nagyon egyszerűen lejátszhatóak, annak a borítójára kattints rá, amit szeretnél megnézni és már indul is a lejátszás. Érdemes egyébként a filmnézés előtt már egy fél órával elindítani a mozit, így ugyanis pont annyira betöltődik, hogy nem fog akadozni.

Viewster

A Viewster szintén egy angol nyelvű oldal, ahol legalább annyi kategóriából lehet választani, mint a Popcornflixen, ugyanakkor ezen az oldalon klasszikus filmeket, kifejezetten ünnepi mozikat, western filmeket, sőt musicalt és anime jellegű produkciókat is lehet találni.

A Viewsteren található filmek elindítása szintén csak annyiból áll, hogy rákattintasz az adott produkcióra, ám a Popcornflixel ellentétben itt nincs szükség várakozásra, lényeges gyorsabban töltenek be a filmek, mint elődjénél.

Classic Cinema Online

Szereted a klasszikus, Hollywood aranykorában készült fekete-fehér filmeket? Akkor a Classic Cinema Online-on biztosan megtalálod a régi kedvenceket. Több száz film van az oldalon a ’30-as évektől kezdve egészen a ’60-as évekig, az alkotások között pedig sorozatokat, sőt még némafilmeket is lehet találni. A filmek elindításához kattints a borítóra és már élvezheted is az angol nyelvű, múlt századi élményt!

Magyarok is vannak

Ha nem beszélsz angolul vagy csak szimplán nincs kedved idegen nyelven filmet nézni, akkor sincs okod csüggedni, magyar viszonylatban is lehet találni ingyenes filmnéző oldalakat.

Az Magyar Televízió archívumában például rengeteg régi klasszikusra rábukkanhatsz, ugyanakkor a Youtube-on és a Wikimédián is találhatsz magyar nyelvű vagy magyar felirattal ellátott filmeket. Érdemes kutakodni, mert tényleg gyöngyszemekre lehet itt bukkanni.

Ezt is szeretjük