Varázslatos gyertyák meleg fénnyel
A gyertyák nem hiányozhatnak az ünnepi dekorációból. Íme, a legszebb kompozíciók.

Dia

 	Arany ragyogás 	Az arany a karácsony megunhatatlan színe. Gyertyában is csodálatosan mutat, helyezz köré ragyogó ünnepi díszeket - nem fogod tudni levenni róla a szemed.

Arany ragyogás

Az arany a karácsony megunhatatlan színe. Gyertyában is csodálatosan mutat, helyezz köré ragyogó ünnepi díszeket - nem fogod tudni levenni róla a szemed.

Dia

 	Bohókás hangulat 	Ha a vidám díszítés híve vagy, akkor ezt a kompozíciót neked találták ki. Helyezz egy tálba apró gyöngyöket vagy egy marék csipkebogyót, a nagy piros gyertyát pedig teddd a tál közepére. 	Kapcsolódó cikk: 	A legfinomabb illatot árasztó karácsonyi gyertyák »  	 

Bohókás hangulat

Ha a vidám díszítés híve vagy, akkor ezt a kompozíciót neked találták ki. Helyezz egy tálba apró gyöngyöket vagy egy marék csipkebogyót, a nagy piros gyertyát pedig teddd a tál közepére.

Kapcsolódó cikk:
A legfinomabb illatot árasztó karácsonyi gyertyák » 
 

Dia

 	Klasszikusan 	Néhány klasszikus üveg gyertyatartó csodálatos dísze lehet az ünnepi asztalnak, tegyél bele hosszú szálgyertyákat. A kék remekül passzol az üveghez, fokozd az összhatást apró gyöngyökkel.

Klasszikusan

Néhány klasszikus üveg gyertyatartó csodálatos dísze lehet az ünnepi asztalnak, tegyél bele hosszú szálgyertyákat. A kék remekül passzol az üveghez, fokozd az összhatást apró gyöngyökkel.

Dia

	Fehér csillogás	Eltérő méretű egyszerű fehér gyertyákból könnyedén meseszép kompozíciót varázsolhatsz. Nincs más dolgod, mint egy asztalon egymás mellé tenni őket, és élvezni a belőlük áradó harmóniát.

Fehér csillogás

Eltérő méretű egyszerű fehér gyertyákból könnyedén meseszép kompozíciót varázsolhatsz. Nincs más dolgod, mint egy asztalon egymás mellé tenni őket, és élvezni a belőlük áradó harmóniát.

Dia

 	Gyertyafa 	Háromszög alakú gyertyatartóddal könnyen építhetsz pislákoló karácsonyfát az asztalra, legjobb, ha színes szálgyertyákat választasz - csodás lesz. 	Kapcsolódó cikk: 	A világ legbizarrabb karácsonyfái »

Gyertyafa

Háromszög alakú gyertyatartóddal könnyen építhetsz pislákoló karácsonyfát az asztalra, legjobb, ha színes szálgyertyákat választasz - csodás lesz.

Kapcsolódó cikk:
A világ legbizarrabb karácsonyfái »

Dia

 	Mikulásgyertya 	Egy vastag piros gyertya tökéletes dekorációja lehet a mikulávirágnak. Tedd kisebb műfenyőkoszorúra, díszítsd apró díszekkel, és helyezd a növények közé.

Mikulásgyertya

Egy vastag piros gyertya tökéletes dekorációja lehet a mikulávirágnak. Tedd kisebb műfenyőkoszorúra, díszítsd apró díszekkel, és helyezd a növények közé.

Dia

 	Sötét elegancia 	Bár a fekete és a sötét színek nem éppen az ünnep legjellemzőbb árnyalatai, néhány masszív falú fekete gyertyával akár az ünnepi asztalt is feldobhatod. Ha a terítéshez világos színeket használsz, remek kontúrt adnak majd az ünnepi asztalnak.

Sötét elegancia

Bár a fekete és a sötét színek nem éppen az ünnep legjellemzőbb árnyalatai, néhány masszív falú fekete gyertyával akár az ünnepi asztalt is feldobhatod. Ha a terítéshez világos színeket használsz, remek kontúrt adnak majd az ünnepi asztalnak.

Dia

 	Letisztult hófehér 	Egy nagy fehér gyertya már önmagában is ünnepi. Ezüstös gyöngyökkel és ágakkal tovább fokozhatod a hatást, tedd az ablakpárkányra vagy a polc tetejére.

Letisztult hófehér

Egy nagy fehér gyertya már önmagában is ünnepi. Ezüstös gyöngyökkel és ágakkal tovább fokozhatod a hatást, tedd az ablakpárkányra vagy a polc tetejére.

Dia

 	Parányi fényáradat 	Egy csodás fehér gyártyánál csak az mutat jobban, ha többet teszel egymás mellé. Helyezd őket egy szép tányérra, és már kész is az ünnepi asztal éke.

Parányi fényáradat

Egy csodás fehér gyártyánál csak az mutat jobban, ha többet teszel egymás mellé. Helyezd őket egy szép tányérra, és már kész is az ünnepi asztal éke.

Dia

 	Csíkos csodák 	Az élénk színű csíkos gyertyák egymás mellé téve vidám hangulatot varázsolnak a lakásba, aggass föléjük hasonló árnyalatú díszeket.

Csíkos csodák

Az élénk színű csíkos gyertyák egymás mellé téve vidám hangulatot varázsolnak a lakásba, aggass föléjük hasonló árnyalatú díszeket.

Dia

	Csillogó szálak	Talán nem gondolnád, te a szülinapi tortáról megmaradt hosszú gyertyaszálakat is felhasználhatod a dekoráció részeként. Csak állítsd bele őket egy üvegvázába.	 

Csillogó szálak

Talán nem gondolnád, te a szülinapi tortáról megmaradt hosszú gyertyaszálakat is felhasználhatod a dekoráció részeként. Csak állítsd bele őket egy üvegvázába.
 

Dia

 	Szolidan elegáns 	A legegyszerűbb szálgyertyáidat könnyedén feldobhatod, ha ezüstös tartóba állítod őket, szárukra pedig piros masnit kötsz.

Szolidan elegáns

A legegyszerűbb szálgyertyáidat könnyedén feldobhatod, ha ezüstös tartóba állítod őket, szárukra pedig piros masnit kötsz.

Dia

 	Pirosló mécses 	Ha nem akarsz sokat vacakolni a gyertyákkal, vegyél egy csomag teamécsest, és tedd őket piros üvegtartókba, majd helyezd el a lakás különböző pontjain.

Pirosló mécses

Ha nem akarsz sokat vacakolni a gyertyákkal, vegyél egy csomag teamécsest, és tedd őket piros üvegtartókba, majd helyezd el a lakás különböző pontjain.

Dia


            	Színpompás csillogás
            	Magasfalú piros mécseseid tetejét vond be arany mintás szalaggal. Csodásan mutatnak bennük a gyertyák, a lakás bármely pontját ünnepivé teszik.
            	Kapcsolódó cikk:
            	Meseszép kézzel készített díszek »
            	 

Színpompás csillogás

Magasfalú piros mécseseid tetejét vond be arany mintás szalaggal. Csodásan mutatnak bennük a gyertyák, a lakás bármely pontját ünnepivé teszik.

Kapcsolódó cikk:
Meseszép kézzel készített díszek »
 

Ezt is szeretjük
Fotó: