Egyetlen ingyenes karácsonyi ajándékötlet, aminek az egész család örül
Animált gif házi fotókból
Így készíts mozgó fotómontázst!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nincs személyesebb meglepetés, mint egy közös fotó az ajándékozni vágyott személlyel, méghozzá eredeti módon: a fényképek animálásával.

Nem kell megrettenni, ha a fénykép szerkesztéséről van szó, ugyanis a legtöbb ilyen programot nagyon könnyű kezelni, tulajdonképpen semmilyen különleges számítógépes ismeretre nincs hozzá szükség.

Így használd a GIFMaker.me-t

A GIFMaker.me nagyon praktikus kis program, ha szeretnél egy mozgó fotósorozatot készíteni. Közvetlenül a neten használható, nem kell semmilyen programot telepíteni hozzá, és különösebb angol nyelvtudásra sincs szükség, annyira egyértelmű a használata.

Első lépésként az Upload Images gombra kattintva töltsd fel a képeket, amelyeket szeretnél animálni.

Lehetnek ezek különböző fotók is, de nagyon vicces például, ha több hasonló kép is készült rólatok ugyanabban a helyzetben, így olyanná válik a montázs, mintha mozogna.

Jó, ha tudod, hogy a GIFMaker.me nem tud akármekkora fotót megszerkeszteni, ezért érdemes kisebb felbontású fényképeket választani.

A fotó kiterjesztése, vagyis az, hogy gif, jpg vagy png fájlról van-e szó, teljesen mindegy, bármelyik feltölthető a rendszerbe.

A jobb oldalon található Control Panel felületén beállíthatod a csúszkák segítségével, hogy milyen gyorsan szeretnéd a fotókat váltogatni, illetve opcionális lehetőségképpen a Youtube-ról választhatsz zenét is, csak a linkjét kell bemásolni a rubrikába.

Finomságot ajándékba

Ha kezdesz kifutni az időből, ami a karácsonyi ajándék megvásárlását illeti, akkor gasztro ajándéktippünk jól jöhet. Egyszerű és látványos!

Ha mindent beállítottál, akkor a Create now feliratra kattintva megnézheted a kész animációt. A View the GIF animation-re kattintva nagy felbontásban nézheted meg a végeredményt, ha pedig tetszik, akkor a Download the GIF image now-ra kattintva lementheted.

Ezt is szeretjük