12 egyszerű, de igen mutatós adventi naptár elfoglalt anyukáknak: a gyerekek imádni fogják

Szuper ötlet, ha megint elhatároztad, hogy házilag készíted az adventi naptárt, de nincs rá időd.

DIY adventi naptár
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ha ősz elején eszedbe jut az adventi időszak, a karácsony, valószínűleg még megannyi ötleted és megvalósításra váró terved van a dekorációhoz, mézeskalácshoz.

Ám ahogy közelednek az ünnepek, egyre több az intéznivaló: az óvó néniknek, tanító néniknek, rokonoknak ajándékokat kell venni, a munkahelyen jön az év végi zárás, így rendszerint már csak az elgondolások töredéke jut el a megvalósításig.

Egyszerű DIY adventi naptárak

Ne nyomasszon túlságosan az idő szorítása, és ne feledd, mindenki pontosan ugyanígy van ezzel advent idején! Bátran gondold át, hol tudsz kicsit csalni, amit pedig lehet, nyugodt szívvel egyszerűsíts! Az alábbiakban például olyan DIY adventi naptárakhoz adunk tippeket, melyek viszonylag könnyen megvalósíthatóak. Mindegyikhez szükség lesz színes zsinórokra vagy szalagra, ollóra, ragasztóra, csomagolópapírra, apró textil- vagy papírzsákokra. Ezek nagy része kézművesboltban, papírboltban beszerezhető. És persze ne feledkezz meg az adventi naptárba való 24 apróságról: kicsi csokikról, aszalt gyümölcsökről, lufiról, matricáról, vicces radírról, ujjbábokról, pörgettyűről, kulcstartóról, gyurmáról, jojóról, csiszolt ásványokról!

Ezt is szeretjük