8 tündérszép magyar falucska, ahol a téli szünetben hó is lehet: igazán békések ilyenkor
Ha máskor nem, legalább a téli szünetben jó lenne itt-ott egy kis havat látni. Vannak olyan hegyvidéki falvak Magyarországon, ahol gyakrabban havazik!

nyitókép
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az utóbbi években egyre kevesebbet havazik, aminek köszönhetően sok helyen csak pár napig lehet élvezni a megnyugtató, havas táj látványát.

Sokan reménykednek a fehér karácsonyban, ami sajnos mostanában nem teljesül. Szerencsére Magyarországon is vannak olyan települések, ahol nagyobb esély van a havazásra.

Havas falucskák Magyarországon

A Mátrában már októberben  havazott, de a hegyvidéki városokban és falvakban amúgy is sűrűbben fordul elő, mint a síkságokon - de hát ez törvényszerű. A legtöbbjük nagyszerű kirándulóhely is, ahonnan kiépített túraútvonalakon keresztül be lehet barangolni a környéket. A deres, jeges fáknál, havas domboknál nem sok szebb látvány van a világon.

(Képek forrása: indafoto, Getty Images Hungary)

Indulhat a Ferrari kaland a Shellnél!

Válassza minőségi üzemanyagainkat, gyűjtse a Kuponokat, és hajtson rá a rollerekre!

Promóciónkban 3 Ferrari rollert kínálunk a család minden tagjának: felnőtt, gyerek és freestyle. Ha összegyűjtött 4 db Promóciós Kódot, a Webshopból megvásárolhatja a kiszemelt Ferrari rollert ingyenes magyarországi kiszállítással.

A tájékoztatás nem teljes körű. További részletek: shell.hu

Promóció

Ezt is szeretjük