3 apró luxusajándék
Aminek minden nő örülne
Legyen szó a kedvesedről vagy az édesanyádról, az alábbi ajándékok garantáltan boldoggá teszik a szebbik nem tagjait.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Férfiemberként biztosan sokat gondolkozol, és fejvakarva járod a várost, hogy mivel is lephetnéd meg életed két legfontosabb személyét, az édesanyádat, illetve életed társát.

Pasiként nőknek vásárolni mindig nehéz feladat, hiszen egyrészt nagyobb a választék hölgyek részére, másrészt nem egyszerű megtalálni, minek is örülnének igazán.

Az úgynevezett praktikus ajándékokat felejtsd el, ha nem akarod, hogy egy turmixgép vagy konyharuhakészlet kapcsán a decemberi hideg arcra fagyott mosoly formájában költözzön a szobába.

Így ugyanis a dolgos hétköznapokra emlékezteted az embert. Karácsonykor mindenki szeretne megszabadulni a hétköznapok nyűgétől. Természetesen, ha kifejezetten turmixgépre vágyik, és már háromszor állított meg a Kátay előtt azzal, hogy nézd, milyen jó kis turmixgép, akkor olvass a jelekből.

A legjobb ajándék egy nőnek, ha különlegesnek érzi magát. Ha különleges a számodra. Ezt leginkább - minő meglepetés - különleges, nem hétköznapi ajándékokkal fejezheted ki. Minden nő imádja a luxust, így ne szerénykedj, ajándékozz picit drágább dolgot. Az alábbi ajándékok mérete apró, de nagy örömet fognak okozni.

A kedvesednek

Mi hozza lázba a nőt? Ha ő hoz lázba másokat, ha ő a vágy titkos tárgya. Mivel is fejezhetnéd ki jobban, mint egy csodálatos parfümmel. Calvin Klein megalkotta a Secret Obsessiont, melynek neve annyit tesz, titkos vágy. Így kifejezheted rajongásodat a szeretett nő iránt. A parfüm illata kifejezetten érzéki, sőt, buja.

A Secret Obsessionből áradó részegítő hullám a gyümölcsökkel, egzotikus virágokkal és fülledt, fás jegyekkel együtt őrjítően provokatív és szexi.
A szilva és a fa drámai jelenléte a csábítás és a végletek elegye, csakúgy, mint a nő, aki viseli. A fejillat szilva, szerecsendió, damaszkuszi rózsa, a szívillat egyiptomi jázmin, francia narancsvirág, tubarózsa, az alapillat pedig fa, ámbra, madagaszkári vanília, ausztráliai szantálfa.

Természetesen egy parfüm esetében az üvegről sem feledkezhetünk meg. A Secret Obsession üvege érzéki női alakot formáz, és mély borostyánszínben játszik, így a fürdőszobapolcon vagy az öltözőasztalkán is jó érzés lesz rápillantani.
A parfüm 50 ml-es kiszerelése 15 ezer forint körül kapható, például a Douglas Parfümériákban.

A mamádnak

Nemcsak a kedvesedet lepheted meg egy exkluzív parfümmel, hanem az anyukádat is. Ha olvastad a Parfüm című könyvet, akkor még te is értékelheted a luxusparfümöket, hiszen elkészítésük sok napos órát és nagy tudást igényel. A Fleur de Narcisse luxusparfüm igazi különlegesség. Elegáns, vad és mély – talán így írhatnánk körül a Narcissus Poeticus már-már narkotikus illatát. A parfümőrök úgy beszélnek róla, mint ami már önmagában egy teljes, tökéletes parfümöt alkot. 2005 azon kivételes évek egyike volt, amikor az időjárási tényezők kedvező összhangja folytán e vadvirág tökéletes példányai termettek.

A belőle készült parfüm, a Fleur De Narcisse közvetlenül a fújás után olyan, mintha az orrodat mélyen a szirmok közé fúrnád: sárga pollen, fehér szirmok, zöldellő szár – akár egy mezőnyi vadvirág, amit a nap felmelegített. Ha az illat megragadna ennél a pontnál, már elégedett lehetne viselője. Azonban a parfüm egyszerre csak meglepő irányt vesz: miután a nárcisz és a napfény elbűvöl, markáns, érzéki bőrjegy jelenik meg. A bőrt hű társa, a dohány kíséri – gyönyörűséges, virágos füstösség. Mindehhez add hozzá a széna illatát, és egy nem éppen ártatlan nyári illatot kapunk. Érett, óriás szakértelemmel felépített kompozíció – bár csak háromezer üveg készült belőle. A mamád igazán megérdemli. A 100 ml-es parfüm ára 49 900 forint, és a Neroli parfüméria oldalán meg is rendelheted.

Mindkettőjüknek

Egy elfoglalt nőnek, legyen akármennyi idős, soha sincs magára elég ideje. Ha gondoskodsz a kikapcsolódásról, akkor nagyon boldoggá teheted a hozzád közelálló hölgyeket. Ha nem vagy benne biztos, hogy minek örülnének, akkor ajándékozd meg őket a választás lehetőségével.
Ajándékozz nekik kényeztető Feldobox csomagot. Így a program egyik fele már biztos, a másikat eldönthetik ők. Lehet, hogy masszázsra mennének, vagy szívesen jógáznának.
A csomagban egy füzet és egy kártya lapul. A füzetben ötven lehetőség közül lehet választani, és a kiválasztott helyen egyszerűen csak le kell adni a kupont.

VÉGTELEN ÖTLET, MINDEN ALKALOMRA

A dm Ajándékkártya univerzális ajándék, amit az ajándékozott olyan termékekre válthat be a dm üzleteiben, amire a leginkább vágyik.

Keresse a limitált, karácsonyi dm Ajándékkártyákat az üzletekben, töltse fel a kívánt, tetszőleges összeggel, és lepje meg Szeretteit a választás lehetőségével!

Promóció

Hidd el, minden nőt boldoggá lehet tenni egy ilyen kényeztető élménnyel. Az ajándékot a Feldobox oldalán rendelheted meg. Ára 14 880 forint.

Ezt is szeretjük