Aminek egy kisgyerekes anyuka mindennél jobban örül: ezt add neki karácsonyra
Tippjeink között olyat is találsz, ami nem kerül pénzbe, mégis garantáltan sikert aratsz majd vele.

anyuka-kisgyerek-ajandek
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A legfontosabb dolog, amiből egy kisgyerekes anyuka hiányt szenved, az idő. Különösen az önmagára fordítható időből jut szánalmasan kevés.

Ebből érdemes kiindulni, ha szeretnéd meglepni barátnődet, nővéredet, kolléganődet karácsonykor valami olyasmivel, aminek tényleg örül.

Amit ne ajándékozz!

Semmi olyasmit, ami gyerekkel vagy a háztartással kapcsolatos! Hidd el, valószínűleg minden olyan gyerekneveléssel kapcsolatos szakkönyvet kiolvasott már, amire kíváncsi volt, és jó eséllyel multifunkciós robotgépe is van. Ha már meglepetés, akkor az most csak róla szóljon, zökkentsd ki kicsit a hétköznapok játszótér-(házi)munka-bevásárlás Bermuda-háromszögéből.

 Egy kis kényeztetés

Hányszor kell felemelni egy kisgyereket naponta? Szerintem megközelítőleg 228-szor. Hol a gyerek nem látja, mi fő a tűzhelyen, egyedül nem tud felmászni a csúszdára, hol az anyuka óhaja, hogy a tízperces séta ne tartson fél órát. Szóval hát- és/vagy derékfájása minden kisgyerekes anyukának van. Masszázsra viszont csak kevesen járnak. Mert mindig van, ami fontosabb. Meg különben is, meg kell szervezni, ki vigyáz addig a gyerekre. Végül a masszázs az anyuka tudatának mélyére amolyan úri huncutság képében szorul vissza. Ha viszont ajándékba kap egy utalványt, meglepően gyorsan fel fogja használni. Nehogy már kárba vesszen! 

Egy kis sport

Ha tudod, hogy van kire bíznia a gyereket, szívesen sportol, csak épp mindig a mozgás az, ami nem kerül fel a napi teendők listájára - mert minden más előbbre való -, lepd meg egy uszoda-, jóga- vagy kondibérlettel. Válassz olyan helyet, ahová korábban járt, vagy ami viszonylag közel van az otthonához. Csak halkan jegyzem meg, hogy ezzel a meglepetéssel az egész családot megajándékozod, hiszen, ha az anyuka a stresszhormonokat az otthontól távol vezeti le, attól mindenki más is boldog lesz.

Egy kis kikapcsolódás

Valahol a lelke mélyén még az az anyuka is vágyik egy kis kikapcsolódásra, aki tényleg lubickol az anyaszerepben. Biztosra veheted: attól, hogy élvezi az anyaságot, még örömmel cseréli a homokos farmernadrágot egy este erejéig szoknyára és blézerre. Ha szeret színházba járni, meglepheted egy ajándékutalvánnyal, melyet maga válthat be arra az előadásra, amire valóban kíváncsi. Persze kisgyerek esetében a szülők esti programjának kivitelezése macerás lehet, de választhat délutáni előadást is. Esetleg ajánlkozhatsz bébicsősznek is a választott estére.

A cikk az ajánló után folytatódik

VÉGTELEN ÖTLET, MINDEN ALKALOMRA

A dm Ajándékkártya univerzális ajándék, amit az ajándékozott olyan termékekre válthat be a dm üzleteiben, amire a leginkább vágyik.

Keresse a limitált, karácsonyi dm Ajándékkártyákat az üzletekben, töltse fel a kívánt, tetszőleges összeggel, és lepje meg Szeretteit a választás lehetőségével!

Promóció

Ajándék, ami nem kerül semmibe

Ha épp nem akarsz, vagy nem tudsz már többet költeni karácsonyi ajándékokra, és vagytok olyan viszonyban, az időddel is bátran segíthetsz. Lepd meg egy jópofa, saját magad által készített kuponfüzettel. Ebben szerepelhet bármi olyasmi, amivel tudod, hogy segíted a hétköznapjait. Az alábbiakban néhány példát láthatsz.

  • Vigyázok a gyerekre, míg moziba mentek.
  • Leviszem a kutyát sétálni.
  • Megtanítalak mézeskalácsot/bejglit sütni.
  • Viszek nektek ebédet, aztán lelépek.
Ezt is szeretjük