Melyik napon születtél? Erre gondolj a negyedik adventi gyertya meggyújtásakor!
Ezen a héten bölcsebbé, ezáltal boldogabbá válhatsz.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Eljött advent negyedik hete - ezúttal az igazságosság, a mértékletesség és a bátorság után most a bölcsességet kell megerősítened magadban. Olyasmi ez, amit nem kívülről kapsz, hanem benned rejlik - ha pedig nemcsak a fejedet használod, hanem a szívedre is hallgatsz, biztosan meg is találod. Hogy minderre az élet mely területén van leginkább szükséged, születésed napja elárulja - ahogy azt is megtudhatod, mire érdemes gondolnod a negyedik adventi gyertya meggyújtásakor.

Jó, ha ez a bizonyos gyertya lila - nem kötelező -, ugyanis az ezotéria szerint az angyal, aki most ellátogat hozzánk a földre, ilyen palástot visel. A hangsúly azonban nem a színen van, hanem az összpontosításon.

Ha nem tudod, melyik napon születtél, öröknaptárunk kiszámolja neked.

Milyen napon születtél?

Számold ki, a hét melyik napján születtél, és olvasd el az elemzést!

Mikor születtél?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Ha hétfőn születtél

A hétfői nap szülötteként leginkább a gyakorlati dolgokkal gyűlhet meg a bajod a hétköznapok során. Szép persze, hogy a magasabb rendű eszmék és a valóban mély érzelmek inkább vonzóak számodra, mint a szokványos, nemritkán egyenesen kellemetlen helyzetek - de ezek is az élet velejárói, és azzal, hogy nem veszel tudomást róluk, nem oldasz meg semmit.

Amikor az utolsó adventi gyertyát meggyújtod, gondolj arra, hogy ezentúl másképp lesz - és természetesen juss el a megvalósításig is. Mindezt persze nyitott szívvel kell tenned, hogy ne csak önmagadnak, hanem a környezetednek is hasznára legyél. Meglátod, mennyivel boldogabb leszel majd így!

Ha kedden születtél

Kedden láttad meg a napvilágot? Ez esetben hajlamos lehetsz elnyomni magadban az intuíciót - pontosabban azt a bizonyos belső látást és belső hangot, mely tévedhetetlenül megmondja, mikor mit érdemes tenned, vagy nem tenned.

A negyedik adventi gyertya meggyújtásakor határozd el, hogy ezentúl nagyobb teret engedsz ennek az adottságnak, mely mindenkiben, így benned is ott rejtőzik. Nem kell mást tenned, mint időről időre elcsendesedned, illetve figyelned, hogy a tested miként reagál bizonyos gondolataidra - az ily módon keletkező érzetek pedig segítenek majd eligazodni, bármilyen helyzetről van is szó.

Ha szerdán születtél

Amennyiben ezen a napon jöttél világra, hajlamos vagy szkeptikusnak lenni mindazzal szemben, ami konkrétan nem érzékelhető számodra. Valójában azonban számos jel utal arra, hogy a világ jóval több annál, mint amennyi látás, hallás, tapintás vagy szaglás révén eljut hozzánk belőle. Aki pedig így nézi a dolgokat, a mindennapok során is nyitottabb, legyen szó akár csak egy gyakorlati jellegű probléma újszerű megközelítéséről.

Az utolsó adventi gyertya meggyújtásakor kiváló alkalom nyílik arra, hogy változtass a hozzáállásodon. Kérj egy jelet a felső erőktől vagy akár az univerzumtól - amelyik elfogadhatóbb számodra -, hogy bizonyos kevéssé nyilvánvaló összefüggések igenis léteznek, majd többé ne foglalkozz ezzel.

A válasz hamarosan megérkezik, te pedig nemcsak bölcsebb, de boldogabb ember is leszel ennek az újfajta tapasztalásnak a birtokában.

Ha csütörtökön születtél

Amennyiben ekkor jöttél a világra, a pénzügyek terén lehet szükséged bölcsességre. Valamiért negatív érzéseket fűzöl ugyanis a pénzhez, ami eredhet például a neveltetésedből, de akár abból is, hogy kellő önbizalom híján úgy érzed, nem érdemelsz többet, mint amennyi jelenleg van - ha mindez nem is tudatosul benned.

Amikor a negyedik gyertyát is meggyújtod az adventi koszorún, gondolj arra, hogy te is érsz annyit, mint bárki más. Attól pedig, hogy a megszokottnál bőségesebb forrás áll a rendelkezésedre, nem leszel rosszabb ember.

A pénz ugyanis önmagában se nem jó, se nem rossz - csupán egy papír- vagy fémdarab, ami azáltal nyer valamiféle minőséget, hogy mire fordítod.

Ha pénteken születtél

A pénteki nap szülötteként az emberi kapcsolatok terén érdemes fejlesztened magadban a bölcsességet, legyen szó a családról, a barátokról vagy a kollégákról. Megesik ugyanis, hogy, bár jó szándékkal viseltetsz irántuk, valahogy mégsem sikerül közös nevezőre jutnotok, de az is előfordul, hogy érzékenységből fakadóan kissé túlreagálod valamely reakciójukat. Amikor az adventi koszorún meggyújtod az utolsó gyertyát, gondolj arra, hogy változtatsz a fenti állapoton.

Mindezt nem agyból, sokkal inkább szívből tudod megtenni. A hétköznapi helyzetek során ne félj az olyan, kifejezetten női minőségekre hagyatkozni, mint a megértés, az elfogadás vagy a segítőkészség. Meglátod, környezeted hálás lesz érte, miközben te is letehetsz egy nagy lelki terhet.

Ha szombaton születtél

Amennyiben a szombati napon láttad meg a napvilágot, az érdekérvényesítés terén lehet szükséged nagyobb bölcsességre. Valamilyen oknál fogva ugyanis úgy érzed, rossz vagy, ha kiállsz magadért. Lehet, hogy gyerekkorodból ered ez az önkorlátozó hiedelem, de nem kizárt, hogy későbbi tapasztalatok ültették el a fejedben. Ám, ha mindig hagyod magad háttérbe szorítani, nyilvánvaló, hogy az élet különféle ajándékaiból sem részesülhetsz olyan mértékben, mint ahogy megérdemelnéd. A negyedik adventi gyertya meggyújtásakor határozd el, hogy ezentúl másképp lesz - és az első adandó alkalommal, majd a továbbiakban is állj ki magadért.

Ne hidd, hogy ettől majd nem fognak szeretni - sőt, ha képessé válsz megbecsülni magadat, a mindenkori környezeted szemében is értékesebbé válsz.

Ha vasárnap születtél

A vasárnap szülötteként a párkapcsolat terén lehet szükséged a jelenleginél nagyobb bölcsességre. E téren ugyanis nehezen találod meg az egyensúlyt: van, hogy már-már feladod magad, majd - a fájdalom emlékétől indíttatván - azt sem engeded igazán közel magadhoz, aki méltó lenne a bizalmadra. Így sem te, sem a környezeted - leginkább a párod - nem lehet igazán boldog.

A negyedik adventi gyertya meggyújtásakor képzeld el, ahogy elengeded a negatív tapasztalataid, a továbbiakban pedig egyszerűen hagyd áramlani a történéseket, legyen szó egy új kapcsolatról vagy a meglévőben egy esetleges konfliktushelyzet kialakulásáról. Minél kevesebbet mérlegelsz, illetve játszmázol, annál gyorsabban kerül minden a helyére - és lesztek boldogabbak a másik emberrel együtt.

Ezt is szeretjük