A 4 legjobb karácsonyi játék a neten
5 perc pihenő mindenkinek jár
Szusszanj egyet te is a következő ügyességi és kreatív játékok segítségével!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Néhány percnyi lazítást igazán megengedhetsz magadnak a karácsonyi hajtásban, hiszen addig is, míg kikapcsolódsz, feltöltődsz egy kis energiával, amit újrahasznosíthatsz a napi robotban.

Amikor már úgy érzed, nem bírod tovább, próbáld ki a különböző játékokat, amiket csak a te szórakoztatásod céljából gyűjtöttünk össze. Vannak itt egyszerűek, nehezebbek, viccesek, de olyanok is, amiben kiélheted kreativitásod. Győződj meg róla magad!

Építs hóembert!

Tagadhatod, hogy téged már nem hoz lázba a fagyott óriási golyóvá görgetése, illetve az abból gyúrt hóember, de csak áltatod magad. Hóembert építeni igazán remek szórakozás gyerekként és felnőttfejjel egyaránt, még akkor is, ha ez a fagyott fehérnép csak a számítógépen jelenik meg.

Az Északi-sark egyik fő hóemberét díszítheted ki a Build a Snowman játékban, csak a fantáziád szabhat határt, hogyan öltözteted fel őt. Napszemüveg, gomborr vagy seprű? Húzd az egérrel a rajzra a kiválasztott kiegészítőket, és már kész is van a saját hóembered - anélkül, hogy fáradságba került volna. Ha túlzottan hideg van, vagy csak nincs időd lemenni a parkba hóembert építeni, akkor válaszd a virtuális verziót, ami legalább olyan jó móka, mint az igazi, ráadásul a napsütésnek is ellenáll.

Percek alatt a Föld körül

Ha nem is egy egész éjszakán keresztül, de kipróbálhatod magad a Mikulás szerepében, a Santa vs. Jack Frost címet viselő játékban. Itt azonban nemcsak az ügyességedre, hanem a szemfülességedre is szükséged lesz, ha el akarod juttatni az ajándékokat a kéményekbe, ugyanis a Télapó ősi ellensége, Fagy Jancsi mindent megtesz annak érdekében, hogy meghiúsítsa tervedet.

Jégcsapokat dobálva igyekszik akadályozni a munkádat, amiket ügyesen kikerülhetsz, ha a fel-le nyilak segítségével irányítod a szánt húzó rénszarvasokat. Ráadásul az idő is ellened dolgozik, így valóban szükség lesz néhány percig minden leleményességedre, ha el szeretnéd juttatni az ajándékokat a gyerekekhez. Három életed van, mielőtt a játék végére érnél - vigyázz, nehogy Jancsi elbánjon veled!

Memóriajáték a Télapóval

Kikapcsolódásképpen az agyadat is megtornáztathatod egy kis memóriajátékkal. Nem más, mint maga a Mikulás invitál meg otthonába a Santa Claus Workshop keretein belül, hogy kipróbálja emlékezőképességedet a szokásos téli jelképek összepárosításával. Persze, ez így túlzottan egyszerű lenne, hiszen nyolc kép párját megtalálni nem nagy ördöngösség, de a Mikulás, mivel túlontúl elfoglalt, időre méri az ügyességedet.

Találd meg gyorsan a tűz, a manó, a fenyőfa és a többi jelkép párját, és ne hagyd, hogy az idő legyőzzön! A Télapó is segítségedre van, hiszen a játék kezdete előtt néhány másodpercre felfordítja lapjait, így könnyen memorizálhatod, hogy egy-egy szimbólumnak merrefelé találod a párját.

Kandalló-kihívás

Karácsony táján már valószínűleg amúgy is fáradt vagy, hát még akkor, ha a főnököd egy újabb feladatot sózott a nyakadba, amihez nem fűlik a fogad. Add ki magadból a mérgedet a Chimney Challenge elnevezésű játékkal, melyben a fel-felbukkanó embereket kell hógolyóval kilőni, mindehhez pedig még egy kis karácsonyi dallam is párosul, hogy a hangulat tökéletes legyen.

Sőt, attól függően, mennyire vagy fürge és szemfüles, még pontokat is szerezhetsz. Csak egyre ügyelj, olykor a fehérszakállú bukkan fel a kéményekből, márpedig, ha őt dobálod meg hógolyóval, azért pontlevonás jár. Légy körültekintő, izzítsd a mutatóujjad, és indulhat a hógolyócsata!

Neked melyik játék tetszett a legjobban?

Ezt is szeretjük