Nagy ajándékhoroszkóp
Ha személyre szabott meglepetést szeretnél
A tökéletes meglepetés megtalálása nem egyszerű mutatvány, de az ajándékozott személyisége segíthet.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A karácsonyi sürgés-forgásban mindenki arra törekszik, hogy a lehető legtökéletesebb ajándékot válassza ki szeretteinek, barátainak.

Ha még te sem tudtál választani a portékák széles skálájából, akkor olvasd el horoszkópjellemzéseinket, amelyekből kiderül, hogy az egyes csillagjegyek szülöttei milyen típusú ajándéknak örülnek a leginkább.

Kos (III. 21 - IV. 20.)

A Kosoknak igazán könnyű meglepetést szerezni, így egyszerű dolgod van, ha a csillagjegy szülöttének keresel karácsonyi ajándékot. Különösen azért, mert nem bírnak megülni a fenekükön, állandóan pörögnek, ráadásul imádják a kihívásokat. Bármilyen extrém sport, például falmászás, de akár valamilyen tánctanfolyambérlet is megfelelő ajándék lehet számukra.

Bika (IV. 21 - V. 20.)

Ha az ajándékozott fél a Bika jegyében látta meg a napvilágot, akkor egy nagyon türelmes személyiségről van szó, aki nem siet el semmit. Ezért érdemes olyan ajándékba befektetned, amiben ezt a megfontolt és nem kapkodó jellemét ki tudja élni - ilyen például egy 3D-s puzzle, amit, miután kirakta, kitehet a polcra is. Ez azért is jó választás, mert a Bikák gyűjtőszenvedélyüknek köszönhetően imádják a kis csecsebecséket.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Az Ikrek csillagjegyű emberek kíváncsisága és mozgásigénye nagyon erőteljes, ezért érdemes olyan meglepetéssel előrukkolnod, melynek révén mindkettőt kiélhetik. Praktikus lehet például egy állatkerti belépő, hiszen ott az egész napos séta mellett az állatvilágról is megtudhatnak újdonságokat, vagyis a tanulást és a szórakozást ötvözheted számukra.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

A Rákoknak mindennél fontosabb a családi tűzhely, az otthon nyugalmának és békességének megteremtése. Mielőtt lakáskiegészítők vásárlásába kezdenél, inkább less körbe náluk - általában, ami más szemében kacat, az az ő számukra nosztalgikus emléktárgy. Imádják az apró kis mütyüröket, amiket kitehetnek a polcra és vitrinbe, pláne akkor, ha azt ők maguk készíthetik el két kezükkel.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Az Oroszlán csillagjegyűek, annak ellenére, hogy imádnak a reflektorfényben, illetve a társaság középpontjában lenni, rettentően lusták. Ezért számukra például egy társasjáték vagy egy karaoke-felszerelés lehet a tökéletes választás, hiszen így egy csapásra rájuk terelődhet a figyelem anélkül, hogy ez bármilyen megerőltetést jelentene számukra. De az egyedi tárgyak ajándékozásával sem foghatsz mellé.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

A Szűz csillagjegyben születettek a praktikusságot részesítik előnyben a meglepetések terén is. Az ő szemükben a megfelelő ajándéknak két ismérve van: legyen hasznos és célszerű, mint például egy könyv, vagy bármilyen, a kultúrával kapcsolatos dolog, például koncert- és színházjegy. Ugyanakkor a kézművességben is örömüket lelik, egy házilag összeállítható nyaklánc vagy fülbevaló pedig ötvözi mindkét tulajdonságot.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

A Mérleg jegyében születettektől nem áll távol a fényűzés, ezért roppant nehéz számukra ajándékot vásárolni. Szeretik az exkluzív, egyedi dolgokat, amelyekkel kitűnhetnek a tömegből - persze, nem kell rögtön méregdrága autókra gondolni, egy különleges ékszernek vagy akár egy bőrkötéses verseskötetnek is tudnak örülni. Ugyanakkor a nagyon személyes meglepetésekkel is kedvükre lehet tenni.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

A Skorpió csillagjegyűek a végletek emberei, ráadásul nagyon szenvedélyesek az élet minden területén, ennek köszönhetően pedig bármiben örömüket lelik. Választhatsz számukra egy egyszerű szakácskönyvet, de akár egy mások szemében megdöbbentő ajándékot is, mert biztosan el lesznek ragadtatva tőle. Szerencsére náluk nem foghatsz mellé, ha meglepetésekről van szó.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

A Nyilas csillagjegyűek híresek arról, hogy nyitottak a világ és a többi ember felé, ennek köszönhetően pedig szívből tudnak mindennek örülni. Ráadásul az összes csillagjegy között a leginkább spirituális beállítottságúak, ezért bármi, ami az ezotériával kapcsolatos, tökéletes ajándék lehet számukra. Ezt kiegészítheted gyertyák és füstölők arzenáljával, hogy a hangulatot is megteremtsd a meglepetés mellé.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

A Bakok - a Szűz jegyűekhez hasonlóan - a praktikus ajándékokat részesítik előnyben. Egy karácsonyi mütyürrel a sarki ajándékboltból nem tudnak mit kezdeni, viszont egy szép ruhával, cipővel vagy egy masszázsbérlettel már annál inkább. Ugyanakkor azt sem szeretik, ha nagyon meg kell erőltetni magukat, tehát sportolási lehetőséget ne ajándékozz nekik - különösen ne extrémet.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

A Vízöntők híres-hírhedt különcsége az ajándékokat illetően is megmutatkozik - e téren is az egyedit keresik. Természetesen nem kell rögtön valami drága dologra gondolni: egy doboz házi készítésű bonbonért is garantáltan odáig lesznek, de ha biztosra akarsz menni, akkor szokatlan ékszereket, ruhákat ajándékozz nekik, hiszen imádnak kitűnni a tömegből.

Halak (II. 20 - III. 20.)

A Halak jegyében születetteket igazán könnyű megajándékozni, hiszen egy óriási álomvilágban élnek - amiről te azt gondolnád, hogy giccses, azt ők biztosan imádni fogják. A legújabb romantikus komédia DVD-n, relaxációs CD-k, egy könnyfakasztó szerelmes regény, de akár egy hatalmas plüssmackó is tökéletes választás számukra, hiszen a Halak szerint a szeretetből sosem elég.

Te már tudod, hogy kinek mit veszel ajándékba?

Ezt is szeretjük