A 3 legjobban felszerelt hobbibolt a városban
Ha saját készítésű meglepetést ajándékozol
Te magad készíted az ajándékot? Itt megveheted a kellékeket.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A saját kezűleg készített ajándékok sokkal értékesebbek, mint a készen vett holmik, hiszen a te erőfeszítéseid révén jöttek létre, mondhatni véred és verítéked adtad a végeredményhez. Ráadásul, míg a vásárolt tárgyak egy idő után feledésbe merülhetnek, egy házilag készített ajándékról garantáltan mindig te jutsz majd szeretteid eszébe.

Amennyiben fantáziád kiapadhatatlan, és szívesen bíbelődnél egyedi ékszerek, dekupázzsal készített tárgyak vagy éppen a horgolt, kötött, varrt meglepetések megalkotásával, akkor látogass el a főváros legjobb hobbiboltjaiba a kellékekért. Ezekben biztosan megtalálod, amit keresel.

Kreatív Hobby

A Kreatív Hobby üzletlánc talán az első volt a kreatív kellékeket áruló boltok piacán, és mára jóformán az össze nagyobb fővárosi csomópontnál és a plázában is megnyitott kapuit. Bármerre jársz is a városban, garantáltan útba esik az egyik üzletük, melyben a szalvétáktól, a különféle festékektől és ragasztóktól zsúfolt polcokon keresztül egészen a gyöngyös szekcióig mindent megtalálhatsz, ami csak a kézművesedéshez kell.

Ha pedig nincs kedved kimozdulni a fogvacogtató hidegben, akkor már webshopon is megrendelheted a kiválasztott terméket, egészen csekély postai költséggel. Mindössze annyi dolgod van, hogy regisztrálj az oldalukon, és már pakolhatod is képzeletbeli bevásárlókocsidba a szebbnél szebb kellékeket. Mindemellett a boltlánc még képzéseket is kínál, így, ha szeretnéd a tökélyre fejleszteni kézügyességed, vagy egyszerűen csak azt szeretnéd, hogy az ajándékod valóban szép legyen, akkor nézz körül tanfolyamaik között.

Hobbyművész

A Hobbyművész boltokat kifejezetten azoknak találták ki, akik művészi szintre emelnék a hétköznapi barkácsolást, kézműveskedést. Az eredetileg művészellátóként működő üzletlánc a minőségi termékekre specializálódott, így kicsit drágább társainál, ugyanakkor ezek a termékek valóban megérik az árukat. A fővárosban lévő hat üzletük - hasonlóan a Kreatív Hobbyhoz - a nagyobb fővárosi gócpontokhoz közel esik, ugyanakkor szintén üzemeltetnek webáruházat is, ahol kényelmesen válogathatsz a karácsonyi ajándékhoz szükséges kellékek között.

A bolt hivatalos honlapjáról egyenes út visz a patchwork és a Swarovski kristályok világába, így bepillantást nyerhetsz a varrás és a gyöngyfűzés rejtelmeibe is. Mindezekhez számos tanfolyamuk között biztosan találsz kedvedre valót.

Hobby Sarok

A Hobby Sarok nevet viselő hobbibolt kevésbé híres, mint két társa, ám legalább annyira jó minőségű, és árban is megfizethető termékeket árusítanak. A kis kuckó zsúfolásig tele van kellékekkel - itt mindent megtalálsz, ami csak szükséges az ajándékok megalkotásához.

A fából készült tárgyaktól kezdve egészen a gyöngyfűzéshez szükséges kapcsokig kedvedre válogathatsz a széles kínálatból, de ha úgy érzed, nem vagy egy nagy kreatív guru, akkor akár a már elkészített termékek - zsebkendő-, irat vagy éppen teafiltertartók - között is bóklászhatsz. A 15. kerületben megbújó üzlet téged is vár minden hétköznap 9 és 17 óra között, illetve szombaton 9-től 12-ig.

Neked melyik a kedvenc kézműves technikád?

Ezt is szeretjük