A 20 legeredetibb online karácsonyi képeslap
Vidám, animált, egyedi
Még nem késő elküldeni a karácsonyi képeslapokat - összegyűjtöttük neked a legszebbeket és legmókásabbakat!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Virtuális karácsonyi üdvözletet küldeni ma már teljesen megszokott dolog, mégis sokszor fejtörést okoz, kinek milyet küldj. Hiába kínálnak temérdek lapot az online oldalak, gyakran nem könnyű valóban egyedi és emlékezetes darabot találni közöttük.

Dotecard.com
E-galamb.hu
Care2.com
Kepeslap.lapunk.hu

Hogy ne menjen rá az egész napod a böngészésre, íme, néhány tipp, hol milyen lapokat találsz, és mivel okozhatsz igazi karácsonyi meglepetést címzettednek.

Vicces kedvűeknek és örök gyerekeknek

Vannak, akiknek a karácsony nem a megható idézetek és szentimentális lapok ünnepe, sokkal inkább a gyermeki öröm és vidámság ideje. Ők azok, akiknek azonnal mosolyt csal az arcukra egy bohókás karácsonyi üzenet vagy egy vicces, animált képeslap.

A weboldalak szerencsére bővelkednek hasonlókban, keress akár hagyományos vagy animált üdvözletet. Itt van mindjárt az E-card.hu rénszarvasokat táncoltató képeslapja vagy a Képeslapneked.hu oldalon talált Télapójelmezes Spongya Bob.

Az E-galamb.hu több vicces lapot is kínál, ha például összezördültél valakivel az ünnepek előtt, küldhetsz neki egy Ne légy harapós! feliratú diótörős lapot, virtuális békejobb gyanánt.

A külföldi képeslapküldőkön, mint amilyen a Care2.com, mókás kvízzel egybekapcsolt karácsonyi jókívánságot küldhetsz, melyben a kérdéssor végén egy twistelő pingvin zenés-táncos produkciója lepi meg a címzettet. Hasonlóan játékos lapot a hazai Dotecard.com képeslapküldőn is találhatsz, itt egy komplett mikulásos játék jár az üzenethez.

Nosztalgiázóknak és érzelmeseknek

Nem kell ahhoz nagyinak lenni, hogy kellemes nosztalgiával töltsön el egy régi, békebeli képeslap látványa. Az antik képeslapokból egyedi báj és idilli hangulat árad, ezért is éli ismét fénykorát a régi - vagyis vintage - grafikák és fotók küldése.

Cardcow.com
Kepes-lap.hu
Cardcow.com
E-kepeslap.com

A képeslapküldő weboldalakon számtalan szívmelengető darabot találhatsz, a magyar nyelvű Régiképeslapok.hu például kizárólag olyan antik és retrós lapokra specializálódott, mint a bűbájos, rajzolt figurás Betlehemezők.

A Kepeslap.com angyalos nosztalgialapjához békebeli versidézet is jár, az E-Kepeslap.com hóeséses csendéletéhez pedig még odaillő zenét is választhatsz.
Ha viszont eredeti viktoriánus lapot keresel pufók puttókkal és elegáns ünnepi életképekkel, akkor az angol Cardcow.com a te oldalad, ahol ingyenes vintage-képeslapok száza vár.

Kisgyerekeseknek és állatbarátoknak

Ha ismerősöd egyszerűen elolvad egy bűbájos babapofitól vagy egy ünnepi díszbe öltöztetett háziállattól, a Kepeslap.lapunk.hu pelenkás kisdobosával biztos belopod magad a szívébe.

A Szivküldi.hu oldalról válogatva viszont rögtön egy egész állatkerttel kívánhatsz boldog karácsonyt, míg a Kepes-lap.hu szundító mókusával jó pihenést az ünnepekre. Ha nem okoz gondot az angol nyelvű weboldalakon való eligazodás, küldhetsz barátaidnak gitározó rénszarvast vagy szaxofonozó pingvint is
a 123greetings.com-ról. Hihetetlenül aranyos állatos képeslapokat kínál a Care2.com is, a karácsonyi csivava például már most nagy sláger.

Személyre szabott képeslap - mindenkinek

Furcsa is lenne, ha a fotófeltöltés és -megosztás aranykorában épp az elektronikus képeslapküldő weboldalak ne nyújtanának valami megoldást saját fotóid elküldésére. Ebben főleg a külföldi oldalak járnak élen, de azért már itthon is küldhetsz saját fényképeddel díszített virtuális üzenetet, például az E-Kepeslap.com-ról vagy a Szívküldi.hu-ról.

A legjobb oldalak számtalan ötletes, ünnepi sablont kínálnak fotóid keretéül. A szolgáltatás legtöbbször fizetős, de a Hallmark.com-on például - It’s Christmas Time és Special Christmas Wishes címen - néhány ingyenes sablont is találhatsz. A küldés és szerkesztés ingyenes, a regisztrációt viszont nem úszod meg, de ennyi macera talán még belefér egy garantáltan egyedi képeslapért.

A Smilebox.com az ünnepi sablonokon kívül egyéb színes grafikai elemek hozzáadását, sőt, csatolt zene- vagy videóküldést is lehetővé tesz. Itt azonban le kell töltened egy fájlt, és regisztrálnod is kell. Cserébe viszont annyi karácsonyi lapot kreálhatsz ismerőseidnek, amennyi csak idődből és kreativitásodból kitelik, ráadásul mindezt teljesen ingyen!

Ezt is szeretjük