4 különleges ajándéktipp a barátnődnek

A karácsony nem csak a család ünnepe: sokan a barátaikat is megajándékozzák. Hogy mivel lepd meg a barátnődet? Van 4 tuti ötletünk!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Barátnőnek ajándékot vásárolni látszólag könnyű dolog. Ismered kívül-belül, legféltettebb titkainak őrzője vagy, félszavakból is megértitek egymást, és egyetlen pillantásából tudod, hogy mire gondol.

Mégis, amikor a meglepetés vásárlására kerül a sor, csak járod az üzleteket, és nem találod azt a dolgot, amivel kifejezhetnéd, milyen jó is, hogy mindig számíthatsz rá. Nehéz egyedi, különleges, de nem hivalkodó ajándékot találni, ezért a legjobb módszer, ha olyan dolgot veszel neki, amiről tudod, hogy régóta vágyik rá, de magának sohasem venné meg.

Kenceficék, okosan összeválogatva

Bár piperedolgokat az etikett szerint nem illik ajándékozni, barátnőd biztosan örülne egy igényes és szép kozmetikai csomagnak.

Természetesen most nem a kozmetikai táskába rejtett habfürdőkre vagy narancsbőr elleni krémekre gondolunk, hanem exkluzívabb ajándékokra, mint például a Lush Happy ajándékcsomagja, amibe olyan bőrápoló termékeket válogattak össze, amitől használójának garantáltan jókedve lesz. De melyik nő ne álmodozna egy több emeletes sminkkészletről, vagy színben egymáshoz illő sminkeszközökről?

Sorozatok - díszdobozban

Amerikai kutatók mindenről, így a sorozatokról is készítettek tudományos értékű kutatást.

Ennek során megállapították, hogy a sorozatok olyanok, mint a mindennapi betevő: biztonságot és állandóságot nyújtanak, ráadásul boldogsághormonokat is termelnek.

Bizonyára nektek is van kedvenc sorozatotok, amelynek egyes epizódjait akár órákig is képesek vagytok elemezni, és szinte minden élethelyzetre van egy-egy poénotok belőle. Ha így van, akkor akár megvásárolhatod az összes évadot együtt , vagy a legjobbnak tartottakat. Az eredeti DVD-k mindig tartogatnak extrákat, így például a Szívek szállodája DVD-gyűjteményen a werkfilm mellett aranyköpéseket vagy kimaradt jeleneteket is megnézhettek.

Közös felüdülés: wellness-nap

Kicsit önző ajándék, de mindenképpen kellemes, ha magaddal együtt barátnődet is befizeted egy kényeztető wellness-napra. Így kettesben tudtok tölteni egy napot, és együtt pihenhetitek ki a fáradalmakat - akár a két ünnep között is. Sok szállodába válthatsz napijegyet, de az egyre népszerűbb day spa-k szolgáltatásait is igénybe veheted. Egy kellemes fürdőzés után irány a szauna, majd a masszázs vagy egy különleges testpakolás. Barátnőd biztosan nem ajándékozza majd tovább ezt a lehetőséget!

A gyémánt a nő legjobb barátja

Így szól az isteni Marilyn dala, de azért, hogy te legyél a legjobb barátnő, nem kell adósságba verned magad. Elég, ha választasz egy barátnőd stílusához illő szép ékszert. Ennél az ajándéknál is számtalan fazon és árkategória között válogathatsz. Ha szép bizsut keresel, akkor a Bijou Brigitte-üzletekben a helyed, ha ezüstöt szeretnél, akkor pedig a szintén Budapesten és vidéken is megtalálható Azték-üzletek egyikébe látogass el. Fontos tudnod, hogy a barátnőd allergiás-e esetleg valamilyen anyagra, illetve, hogy valóban kedveli-e az ilyesfajta ékeket.

Amit semmiképp ne vegyél!
  • Élő állat: ha kéri, akkor se, mert nem tudhatod, hogy a barátnőddel élők hogy fogadják.
  • Konditerembérlet: célzásnak veheti.
  • Kondigép: ha vágyik is rá, előfordulhat, hogy a végén mégis porfogónak használja majd.
  • Fogyókúrás szakácskönyv: a gyorsan elkészíthető ételeknek nagyobb hasznát fogja venni, és az esetleges sértődésre sem adsz okot.
  • A szingli irodalom bármely gyöngyszeme: barátnőd nem ennek köszönhetően fogja megtalálni a régen várt igazit.
Ezt is szeretjük