10 csodás karácsonyi dekorötlet a Youtube-on
Nézd meg őket!
Az internet még az ünnepi dekoráció készítésekor is jól jöhet. Nézd meg a legjobb ötleteket adó videókat!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Karácsonykor különösen nagy szerepe van a dekorációnak - legyen szó a karácsonyfáról, az ajándékok csomagolásáról, az ünnepi asztalról vagy akár a lakás szebbé varázsolásáról.

Kellő fantáziával és némi kézügyességgel igazán egyedi dolgokat készíthetsz, többségükhöz még csak nehezen beszerezhető alapanyagra sem lesz szükséged.

Használd a netet!

Ha idén igazán eredeti megoldásokkal akarsz előrukkolni, és még különlegesebbé tennéd az ünnepet, hívd segítségül az internetet, hogy megtaláld a számodra megfelelőt.

Az alábbi Youtube-os videók segítségével profi angoltudás nélkül is megtudhatod, mit hogyan kell csinálnod.

Fehér karácsony

Ha idén minden korábbinál hangulatosabb, egyedibb dekorációt szeretnél, a következő videóban a lakás bármely területén hasznosítható ötleteket találhatsz a szekrény tetejétől kezdve a polcokig.

Az alapszín a hófehér, ezt töménytelen mennyiségben egészíti ki a piros, majd az ünnepi hangulatot egy kis zöld segítségével fokozhatod.

Dekortippek terítéshez

Szenteste ti is sokan ültök az asztalnál, és évről évre bajban vagy a terítést illetően? Az alábbi képsorok segítségedre lesznek az evőeszközök elhelyezésétől kezdődően egészen a dekorációs elemek elhelyezéséig. A végeredmény: egy csodás ünnepi asztal, mely mindenkit levesz majd a lábáról.

Egyedi ajtódíszek

Ha az advent kezdetével már te is kifüggesztenéd az ajtódíszt, ezúttal készíts egy igazán stílusos darabot, néhány masni, fenyőág, alma és drót segítségével, de természetesen bármilyen, a koncepcióba illő anyagot felhasználhatsz a gömbdíszektől kezdve egészen a dióig.

Kopogtatóként is a klasszikus adventi koszorúformát favorizálod? Ez a videó segítséget nyújt ahhoz, hogyan készítsd el idén saját kezűleg, természetes alapanyagok felhasználásával.

Vendégváró az ablakokba

Nem csupán műhó és villogó fénysorok segítségével teheted ünnepibbé az ablakokat. Néhány levél, ág és egy gyertya alakú kislámpa felhasználásával dekoratív díszt készíthetsz, de ezt akár a lakás bármely asztalkáján is elhelyezheted.

Régiből modern

Ha van régi típusú villanykörte a házban, könnyen hasznát veheted a dekorációhoz: akár a fára, akár egy modern kopogtatóhoz is készíthetsz belőle egyedi üvegdíszeket. Nincs is szükséged másra, csak egy kis ragasztóra és színes flitterekre.

Megunt gömbdíszeidet egy egyszerű ötlet révén könnyen újjávarázsolhatod ragasztó és csillámpor felhasználásával. Ráadásul a nagyobb gyerekek számára is jó elfoglaltság lehet a csillogó díszek restaurálása.

Csodás csomagolás

Jobban szereted saját magad becsomagolni az ajándékokat, de azért jól jönne néhány egyedi ötlet? Az alábbi képkockákból megtudhatod, mit hozhatsz ki a színes újságpapírból és egyszínű csomagolópapírból.

A problémás masni

Költséghatékonyabb megoldás, ha a bolti masnik helyett veszel néhány szalagtekercset, és saját magad készíted el akár az ajándékokra, akár a többi dekorációhoz. Lépésről lépésre követheted végig, hogyan készíthetsz csodás bokrétákat.

Ehető díszek

Hogy ne csak a szaloncukor legyen ehető a karácsonyfán, készíthetsz jópofa sütidíszeket, melyeket egy kis cukormázzal dobhatsz fel. Egyáltalán nem bonyolult, ráadásul a gyerekek imádni fogják.

A csodás mézes díszeket a lakás többi pontjának dekorálására is használhatod, akár egy tálon eligazgatva is csodásan mutatnak, ha pedig véget érnek az ünnepek, végre belakmározhattok belőlük.

Ezt is szeretjük