18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Tüzes szexpózok a közös orgazmusért (+18)

Próbálj ki olyan újdonságokat az ágyban, amelyek egyszerre repíthetnek a csúcsra téged és a párodat!

A közös csúcsra jutás az egyik legromantikusabb pillanat, amelyet szex közben átélhettek pároddal. A testiség netovábbja, amikor a gyönyör egyszerre árad szét mindkettőtök testében - szerencsésnek mondhatja magát, aki megtapasztalja ezt az élvezetet. Nem kell a csodára várnod, hogy az orgazmus egyszerre rengesse meg mindkettőtök belsejét.

Ügyes kis szexpózokkal olyan kéjt élhettek át pároddal, amelyekről egyikőtök sem ábrándozott. Hidd el, nem lesz nehéz meggyőzni, hogy újdonságot próbáljatok ki az ágyban!

Ha nem csak Valentin-napra tartogatnál a pasi számára meglepetéseket, böngészd végig Szexpóz ABC-nket, ahol remek tippeket találhatsz!

Paliszander

Abban az esetben, ha rajtad van a kezdeményezés és irányítás sora, ez a pozíció kifejezetten hasznos lehet. Hasonlóan a lovagló testhelyzethez, itt is te kerülsz a felülre. Lényeges, hogy a pasi már készen álljon a fogadásodra.

Ülj szemben a férfi két lába közé, párod pedig emelje át a lábát a tiéden. A lábfejedet a háta mögött szorítsd össze, és egészen addig maradjatok ebben az összebújós pózban, amíg mindketten a vágy tetőfokára juttok. Ezután csúsztasd a kezed a pasi derekára, emeld meg a törzsét, így könnyedén leheveredhet a mögötte lévő párnákra.

Kérd meg párodat, hogy a combját széttárva húzza fel a mellkasához és tartsa úgy, te pedig támaszd le lábaidat a teste két oldalán. Hajolj előre, és a férfi combját nyomd egészen a törzsére. Most rajtad van a hangsúly, neked kell a behatolást segítened.

Ez a póz a vágyról és a közelségről szól, nem pedig a heves aktusról. Neked kell a részletekre ügyelni, te határozod meg a tempót. A gyönyör pillanata ugyan kissé sokára érkezik el ebben a pozitúrában, de biztos lehetsz benne, hogy a közös orgazmus nem marad el.

Rádzsaszthán

A jógapozíciók itt-ott felvillannak a szexben is, tehát, ha jártas vagy ebben a mozgásformában, akkor a rádzsaszthán pózzal az egekig tudod fokozni az élvezetet. Ez a helyzet szintén a közelségről és a test érintkezéséről szól, az egyik legmeghittebb és legromantikusabb szexpozíció.

Ülj féloldalasan a pasi ölébe, és simogassátok, öleljétek, csókoljátok egymást. Ha kellőképpen hangulatba jöttetek, hajolj hátra és támaszkodj a párod combjára az egyik kezeddel. A bal lábaddal öleld körül a derekát, a jobbat tedd a párod jobb vállára, ő pedig helyezze a jobb tenyerét maga mögé az egyensúly érdekében. A póz nem sok mozgásra ad lehetőséget, viszont a közelség hamar a csúcsra fog repíteni mindkettőtöket.

A béka

A kis kétéltűről elnevezett póznál az irányítás a férfi kezében van. Míg te mozdulatlan vagy, addig a párod finom lökő mozdulatokkal hatol beléd egyre mélyebben és mélyebben. A lassú behatolást gyors csúcsra jutás követi, így, ha már szétfeszít a szenvedély, próbáljátok ki ezt a testhelyzetet.

Szókimondó beszélgetések Szily Nórával és vendégeivel.

Új videósorozatunkban Szily Nóra és beszélgetőpartnerei döntik le a tabukat. A 'Szókimondó' őszintén és egyenesen dolgoz fel olyan fontos témákat, amikről sokszor nem beszélünk nyíltan. Tabuk helyett mi a szókimondó beszélgetésekben hiszünk. Sorozatunkban kendőzetlen őszinteséggel beszél Pásztor Anna a szerelem múlandóságáról, Mérő Vera a bántalmazásról, Oroszlán Szonja pedig a fordulatos karrierváltásáról vall, de más fontos témákat is körbejárunk. Tanács Eszter a gyermektelen nők helyzetéről, Bajzáth Sándor a veszedelmes függőségekről, Singer Magdolna a gyászfeldolgozásról, míg Dr. Beke Dóra az elcsúszott szépségtrendekről beszél. 

Tartsatok velünk! 

Promóció

Párod guggoljon le, te pedig ülj az ölébe. Célszerű a feneked alá egy párnát helyezni, így kevésbé fárad el a pasi aktus közben. Az előjáték részeként nyugodtan nyúlj a lába közé, simogasd férfiasságát és heréit, és amikor eljön a pillanat, vezesd magadba a péniszét. Ő kezdjen el mozogni, te pedig karold át a vállait és hagyd, hogy irányítson.

Amikor közeledtek a csúcs felé, kérd meg párodat, hogy engedjen le az ágyra úgy, hogy a kezeit a hátad alá csúsztatja. Így meg tudja emelni a medencédet, és mélyre lökő mozdulatokkal mindkettőtöket pillanatok alatt az orgazmusig hajszolhat.

Cikkünk Linda Sonntag a Fényképes Káma-szútra című könyve alapján készült.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük