18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

4+1 tipp, amit érdemes ellesni egy pornósztártól
18 éven felülieknek!
Erotikus filmet nézni még csak-csak, de pornót?! Pedig elleshetnél néhány dolgot a főszereplőktől.

A tapasztalat sajnos azt mutatja, hogy a nők többsége inkább kötelező napi – rosszabb esetben heti - feladatnak tekinti a szexet. Jobb esetben élvezik is, de csupán azt a három pózt - lekapcsolt lámpa mellett és teljes csöndben -, ami számukra még belefér, és amin kívül nem nagyon tudnak elképzelni mást. Pedig lehet, hogy érdemes lenne szakítani a gátlásokkal, kibújni anyu szoknyája mögül, majd szabadon ereszteni a fantáziát. A jó kislány, rossz kislány sztereotípiából is elég, hiszen egy kapcsolatban minden jó, amit mindkét fél annak tart.

1. Ne legyen kötelező!

Láttál már olyan filmet, vagy hallottál egy olyan jelenetről is, amelyben kérlelni kell a nőt, hogy egy kicsit párja kedvére tegyen?

Ha valóban te akarsz lenni a Nő párod számára, ne titkold, mennyire vágysz rá, mennyire jólesik, amikor hozzád ér, simogat, csókol. Mutasd meg, hogy kívánod, ennél aligha akad jobb kifejezésmódja az iránta érzett szeretetednek. Tanulj egy kicsit a filmekből, ahol nemcsak a férfiak kezdeményeznek! Ne mindig a másikra várj, légy te a kezdeményező fél!

2. Csábítsd el!

Számtalan pornófilm kezdődik azzal a jelenettel, amikor a nő feltárja nőiességét a férfi előtt úgy, hogy az csak ámul és bámul. Nem véletlenül szerepelnek ezek a jelenetek a filmekben, a férfiak ugyanis vizuális lények, egy gyönyörű nő látványánál kevés dolgot szeretnek jobban. Mutasd meg a párodnak, hogy mije van!

Rakd tele gyertyákkal a lakást, a bejárattól egészen a nappaliig – felejtsd el a hálószobát -, helyezz egy szexi jazzlemezt a lejátszóba, ha pedig hazaér, ültesd le a legközelebbi fotelbe! Lassan szabadulj meg a felesleges ruhadaraboktól, közben pedig élvezd, ahogy csodál, és egyre jobban vágyik rád.

3. Van szád?

Tévúton jársz, ha azt gondolod, a párod szex közben érzi, hogy mire vágysz, nincs tehát szükség közben beszédre. Nos, láttál már néma pornófilmet? Nemcsak megkönnyíted a helyzetét, de még inkább izgathatod a párodat azzal, ha búgó-suttogó hangon pontról pontra elmondod neki, hogy jó-e az, amit csinál, hogy mire is vágysz valójában, vagy éppen mire gondolsz közben. Engedd el magad, és vegyél részt abban, ami neked is jó lenne, ha levetkőznéd a gátlásaidat. Mondd el, hol izgat leginkább a csókjaival, az érintésével, hogy mennyire jólesik, amikor a füledbe sóhajt. És az sem baj, ha mindezt nem virágnyelven mondod el, sőt!

4. Babaruha le!

Egy jól működő kapcsolatban nincs szükség arra, hogy mindig tökéletesen nézz ki, hogy kifogástalan legyen a sminked és a frizurád. Ha a partnered szeret, akkor otthonkában is szeret. Bizonyára igazad van, de azért gondolj bele: hányszor kívánt meg mamuszban és mackónadrágban?Nem véletlenül viselnek combharisnyát és magas sarkút a filmekben, ez a felszerelés ugyanis a férfiak többségénél tuti befutó! Ez persze nem azt jelenti, hogy ebben kell járnod, de heti egy-két alkalommal igazán meglephetnéd a párod! Hidd el, ha ilyen cuccban várod otthon, a hála nem marad el!

+1. Vetkőzd le a gátlásokat!

Ideje magad előtt is elismerned, hogy nemcsak partnered fantáziálgat eddig ki nem próbált helyzetekről, hanem téged sem hagynak hidegen a szokatlan dolgok. Miért ne próbálnátok ki olyat, ami mindkettőtöket izgat? Fontos ismét hangsúlyozni, hogy a párkapcsolatban az a jó, ami mindkét félnek örömet szerez.

Ne érdekeljen hát, hogy mit gondolnának mások, hogy helyes-e, amit teszel, hogy illendő-e, vagy az, hogy mások is ezt teszik-e! A pornófilmekben sem foglalkoznak a külvilág véleményével, hiszen a hangsúly ott is csak a résztvevőkön van! Lazulj el, és járj a párod kedvében úgy, hogy te is élvezd!

Ezt is szeretjük