Mit akar a férfi Valentinra, és mit nem?
Egyikük elárulja
Párod nem rajong a romantikus programokért? Tudd meg, mi az, ami az ő szívét is megdobogtatja!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mindennek megvan a maga fény- és árnyoldala. Ehelyütt a Valentint vesézzük ki, és próbáljuk megkeresni: mi lehet az a közös pont, ami férfinak és nőnek egyaránt romantikus? Hol kerül egyensúlyba a mályvaszín patikamérleg, amin holmi afrodiziákumot porcíroztak a puttók? Masszázsolajban-sörhabban pácolt fél óránk következik.

Romantikus fürdő vs. rántott szelet

A férfinak semmi baja nincs a törődéssel, szereti, ha mézben pácolás után jóízűen elfogyasztják őt a nőstényördögök.

Csak a túl sok az, ami nem hiányzik neki. A fürdősók, a mindenféle kencék és a fürdőszobai tisztálkodás egyéb hártyás démonaival nem szeret tusakodni.

Ha valaki mégis efféle programmal lepné meg az urát, hát előbb készítse fel: a férfi gyomrában, a szíve felé vezető keresztúton ugyanis ott lakik a cinikus, de mégis aranyszívű manó.

Aki csak akkor nem fog maró megjegyzéseket tenni a szagos-gyertyás fürdőszobára, ha előtte jól belakatják. Persze akad a férfinépből olyan is, aki szeret a habokba mártózni, ha kiskegyednél ilyen van otthon férj gyanánt, akkor nem kell a körítés.

Ellenben, ha megátalkodott magánzó, a fürdőbe rántott hússal, idei tejfeles uborkával becsalogatható. A marhahátszín sem megvetendő opció, félig átsütve, három percig bundázva mindkét oldalát, hogy olyan szaftos legyen, mint a gyorsan megkívánós, villámszerűen lefolytatott testiség - mely programpont nyilván elkövetkezik majd, ha ki tetszettek kászálódni a kádból. Esetleg ki sem.

Páros masszázs vs. mozizás

A masszázs már könnyebb eset. Ki ne szeretne olajba forgatott női testeket simogatni? Kényelmes feladat, mint fejvesztve belemenekülni a szeretkezésbe. Ami probléma akad vele, az a dolog direktsége miatt lehet: már hogy, mivel Valentin van, ezt most muszáj.

Félreértés ne essék: a csajszis szexakcióknak igenis megvannak a maguk betéglázott pozíciói a nap alatt. Nagyon szép dolog, hogy készülni tetszettek - csak ne forduljunk át túlságosan habos-babosba, avagy a pörkölt tetejére tejszínt még Valentinkor se méltóztassanak szervírozni. Ha masszírozni támad kedvük, hát masszírozzanak: de ne azért, mert azt diktálja a Valentin-napi romantika. Hanem, mert finom.

Az erőltetettséget simán ellensúlyozni lehet: egy jó mozival, mondjuk. És hadd válasszon filmet ezúttal a férfi, és amikor valami űrinváziós-csápos-nagymellűnős veszettségre mutat vigyorogva, igyekezzünk a megrovó tekinteteket a farzsebbe jó mélyen eldugni. Legyen már egy kicsit gyereknap is a Valentin.

Szívecskés étterem vs. Rejtő-féle kiskocsma 

Nem vágyik a pasi semmi extrára ezen a napon sem, arra pedig, hogy pirosba öltözzön a világ egy vacsora kedvéért, pláne nem. Valentin-napon gombamód elszaporodnak a szerelemünnepi helyek - csakhogy a szív alakú étlapok, a durva virágszörnyetegek és az Ámornak maszkírozott, suta pincérgyerek láttán esetleg még pánikba esik az ember. És olyankor pörgőrúgást alkalmaz, és abból esetleg botrány kerekedhet.

Így van ez: a férfinak nem eleme a gejl. Lehet, hogy mutatja, de nem biztos, hogy valóban jól érzi magát. Nyámnyilaság lesz, meg kín és csöndes percek.

Simán ki lehet váltani a dolgot valami olyasmivel, amit a pasas tényleg szeret. Vagy, amit ne adj' Isten mind a ketten kedvelünk. Valami semmi extra, egy jó hely, ahol elcsücsülünk, majd egy pohár bor meg korsó sörök felett egymás szemében lessük a szikrát. A feszélyezettség, a valahogy viselkednem kellene érzés ugyanis messze nem Valentinra való.

Ezt is szeretjük