Képeken 8 könnyen elkészíthető recept
A párod elájul tőle
Valentin napja csak rólatok szól, kényeztessétek magatokat mindenféle jóval!

Dia

	Részeges bazsalikomos csirkecomb	A pikáns ízekkel és az afrodiziákumként számon tartott bazsalikommal is biztosra vehető, hogy a közös este nem a vacsoraasztalnál ér véget, és másnap mindketten mosolyogva ébredhettek, miután szerelmeteket alaposan megünnepeltétek.

Részeges bazsalikomos csirkecomb

A pikáns ízekkel és az afrodiziákumként számon tartott bazsalikommal is biztosra vehető, hogy a közös este nem a vacsoraasztalnál ér véget, és másnap mindketten mosolyogva ébredhettek, miután szerelmeteket alaposan megünnepeltétek.

Dia

	Chilis-mézes csirke	Készítsd ezt vacsorára, és csipegessetek belőle később is! A csípős ízekkel feltüzelheted a párod, és a méz lágy ízével és édességével termelődő boldogsághormonok is hozzájárulhatnak ahhoz, hogy egy igazán tüzes estétek legyen.

Chilis-mézes csirke

Készítsd ezt vacsorára, és csipegessetek belőle később is! A csípős ízekkel feltüzelheted a párod, és a méz lágy ízével és édességével termelődő boldogsághormonok is hozzájárulhatnak ahhoz, hogy egy igazán tüzes estétek legyen.

Dia


            	Lazac spárgával
            	Nem baj, ha a romantikus, meghitt vacsora tartalmaz vágykeltő, esetleg potencianövelő összetevőket, márpedig a spárga éppen egy ilyen zöldség a népi hagyomány szerint, a hal pedig nem terheli meg a szervezeteteket, így a vacsora után nem a kajakóma lesz a domináns.

Lazac spárgával

Nem baj, ha a romantikus, meghitt vacsora tartalmaz vágykeltő, esetleg potencianövelő összetevőket, márpedig a spárga éppen egy ilyen zöldség a népi hagyomány szerint, a hal pedig nem terheli meg a szervezeteteket, így a vacsora után nem a kajakóma lesz a domináns.

Dia

	Gyömbéres-fahéjas csirke	Mindkét fő ízesítő már évszázadok óta elismert afrodiziákum, a recept maga pedig annyira egyszerű, hogy ha megéheztek, alig fél órára kell kiugranod a takaró alól, hogy összedobd, és miután elfogyasztjátok, már ünnepelhetitek is tovább magatokat.

Gyömbéres-fahéjas csirke

Mindkét fő ízesítő már évszázadok óta elismert afrodiziákum, a recept maga pedig annyira egyszerű, hogy ha megéheztek, alig fél órára kell kiugranod a takaró alól, hogy összedobd, és miután elfogyasztjátok, már ünnepelhetitek is tovább magatokat.

Dia

	Lasagne	Ha hallgatsz a generációkon átívelő bölcsességre, akkor a legjobb, ha a kiszemelt férfit a hasán keresztül fogod meg, ehhez pedig talán az egyik legjobb megoldás a fűszerektől és a temérdek paradicsomtól illatozó olasz klasszikus, a lasagne, amire senki sem tud nemet mondani.

Lasagne

Ha hallgatsz a generációkon átívelő bölcsességre, akkor a legjobb, ha a kiszemelt férfit a hasán keresztül fogod meg, ehhez pedig talán az egyik legjobb megoldás a fűszerektől és a temérdek paradicsomtól illatozó olasz klasszikus, a lasagne, amire senki sem tud nemet mondani.

Dia

	Pizza	Ez az a fogás, amit a legjobb, ha kettesben készítetek el, a közös sütögetés egy pohár bor társaságában remekül megalapozhatja az este hangulatát. Amíg sül a pizza, egymással is foglalkozhattok, hogy utána elégedetten faljátok közös munkátok gyümölcsét.

Pizza

Ez az a fogás, amit a legjobb, ha kettesben készítetek el, a közös sütögetés egy pohár bor társaságában remekül megalapozhatja az este hangulatát. Amíg sül a pizza, egymással is foglalkozhattok, hogy utána elégedetten faljátok közös munkátok gyümölcsét.

Dia

	Rakott krumpli	Az egyszerű és nagyszerű fogás, amit csak össze kell dobnod, a többi feladatot a sütő végzi helyetted, éppen elég időt hagyva arra, hogy jó alaposan átbeszéljétek, mit szerettek egymásban. Ha a klasszikus ízeket sikerül elkészítened, egy életre magadhoz láncolhatod a párod.

Rakott krumpli

Az egyszerű és nagyszerű fogás, amit csak össze kell dobnod, a többi feladatot a sütő végzi helyetted, éppen elég időt hagyva arra, hogy jó alaposan átbeszéljétek, mit szerettek egymásban. Ha a klasszikus ízeket sikerül elkészítened, egy életre magadhoz láncolhatod a párod.

Dia

	Rántott camembert áfonyalekvárral	Az illatos áfonyalekvár és a ropogós bundába rejtett sajt elegye ínycsiklandó finomság, amit akár a hálóból kiérkezve nassként is fogyaszthattok, frissen és hidegen is remek fogás.

Rántott camembert áfonyalekvárral

Az illatos áfonyalekvár és a ropogós bundába rejtett sajt elegye ínycsiklandó finomság, amit akár a hálóból kiérkezve nassként is fogyaszthattok, frissen és hidegen is remek fogás.

Blog.hu ajánló
Fotó: