5 váratlan hely, ahol rád találhat a szerelem
Meglepő történetek olvasóinktól
Akár a buszon vagy egy parkolóban is összefuthatsz életed szerelmével.

Az amerikai romantikus filmekből jól tudod, hogy életed szerelmébe bárhol, bármikor belefuthatsz. A gyakorlat mégis azt mutatja, hogy néha a kelleténél többet kell várni erre a véletlen találkozásra.

Addig is, amíg belebotlasz a nagy Ő-be, nézd meg, másokat hogyan sodort egymás útjába a sors. Olvasóink közül sokakat a munka vagy az iskola hozott össze a párjával, de akadnak ennél szokatlanabb helyszínek is.

Erdei sátorozás

"Mi a vőlegényemmel egy sátorozós erdei buliban ismerkedtünk meg, ahol egy közös ismerősünk mutatott be minket egymásnak.

A mai napig sokan rácsodálkoznak, hogy mekkora véletlen volt, hiszen ez a lakhelyemtől 100 km-re történt, és szinte az utolsó pillanatig úgy volt, hogy nem is megyek. Szóval teljesen váratlanul és véletlenül kerültem oda.

Egy barátom meghívásának tettem eleget, de semmi kedvem nem volt hozzá, nem hittem volna, hogy ott fogom megtalálni életem szerelmét. Mint utóbb kiderült, a párom is pont így volt vele.

Én abszolút hiszek abban, hogy nincsenek véletlenek, minden okkal történik, és minden eleve el van rendelve. A legjobb példa erre a mi kapcsolatunk" - írja Lostris89.

Tánciskolában - ahogy régen

"Igazán filmbe illő, ahogy mi találkoztunk. Egyszer a fejembe vettem, hogy ha törik, ha szakad, én megtanulok táncolni, ki akartam szakadni a komfortzónámból. Nos, az édesanyám kikacagott, ugyanis a saját lábamban is képes vagyok elesni, esetlen vagyok és olyan félénk. A tervemet mégis meg akartam valósítani. Csakhogy senki nem akart velem eljönni.

Én akkor is elmentem, bár bevallom, rettegtem, mivel nem vagyok egy túl szép lány. Na, amikor megláttam a tánctanárt, a maradék bátorságom is elszállt, mivel egyszerűen szívdöglesztő volt. Persze, hogy nem tudtam levenni róla a szemem. Így viszont nem bírtam nézni, hova lépek, és egy kecsesnek nem mondható lendülettel átvágódtam egy széken. Szerencsére egy ottani táncos megfogott, így nem égtem teljesen szénné. Nos, azóta ez a táncos a párom, az életben is, és kiderült, hogy a tánctanár meleg" - osztja meg velünk történetét kucsi.

Buszos randi

"Mi a buszon ismerkedtünk meg a párommal. Egyszer nagyon rossz kedvem volt, kicsit pityeregtem is és megkérdezte, hogy mi a baj, meg hogy segíthet-e. Aztán rázúdítottam mindent, de nagyon aranyos volt, meghallgatott.

Legközelebb megint a buszon futottunk össze és akkor már megkérdezte, hogy nem találkoznék-e vele az utazáson kívül is. Vidám Igent mondtam, azóta - 7 éve - együtt vagyunk" - írja lulu333.

Szerelem a neten

"Én nem vagyok híve a netes ismerkedésnek, mindig azt gondoltam, kizárt, hogy valakivel a virtuális világban kezdődjön a kapcsolat, és annak legyen folytatása a valóságban is. Egyszer azonban egy barátom ismerőse rám írt a FB-on, hogy nagyon szimpatikus lettem neki az adatlapom alapján és szeretne velem találkozni. Nem volt nyomulós, úgy fogalmazott, mintha csak egy házibuliban futottunk volna össze, ezért - magamon is meglepődve - igent mondtam. Azóta is együtt vagyunk" - meséli csokoládé.

Szerencsés karambol

Néha előfordul, hogy egy elsőre balszerencsének tűnő dologból valami jó születik. FehérRózsa13 nagyon röviden és velősen, mindössze két mondatban írta le megismerkedésük kezdetben pechesnek tűnő történetét.

"Egy áruház parkolójában nekitolatott a kocsimnak. A barátnőim szerint direkt csinálta... illetve másra figyelt" - írja FeherRozsa13.

Ha szeretnél még hasonló történeteket olvasni, illetve szívesen megosztanád a fórumon a saját sztoridat, kattints ide!

Ezt is szeretjük