18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Duhaj kis szexjátékszerek a csomagban! (18+)

Tuti meglepetések Valentinra

Ne csak a bugyi, az áll is essen le az ágyban! Izgasd magad a pasi előtt - megmondjuk, mivel!

A férfi addig feszítette a húrt, addig művelte kisded játékait, addig lépett félre, amíg megátkozták az égiek. Hát mivel mással, mint a Valentinnal. A Valentin-nap körülbelül olyan, mint a mérges szömörcébe való beletalpalás.

A férfi kicsit feleslegesnek érezheti: csupa romantika még a tévében is, sehol egy Steven Seagal-film, pörgőrúgást csak törékeny, brit leányi szívekre adnak le holmi csenevész Mark Darcyk.

Ám mielőtt az ember dühében vadászpuskákkal kezdené levadászni a rózsaszín, puncsos dunakavicsputtókat az égről, jobb, ha a lány észbe kap, és egyéb meglepetést szervez a Julia Roberts-összes megtekintése helyett: mondjuk beveti a csalfa, kacsintós kiscsajszik kötelező kelléktárát, és szexis játékszerekkel szerelkezik fel. Elbódítja a férfit, és megmutatja, mire pirul a legszentebb szentség.
Ha James Bond nőnek születik, csak ilyesféle szerkentyűket kért volna Q-tól.

Gésagolyók

Önök nyilván azt gondolták, hogy afféle vibrátorokkal kezdünk: hát nem. A gésagolyó valójában jóval érdekesebb masina náluk, illetve különös, mint egy hétpróbás pornósztár, aki Hegelt idéz, fejből. Valójában két - egyes esetekben több - egymásra fűzött golyóbisról beszélünk, ami készülhet puhább, avagy egészen fémes anyagból is. Egy a tévhit: hogy ezt kifejezetten az orgazmus elősegítésére tervezték a japán tudósok.

Hiába játszanak be a történetébe valóban a gésák, hiába marhára izgató, ahogy ide-oda liftez: a gésagolyó - vagy ismert még ikergolyó néven is, ámbátor ez mennyivel kevésbé hangzatos már - inkább az elő-, mint a végjáték megkönnyítése miatt lehet fontos a kufircosságban.

Ellenben nem azt állítjuk persze, hogy a felhasználás során, egyes esetekben nem következhet be a kéjrobbanás. Mi annak csak örülni tudnánk, ha Valentin-nap estéjén, a munkából hazaállítván nejünket a konyha helyett a gyűrött paplanok között lelnénk fel.
Biztosan nem ágálnánk a vacsora miatt.

Ha szeretnéd a szexjátékszereken túl egyéb praktikákkal is elkápráztatni párodat, válogass bőséges ötlettárunkból! Szerezz neki örömet bármikor különleges tippjeinkkel, hogy ne csak a Valentin-nap legyen különleges!

Apró anális játékszer

Mint azt már kifejtettük: az anális játékok pont annyira jók, amennyire meglepőek, azaz nagyon. Már az is feszítő érzés, ha tomport lát a férfi - hát még, ha közelről tapasztal, bensőségesen.

Amennyiben igazán emlékezetes Valentin-napot szeretne szerezni a kisasszonyka az urának, és már maga is fantáziált altesti örömök bepróbálásáról, hát enged neki. Hangsúlyozzuk: csak az az öröm, ami a lánynak is az. Bemelegítésnek épp ezért mindenképp ajánlatos saját kezűleg próbálkozni - ha másért nem, akkor több szem többet lát alapon, a szerencsés hapsi orra előtt.

Ezek az okos, pici szerkezetek pont olyan simulékonyak, és pont annyira mélyre jutnak, hogy eltalálnak pontokat, így a leányzó ráébredhet, mitől jön a tökéletes aaa-élmény. Többféle méretben is kaphatók, így a kezdők is megtalálhatják az ideális játékszert, hiszen egészen apró darabok is kikerültek már a szexiparosok műhelyeiből.

G-pont-izgató

A G-pont immár nem legenda, mert létezik. Van, egzisztál, és a csöngetést meg a vendégeket várja. Ha a nő nem hisz benne, az kérem, olyan, mintha nem hinne a fagyiban.

Tudjuk, néha még a kedves, pisze orrú főbérlőnek sincs egyszerű dolga, ha meg akarja lelni. De ott van az, megijedni nem kell. Higgyünk a nagy felfedező és konkvisztádor Grafenbergnek, aki 1950-ben lelt rá a jeles felségterületre - hogy milyen körülmények között, arról most inkább hallgatnánk. Mindenesetre, amikor rálelünk, az valami pazar dolog. A nőnek, mert hűha, ilyen se volt még, a pasasnak meg, mert a hímtagja mellett az önbizalma is az égbolt kapuján kopogtat.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Nosza, keresgéljünk Valentinkor! A kalandban segítségünkre lehet, afféle iránytű gyanánt egy, általában csiklóizgatóval összeapplikált G-pont-kutató masina, melynek bordázott, rücskös vége keres, hajszol és kutat. Általában talál is, ezt pedig legnagyobb örömünkre a hölgy hangos-pajkos sikkantásokkal jelzi. El sem lehet téveszteni.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük