A legjobb ajándék pasiknak: sztriptíz a legdögösebb dalokra

Ha igazán erotikus meglepetést szeretnél, szabadulj meg a ruháidtól a legcsábítóbb dalokra!

Ha a párodnak keresel Valentin-napra ajándékot, akkor ne légy szégyellős, dobáld le magadról a ruhát!

Ennél dögösebb meglepetést nem is adhatnál neki - garantáltan örülni fog. A zene adott, már csak az előbukkanó intim ruhadarabokra kell egy kis figyelmet fordítanod.

Lady Marmalade - Moulin Rouge

A négy énekesnő nagyot alkotott, mikor megcsinálták a Moulin Rouge betétdalát. A dal nemcsak a fantasztikus énekhangok és a ritmusosság miatt jó, hiszen megvan benne az a plusz is, ami igazi bujaságot kölcsönözhet az előadásodnak.

Az ütemesebb szóló részeknél nyugodtan dobálhatod a ruhádat, a refrén alatt azonban kötelező a csábos domborítás.

Egy férfi sincs, aki ellenállna egy olyan sztriptíznek, ahol négy és fél percen keresztül a vizuális gyönyörök mellett azt hallja, hogy bújjon veled az ágyba.

Justin Timberlake - Sexy Back

Mr. Timberlake-nek nagyon is előnyére vált az a jó néhány év, amit a popszakmában eltöltött. A Sexy Back egy olyan gyöngyszem, ami fülledt erotikával tölti meg a helyiséget, ahol felcsendül. Timberlanddel közös alkotására akkor ajánlott táncolni, ha lassú, ám erőteljes mozdulatokat akarsz tenni.

Erre a zenére nem érvényesülne a gyors mozgás, úgyhogy fogd vissza magad: a távolságtartó mindent a szemnek, semmit a kéznek sztriptíz helyett válaszd az öltáncot. Miközben csábítasz, ne csak a saját ruhádtól szabadulj meg, hanem a párodat is vetkőztesd le - élvezni fogja a nem szokványos táncot.

Jimi Hendrix - Foxy Lady

Jimi Hendrix ugyan alig néhány évet sütkérezhetett a hírnévben, ám dalait a mai napig imádja minden korosztály. A hatvanas évekre jellemzően ennek a számnak sem a szövege az igazán lényeges, hanem a hang és a zene.

Ha felcsendül Hendrix valamelyik dala, egyetlen férfi se tud nyugton ücsörögni, biztos elkezdi ütni a ritmust, ezért harisnyatartót fel, és szögezd a párodat a székre, hogy ne csak az ütemre figyeljen, sőt - inkább kizárólag rád koncentráljon. Dobd be magad a legszexibb fehérneműk kíséretében!!

Joe Cocker - You can leave your hat on

Ehhez az örök klasszikushoz elengedhetetlen, hogy legyen kalapod, hiszen a végére csak azt tarthatod magadon. A zenei alap - már a szöveg nélkül is - az egész testet felborzolja, úgyhogy felesleges amiatt aggódnod, hogy esetleg nem lesz tökéletes az előadásod. Erre a számra csak szexin és buján lehet mozogni.

Joe Cocker hangja erotikusan szól a női vokál mellett, így hibátlan lesz a produkció összhatása. A dalszöveg a vetkőzés minden mozzanatát megtervezi helyetted, így, ha nincs sok időd előkészülni, csak olvasd át párszor, és a koreográfia is készen lesz a vad estére.

Van más dal, amit el tudnál képzelni az erotikus műsorodhoz?

Ezt is szeretjük