A 4 legjobb szerelmesképeslap-küldő portál
Egy dacos mondat nem megoldás, hogy emlékeztesd a pasit Valentin-napra. Fejezd ki magad képeslappal!

Ha nem csak szavakban szeretnéd párod tudtára adni érzelmeidet, vagy a lehető legfinomabb módját választanád annak, hogy emlékeztesd arra, február 14. nem egy közönséges nap, küldj neki képeslapot! Ma már nem a postán vagy az írószerboltokban kell keresned a legszebbeket, hiszen az interneten is számos különleges darabot találsz.

Az egyszerű képek helyett küldj párodnak e-mailben egy animált, zenés vagy vicces képeslapot, így biztosan nem feledkezik meg ő sem egy csokor virágról.

Ha nem tudod, hol találod a legszebb szerelmes lapokat, segítünk! Íme, a négy legjobb képeslapküldő oldal, ahol bőségesen találsz gyönyörű fotókat, vicces figurákat, szívecskéket vagy akár bolondos szövegeket: csak ki kell választanod azt, amelyik a legjobban illik hozzád!

Képeslapot vagy társat? - Szívküldi

A Szívküldi képeslapküldő és ingyenes társkereső egyben, így, ha még keresed az igazit, segítségével akár meg is találhatod. Ha viszont már rád lelt a szerelem, vesd bele magad a képeslap-válogatásba!

Az oldalon ünnepnapok és tematikus kategóriák szerint találod csokorba szedve a szebbnél szebb lapokat. Valentin-nap alkalmából az erotika címszó alatt is érdemes keresgélned, ahol egészen pajzán lapokra bukkanhatsz, melyekkel érzelmeid mellett esti terveidről is tájékoztathatod partnered. Ha azonban a buja testek helyett inkább szívbe hajló zsiráfokat küldenél, a gyorsmenüből egyetlen kattintással átválthatsz a szerelem kategóriára. Amint megtaláltad az ideális lapot, csak néhány kattintás, és küldheted is.

Képeslapod megjelenítését te magad állíthatod be, és akár zenét is csatolhatsz hozzá, ha pedig nem szeretnéd, hogy párod azonnal megkapja, a küldést is időzítheted.

Üzenj viccesen! - Cardex

A nyomtatott lapjairól és más irodaszereiről is ismert Cardex virtuális képeslapküldő szolgálata sok vicces és különleges lappal áll a rendelkezésedre.

Az oldal használatához regisztrálnod kell, de ez mindössze néhány másodpercet vesz igénybe, és a képeslapküldés fülre kattintva már bele is vághatsz a vadászatba.

Bizonyos lapok küldése 250 forintba kerül, de többségük ingyenes, és a paletta nagyon széles. Itt is megtalálhatod a szokásos tematikus kategóriákat, de ezeken belül nem csupán klasszikus vagy humoros képek vannak, hanem flash animációk is. Az animációs lapok között találod Hoops & Yoyo különféle rövidtörténeteit, akik a munkahelyi stressz gyötrelmeit bemutató sorozatukkal lettek híresek. Ha a bizonytalan-csütörtök és a nemérdekel-péntek mellett a szerelmedet is tolmácsolnád Hoops és Yoyo segítségével, válogass a morcos modorú rózsaszín cica és az affektálós zöld nyuszi videói közül. Ezzel garantáltan jókedvre derítheted párodat!

A legcukibb lapok - e-card.hu

Az e-card.hu-n is rengeteg szép lapot találhatsz. Itt a regisztráció nem kötelező, de érdemes megtenned, ugyanis ez a pár kattintás a végén megkönnyíti a képeslapküldést. A Valentin-nap, szerelem és barátság címszó mellett egyéb ünnepnapokkal vagy érzelmekkel kapcsolatos képeket is találsz, azonban ez az oldal annyiban tér el a többitől, hogy itt fotók helyett aranyos figurákat találsz.

Valentin-napi képeslapok a Feminán
Ha még több képeslap közül szeretnél válogatni, nézd meg a Femina képeslapküldőt! Oldalunkon témákra bontva találod legszebb képeslapjainkat, ráadásul csak Valentin-nap kategóriában több mint száz kép közül válogathatsz. Ha megtaláltad kedvenc erotikus, buja vagy épp szerelmes képeslapod, választhatsz hozzá zenét is, illetve elláthatod saját, személyre szabott üzeneteddel!

Válassz az édes macis lapok közül, vagy bízd egy rózsákkal táncoló békára üzeneted, hogy garantáltan megérkezzen a címzetthez.

Klasszikus és modern - FotoMarket

A fényképezéssel kapcsolatos FotoMarket segítségével profi fotókat küldhetsz képeslap gyanánt, de találsz rajzolt képeket is: válogass tetszés szerint. A szokásos témák mellett külön kategóriákra osztva találod a gyönyörű természeti képeket is, ha pedig a Valentin kategóriát választod, szintén bőségesen szemezgethetsz.

A rajzolt figurák és a fotók mellett szép, régi stílusú lapokat is találsz, melyekkel nemcsak párodnak üzenhetsz, de egy magányos barátnőddel is tudathatod, hogy nem feledkeztél meg róla. A szerelem ünnepén bárkinek jólesik néhány kedves sor, ezen az oldalon pedig a képeslapküldés rendkívül egyszerű. Nem szükséges hozzá regisztráció: ha megvan az üzenet szövege, csak a címzett és feladó mezőt kell kitöltened. Beállíthatod a háttérszínt, a betűtípust és a küldés idejét is, hogy minden a te ízlésedet tükrözze.

Te is meglepődsz majd, párod mennyire örül majd a kedves gesztusnak, és számíthatsz rá, hogy viszonzásul neked is lesz részed romantikus meglepetésben.

Ezt is szeretjük