18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

3 tuti szexfilm, a kötelező Jane Austen-összes helyett (18+)

Ami nem csak a párodat érdekli!

Tedd emlékezetessé a Valentint! Íme, három tuti felnőttfilm, csajoknak is.

Legyen a Valentin-napon a szexfilm a korona - no, megijedni nem kell, senkit sem szeretnénk semmi rosszra kényszeríteni. A pasas ellenben örül majd, ha efféle meglepetés várja otthon, mert ő olyan. 

A szexfilmek kapcsán felesleges ódzkodni: vannak darabok, melyek láttán bizonnyal lekívánkozik a bugyi.

Másrészt pedig a pornó kikattintható valami, ha nem tetszik, egy gombnyomásra eltűnik. Összeállításunkban biztosan fel tetszenek lelni a megfelelő darabot - a filmből is a meztelen a király!

Inside Desireé Cousteau

Ha a pornó diktatúra lenne, a közhivatalok falán egyetlen asszony fényképét blokkolná az összes férfi reggelente áhítattal. Ki az a Marilyn Chambers? Ki az a Seka? Tera Patrick is csupán udvarhölgy lehet a testiség aranykorának vitathatatlanul pajkos királynője, a barna fürtös marcipánlány, Desireé Cousteau mellett.

1974-ben lépett elsőként, akkor még Desireé Clearbranch művésznéven a kéjtől recsegő deszkákra - volt ő egyébként, és ezt vegyük a vasfüggönyön túlra dobott pisze puszinak, Danielle Hunnee is -, majd 1988-ban, a Yuppies in Heat végignyögdécselése után mintha a föld nyelte volna el.

A legendárium szerint kissé belebolondult a karrierbe, egyesek azonban tudni vélik, hogy családot alapított, letette a pszichológusi diplomát, mostanság pedig bőszen praktizál.

Az 1979-es Inside Desireé Cousteau a legfrappánsabb ukáz, amivel a művésznő királyi voltát bizonyíthatjuk. Pocsék színész, az igaz, no de egyrészt olyan bomba teste van, melyet szinte biztosan valami svéd mérnökök raktak össze ismeretlen, de karamell illatú poljotból egy katonai bázison, máspediglen ez a lány mókás.

Még a füle is mosolyog. Cousteau-filmet azért érdemes nézni, mert van benne valami idétlen báj, amit még a legvadabb gruppenparti sem zsírozhat össze illetlen mázakkal - és még szerencse, hogy ebben az opusban, mely elvileg a kisasszony pornógyári munkáslánnyá való felemelkedéséről szól, a legdurvább epizód a filmvégi csattanónak szánt swingerklubi taggyűlésen túl egy ügyesen fényképezett medencébe ejakulálás. Ergo ez a mozi minden lesz, csak az utána következő összebújás elé gördített akadály nem: kellemes, néha vicces, kifejezetten izgató, csajsziként is élvezhető darab.

La moglie del professore

Ha férfit kérdeznek a szexfilm és az erotika kapcsolatáról, az illető úr, pláne, ha kollégista volt anno, egy nevet biztos felemleget: Mario Salieriét. Még az is lehet, hogy fejet hajt, de minimum kacsint.
Az idén 53 éves mester 1991 óta van nyakig az iparban - hiába nem kezdő tehát, ősöreg pornórendezőnek nem neveznénk. Ellenben ő volt az, aki a műfajban elsőként vett vérkomolyan addig kicsinyes marhaságokként kezelt dolgokat - lásd világítás, atmoszférateremtés, történet -, melyek nélkül a szeretkezésből reszelés lesz csupán, a szexből meg szimpla unalom.

Salieri nem elsősorban kanságból készít mozit, hanem, mert mit ad Isten: filmes, aki mellesleg odáig van a formás didkókért. Ha a kedves kisasszony így Valentinkor rá szeretne végre jönni, hogy mi a jó két busásan rengő, puha kebelben, akkor egy dolga van csak: beszerezni az emlegetett egész estés La moglie del professorét, bebújni a párja mellé, majd tíz perc után sikítva kiáltani fel, hogy jaj, hát ezért! Az pedig külön meglepetés, hogy ebben a gimnazistás kavarásokat kívül-belül kitárgyaló dolgozatban hazánk két leánya - Michelle Wild és Mya Diamond - szintén kiscicaként domborít. Bárcsak tudnánk taljánul!

All About Anna

Milyen szép szó az, hogy dogmaszexfilm! A legszebb benne, hogy létezik. Dánia legnagyobb filmgyártó vállalata, a Zentrópia a kilencvenes évek végén kezdett szexfilmek gyártásába - ha ehhez még hozzácsapjuk azt is, hogy tette mindezt a cégtulajdonos Lars von Trier márványba karcolt szabályrendszerének abszolút szem előtt tartásával, mindjárt érthetővé válhat a műfaj kackiás elnevezése.

A dogmafilmek által kitaposott úton láthatóan végig lehet menetelni szintúgy egy szál semmiben: vagyis létezhet kézikamerával, mesterséges megvilágítás és zene nélkül felvett, művészi igényességű szexfilm. 1998-ban az úgynevezett Puzzy Power Manifesto tette fel az i-re a pontot, mely nagyjából hajaz a Trier által korábban megfogalmazott dogmakiáltványra, csak belekerült még az is, hogy a filmnek legyen cselekménye, a nő vágyakozása fokozódjon ellenállhatatlanná, illetve, hogy milyen gyűlölni való az, mikor egyenest beleélvez a férfi a nő arcába.

Ezen szabályokat az All About Anna sem hágja át - egyszerre romantikus mozi és hardcore pornó, mely meglepően ügyesen elegyíti a két, mit ne mondjunk, rokonságban sem álló műfajt. Igazi csajos film, aminek a pasas sem állhat ellen: Gry Bay Anna szerepében elvarázsol nemtől függetlenül mindenkit, azt garantálhatjuk.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük