3 szerelmi vallomás, aminek a pasi képtelen ellenállni
A bűvös szó kiejtésére a Valentin-nap a legjobb alkalom. Hozd a pasi tudtára, hogy odáig vagy érte!

A szerelem a legszebb dolog a világon, így nem csoda, ha az egész földkerekségnek tudtára adnád, mit érzel a párod iránt. Persze, mint minden helyzetben, fontos az időzítés és a kivitelezés, de az biztos, hogy Valentin napjánál jobb alkalmat nem is találhatnál érzéseid kifejezésére.

A legtöbb pasi retteg a szerelmi vallomásoktól - kínosnak tartják, mert egyáltalán nem illik a macsószerephez az érzelmesség. Ne dőlj be a látszatnak, a másik nem képviselői is ugyanolyan izgatottan várják, hogy végre színt valljanak előttük. A helyzet számukra nyomasztó lehet, ha azonban bevetsz néhány apró trükköt, megkönnyítheted mindkettőtök dolgát, ráadásul még az is előfordulhat, hogy sikerül párodat a nagy szavak mezejére terelgetned.

Ízek kereszttüzében

A közmondás úgy tartja, hogy a férfi szívéhez a gyomrán át vezet az út. Ez már-már közhelynek hangzik, mégis igaz, hiszen a pasik imádnak enni. A Valentin-napi, romantikus meglepetés vacsora általában az erősebbik nem képviselőinek ajándéka a nőknek, de te is ügyeskedhetsz a szent cél érdekében.

Készítsd el vacsorára a párod kedvenceit, és csald haza valamilyen szexi sms-sel. Utóbbinak képtelen lesz ellenállni, és lóhalálában fog berontani az ajtón, hogy együtt lehessetek. Ekkor invitáld a szépen feldíszített és romantikusan megvilágított ebédlőbe, majd költsétek el a mesés vacsorát. Tűkön ülve fogja várni, hogy milyen további meglepetések várják még, így a vacsora végeztével rá is térhetsz a desszertre.

Garantáltan érdeklődve fogja hallgatni a mondanivalódat, és egyszerűen képtelen lesz magába fojtani, hogy ő is ugyanígy érez. Ezek után már csak rajtatok múlik, hogy miként alakul az este.

Romantikus pillanatban

A sok Valentin-napi előkészület, mint például az ízletes vacsora elkészítése, a szexi fehérnemű megvásárlása, a lakás romantikus hangulatba öltöztetése mind fontos szerepet játszanak a későbbiek alakulásában. A pasi hálás lesz, amiért ennyire kitettél magadért, és kiváltképp örülni fog csábítási kísérletednek.

A szeretkezés utáni mámor és meghittség pillanata az egyik, amikor a férfi a leginkább érzékeny a mondandódra. Amikor egymás ölelő karjaiban, csendben várjátok az álom érkezését, bátran bevallhatod neki, mit érzel.

Nem kell túlbonyolítani, körmondatokba szőni a mondanivalódat, egyszerűen csak mondd neki, hogy szereted. Hidd el, ez az egyetlen szó tökéletesen beleillik majd a pillanatba, és valószínűleg a párod sem fog szótlanul feküdni az ágyban. Ennél jobb alkalmat keresve sem találhatsz a szerelmi vallomás szempontjából.

Vissza a kezdetekhez

Az első találkozás vagy randi színhelye meghatározó esemény egy párkapcsolatban. Ha nem is volt szerelem első látásra, minden bizonnyal izzott a levegő, tehát ez a hely lényeges momentum lehet.

Felejtsd el a szokásos Bálint-napi programokat, készülj egyedien a szerelmesek napjára. Látogassatok ki szerelmetek első meghatározó helyére, és egyszerűen érezzétek jól magatokat. A párod értékelni fogja, hogy szervezkedtél, és boldog lesz, hogy újra ott lehettek, ahol a közös vonzalom először felütötte a fejét.

Töltsetek el egy romantikus estét, majd, mielőtt hazafelé indulnátok, vond félre egy csendes sarokba, és súgd a fülébe, hogy mit érzel. Tovább fokozhatod az izgalmakat, ha rögtön utána meg is indulsz hazafelé, így, mire bejuttok a lakásba, a pasi is készen fog állni a szerelmi vallomásra.

Ezt is szeretjük