Ezt gondolják a férfiak a Tinderről: megkérdeztünk hármat
A Tinder mobilos társkereső népszerű, ugyanakkor megoszlik az emberek véleménye róla.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Pár éve az internetes társkeresés forradalmasította a nyomtatott lapok társkereső hirdetéseit, ma már bárki párra lelhet mobilos társkereső alkalmazás letöltésével is.

Ilyen alkalmazás a Tinder is, amelynek hallhattad már a nevét, de akár magad is a tagja lehetsz. Mivel a mobilos társkereső app megítélése elég szélsőséges, kíváncsiak voltunk, vajon mit gondolnak a Tinderről a férfiak. Három, húszas-harmincas éveiben járó férfit kérdeztünk meg.

Balázs (28)

- Te kipróbáltad vagy kipróbálnád a Tindert?

- Nem regisztráltam rá, már barátnőm volt, amikor erről hallottam. Ha korábban jön, akkor kíváncsiságból talán regisztráltam volna, de semmi olyan reménnyel, hogy való életben találkozom bárkivel, akit ott látok.

- Szerinted lehet a Tinderrel párt találni?

- Bizonyos dolgokra biztosan jó, de szerintem a többség csak unaloműzőnek használja, nem hiszem, hogy sokan élőben is találkoznak. Olyan ez szerintem, mint anno a chat.hu. Szórakoznak a fiatalok, mert az újdonság erejével hat, hogy ilyen platformon tehetik.

Zoli (27)

- Szerinted a netes vagy a mobilos társkereső a jobb?

- A netes társkeresők talán inkább arra mennek, hogy valóban találkozz, tehát egyfajta motorok, amik beindítják a dolgokat, és ez hasznos, mert ha valaki nem fősulis, és nem jár el bulizgatni állandóan, akkor nehéz ismerkedni. A mobilos szerintem inkább szórakozás a legtöbb használó számára.

- Igaz lehet, hogy a mobilos társkeresőn sokan csak a szexre hajtanak?

- Szerintem leginkább csak arra keresnek partnert, de ha tényleg találkoznak, akkor abból akármi lehet. Viszont szerintem nem igazán az a cél, ez inkább ilyen eddig nem tapasztalt kukkolás vagy valamiféle mustra. Hogy mire keresnek valakit, azt nem programja válogatja, hanem embere. Biztos lehet olyan, aki komoly kapcsolatra is hajlandó lenne Tinder után.

Ádám (30)

- Szerinted ciki társkeresőzni akár neten, akár mobilon? Van különbség?

- Szerintem nem ciki megismerkedni ilyen helyen, mert az csak a legeleje. Ott  még csak tudtok egymásról, a többi viszont utána jön. Ha jobban megismeritek egymást, akkor ugyanúgy alakulhat jól is, rosszul is, mint ha máshol találkoztatok volna.

- Komolyan veszed vagy vennéd a Tinderen ismerkedő nőket?

- Abból is kiindulva, amit az előző válaszomban mondtam, komolyan vehető az, akit társkeresőről ismert meg az ember, ugyanúgy, mint akit nem, ez nem attól függ, hogy honnan ismered. Az utcán is találkozhatsz komolyan vehető és nem komolyan vehető nőkkel. A társkereső csak a kiindulópont, minden utólag derül ki.

Ezt is szeretjük