15 árulkodó jel, hogy bejössz a pasinak
Már az első randin kiderítheted, mennyire tetszel partnerednek. Figyeld a gesztusait: testbeszéde elárulja!

Dia

Kínosan igazgatHa a pasi kínosan igazgatja rendezett öltözékét, meglazítja a nyakkendőjét, az nem feltétlenül arra utal, hogy egy füllentés miatt jött zavarba. Könnyen lehet, hogy lenyűgöző látványod miatt lett hirtelen melege, így kénytelen volt lazítani öltözékén.Kapcsolódó cikk:4 árulkodó jel, hogy bejössz a pasinak »

Kínosan igazgat

Ha a pasi kínosan igazgatja rendezett öltözékét, meglazítja a nyakkendőjét, az nem feltétlenül arra utal, hogy egy füllentés miatt jött zavarba. Könnyen lehet, hogy lenyűgöző látványod miatt lett hirtelen melege, így kénytelen volt lazítani öltözékén.

Kapcsolódó cikk:
4 árulkodó jel, hogy bejössz a pasinak »

Dia

Közeledik felédAmikor valaki vonzónak talál, tudattalanul is egyre közelebb húzódik hozzád. Ha eredetileg nem szemben ültetek egymással, hanem melletted foglalt helyet, árulkodó jel lehet. Ha székével már szinte teljesen feléd fordul, és hozzád ér a vállával vagy a lábával, az még gyanúsabb.

Közeledik feléd

Amikor valaki vonzónak talál, tudattalanul is egyre közelebb húzódik hozzád. Ha eredetileg nem szemben ültetek egymással, hanem melletted foglalt helyet, árulkodó jel lehet. Ha székével már szinte teljesen feléd fordul, és hozzád ér a vállával vagy a lábával, az még gyanúsabb.

Dia

ZavarHa rád emeli a tekintetét, majd habozva elfordul, de később azt veszed észre, hogy titokban ismét figyel, küldj felé egy bátorító mosolyt, és biztos lehetsz sikeredben!Kapcsolódó cikk:4 észrevétlen, de árulkodó jel, hogy tetszel a pasinak »

Zavar

Ha rád emeli a tekintetét, majd habozva elfordul, de később azt veszed észre, hogy titokban ismét figyel, küldj felé egy bátorító mosolyt, és biztos lehetsz sikeredben!

Kapcsolódó cikk:
4 észrevétlen, de árulkodó jel, hogy tetszel a pasinak »

Dia

Tükrözi a gesztusaidatA tüköreffektus megbízhatóan árulkodik a vonzalomról. Tegyél pár mozdulatot tudatosan, és figyeld meg, hogy partnered tudtán kívül, akaratlanul leutánozza-e gesztusaidat. Ha előrehajolsz, és pár másodpercen belül ő is követi mozdulatodat, az lehet csupán a véletlen műve, ha azonban még három megnyilvánulásoddal ugyanígy jár el, garantáltan nem tévedsz.

Tükrözi a gesztusaidat

A tüköreffektus megbízhatóan árulkodik a vonzalomról. Tegyél pár mozdulatot tudatosan, és figyeld meg, hogy partnered tudtán kívül, akaratlanul leutánozza-e gesztusaidat. Ha előrehajolsz, és pár másodpercen belül ő is követi mozdulatodat, az lehet csupán a véletlen műve, ha azonban még három megnyilvánulásoddal ugyanígy jár el, garantáltan nem tévedsz.

Dia

Tág pupillákVáltozatlan fényviszonyok esetén a szembogár nagysága az ember hangulatától függően változik. Ha azonban érdeklődik irántad egy pasi, a pupillája akár a négyszeresére is tágulhat. Világos szemű partner esetében ez igen feltűnő lehet, ha azonban sötét szemű férfi ül veled szemben, ne nézegesd túl fürkészően.Kapcsolódó cikk:5 árulkodó jel, hogy bejössz a pasinak »

Tág pupillák

Változatlan fényviszonyok esetén a szembogár nagysága az ember hangulatától függően változik. Ha azonban érdeklődik irántad egy pasi, a pupillája akár a négyszeresére is tágulhat. Világos szemű partner esetében ez igen feltűnő lehet, ha azonban sötét szemű férfi ül veled szemben, ne nézegesd túl fürkészően.

Kapcsolódó cikk:
5 árulkodó jel, hogy bejössz a pasinak »

Dia

Kerekded tárgyakat babrálÁrulkodó önkéntelen mozdulat lehet, ha zavarában a pasi az asztalon található kerek tárgyakkal vagy a pohárral kezd játszani. A gömbölyű formák a mellre is emlékeztethetnek, de fallikus szimbólumok is egyben. Ez mindkettőtök figyelmét arra tereli, ami majd esetleg következik. Ha a jelet észleled, nincs miért tovább várnod: biztos lehetsz benne, hogy megfelelő személlyel kezdesz vadító flörtbe.

Kerekded tárgyakat babrál

Árulkodó önkéntelen mozdulat lehet, ha zavarában a pasi az asztalon található kerek tárgyakkal vagy a pohárral kezd játszani. A gömbölyű formák a mellre is emlékeztethetnek, de fallikus szimbólumok is egyben. Ez mindkettőtök figyelmét arra tereli, ami majd esetleg következik. Ha a jelet észleled, nincs miért tovább várnod: biztos lehetsz benne, hogy megfelelő személlyel kezdesz vadító flörtbe.

Dia

SzemezésHa a pasi tüzes szemcsatába kezd veled, a legjobb, amit tehetsz, ha élvezettel ugrasz fejest a dologba. Biztos lehetsz benne, hogy nyert ügyed van, már csak arra kell ügyelned, hogy te is nyíltan válaszolj kihívó gesztusaira.Kapcsolódó cikk:4 szexi tipp az első randira »

Szemezés

Ha a pasi tüzes szemcsatába kezd veled, a legjobb, amit tehetsz, ha élvezettel ugrasz fejest a dologba. Biztos lehetsz benne, hogy nyert ügyed van, már csak arra kell ügyelned, hogy te is nyíltan válaszolj kihívó gesztusaira.

Kapcsolódó cikk:
4 szexi tipp az első randira »

Dia

Megérinti a szájátA férfi nem rúzsozza a száját, hogy felkeltse vele figyelmedet, ha azonban megtetszel neki, az ő testében is hevesebb lesz a véráramlás. Ekkor az ajkak észrevétlen mértékben, de megduzzadnak, és kissé a színük is erőteljesebb lehet. Amire mindebből te is felfigyelhetsz, az az, hogy beszélgetőpartnered valószínűleg gyakrabban nyúl majd az arcához vagy az ajkához, hiszen izgatott állapotban minden érintés jólesik.

Megérinti a száját

A férfi nem rúzsozza a száját, hogy felkeltse vele figyelmedet, ha azonban megtetszel neki, az ő testében is hevesebb lesz a véráramlás. Ekkor az ajkak észrevétlen mértékben, de megduzzadnak, és kissé a színük is erőteljesebb lehet. Amire mindebből te is felfigyelhetsz, az az, hogy beszélgetőpartnered valószínűleg gyakrabban nyúl majd az arcához vagy az ajkához, hiszen izgatott állapotban minden érintés jólesik.

Dia

A mosoly, ami csak neked szólEgy érdeklődő mosoly is árulkodó lehet. Amennyiben csak neked szól, és tüzes tekintettel erősíti meg a pasi, biztos lehetsz benne, hogy felkeltetted az érdeklődését. Figyelj a késleltetett gesztusra: a legerősebb jel az lehet, ha néhány másodpercig komolyan a szemedbe néz, majd egész arca huncut mosolyra húzódik, hogy érezd, ez egyedül neked jár.

A mosoly, ami csak neked szól

Egy érdeklődő mosoly is árulkodó lehet. Amennyiben csak neked szól, és tüzes tekintettel erősíti meg a pasi, biztos lehetsz benne, hogy felkeltetted az érdeklődését. Figyelj a késleltetett gesztusra: a legerősebb jel az lehet, ha néhány másodpercig komolyan a szemedbe néz, majd egész arca huncut mosolyra húzódik, hogy érezd, ez egyedül neked jár.

Dia

Kitartó tekintetAmikor a pasi nemcsak a tekinteteddel játszik, hanem egészen addig elmegy, hogy leplezetlenül végigméri a testedet, az az egyik legbiztosabb jele vonzalmának. Az, hogy tisztában van vele, te is észrevetted pimasz tekintetét, csak még izgalmasabbá teszi a helyzetet.Kapcsolódó cikk:3 dolog, amivel egy pillanat alatt rabul ejtheted a pasit »

Kitartó tekintet

Amikor a pasi nemcsak a tekinteteddel játszik, hanem egészen addig elmegy, hogy leplezetlenül végigméri a testedet, az az egyik legbiztosabb jele vonzalmának. Az, hogy tisztában van vele, te is észrevetted pimasz tekintetét, csak még izgalmasabbá teszi a helyzetet.

Kapcsolódó cikk:
3 dolog, amivel egy pillanat alatt rabul ejtheted a pasit »

Dia

Cowboy-állásAmennyiben kiszemelted az első zsebeibe teszi kezeit, egyértelmű útbaigazítást ad a tekintetednek. A cowboy-állás a legfőbb férfi udvarlópozíció a nyugati világban. Szerencsére azonban nem kell tartanod a hirtelen előránduló pisztolytól, hiszen egészen más fegyver van a középpontban.

Cowboy-állás

Amennyiben kiszemelted az első zsebeibe teszi kezeit, egyértelmű útbaigazítást ad a tekintetednek. A cowboy-állás a legfőbb férfi udvarlópozíció a nyugati világban. Szerencsére azonban nem kell tartanod a hirtelen előránduló pisztolytól, hiszen egészen más fegyver van a középpontban.

Dia

FalakA legtöbb férfi felsőteste vállban a legszélesebb. Így, szándékosan vagy öntudatlanul, előszeretettel emelnek falat belőle, hogy kivédjék más pasik közeledését a kiszemelt nőhöz. Ha tehát beszélgetés közben látóteredet kitöltve lefoglalja figyelmed, valószínűleg nem szeretné, ha rajta kívül mással is beszélgetnél.Kapcsolódó cikk:Így növeld a magabiztosságodat »

Falak

A legtöbb férfi felsőteste vállban a legszélesebb. Így, szándékosan vagy öntudatlanul, előszeretettel emelnek falat belőle, hogy kivédjék más pasik közeledését a kiszemelt nőhöz. Ha tehát beszélgetés közben látóteredet kitöltve lefoglalja figyelmed, valószínűleg nem szeretné, ha rajta kívül mással is beszélgetnél.

Kapcsolódó cikk:
Így növeld a magabiztosságodat »

Dia

Rejtett érintésAz érintésre akkor is figyelj fel, ha ártatlan köntösbe próbálja bújtatni azt partnered. Amennyiben valamilyen kifogással hozzád ér - tüzet ad, netán segít valamivel boldogulni - figyeld meg, hogy közben keresi-e a tekinteted! Ha egy mosoly kíséretében rád néz, garantáltan nem az érdekli, ami a kezetekben van, hanem te!Kapcsolódó cikk:5 árulkodó kézmozdulat és rejtett jelentésük »

Rejtett érintés

Az érintésre akkor is figyelj fel, ha ártatlan köntösbe próbálja bújtatni azt partnered. Amennyiben valamilyen kifogással hozzád ér - tüzet ad, netán segít valamivel boldogulni - figyeld meg, hogy közben keresi-e a tekinteted! Ha egy mosoly kíséretében rád néz, garantáltan nem az érdekli, ami a kezetekben van, hanem te!

Kapcsolódó cikk:
5 árulkodó kézmozdulat és rejtett jelentésük »

Dia

Árulkodó lábtartásAmennyiben egy férfi kellemesen érzi magát társaságodban, laza, nyílt testhelyzetben foglal majd helyet veled szemben. Ha lábfeje feléd mutat, te vagy az, akit a nagy tömegből kiszúrt, és más nem érdekli. Ez az apró jel arról árulkodik, hogy a pasi nem éppen csak időtöltésként van társaságodban, tehát szabad a pálya, hogy tűzforró flörtöt kezdeményezz.

Árulkodó lábtartás

Amennyiben egy férfi kellemesen érzi magát társaságodban, laza, nyílt testhelyzetben foglal majd helyet veled szemben. Ha lábfeje feléd mutat, te vagy az, akit a nagy tömegből kiszúrt, és más nem érdekli. Ez az apró jel arról árulkodik, hogy a pasi nem éppen csak időtöltésként van társaságodban, tehát szabad a pálya, hogy tűzforró flörtöt kezdeményezz.

Dia

ÉrintésAhogy a kommunikáció egyre intimebbé válik közöttetek, valakinek meg kell tennie azt a lépést, amitől a falak végleg leomlanak: meg kell érintenie a másikat. Amennyiben partnered megteszi ezt, biztos lehetsz benne, hogy senki más nem érdekli, csak te.Kapcsolódó cikk:A legforróbb pasifogó prakitka »

Érintés

Ahogy a kommunikáció egyre intimebbé válik közöttetek, valakinek meg kell tennie azt a lépést, amitől a falak végleg leomlanak: meg kell érintenie a másikat. Amennyiben partnered megteszi ezt, biztos lehetsz benne, hogy senki más nem érdekli, csak te.

Kapcsolódó cikk:
A legforróbb pasifogó prakitka »
Ezt is szeretjük
Szerző: Gémesi Melinda
Fotó: