18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

3 gyönyörhozó póz, ha a párod nem túl hosszú odalenn: mindketten imádni fogjátok (18+)

Ezek bizonyítják, hogy márpedig nem a méret a lényeg.

Nem irigyeljük a férfiakat azért a frusztrációért, amit a méretükkel kapcsolatban átélhetnek, pláne, ha a gátlások és félelmek kapcsán még valamilyen szexuális zavar is kialakul. Hozzá kell ugyanakkor tenni, hogy ismeretes tény, a nőket is éri bőven testképtorzító, önbizalom-romboló hatás - gondoljunk csak a mellméretbéli kérdésekre a példa kedvéért.

Visszatérve azonban a férfiak méreteire odalenn, valójában a rövidebb pénisz is okozhat éppen olyan euforikus élményt a partnernek, mint egy hosszabb - a dolog sokkal inkább a technikán múlhat, mint centimétereken. Amit a természet adott, azzal kell próbálkozni, és a gátlások legyőzésére törekedni, keresve a sikerélményt, és inkább találékonynak, ötletgazdagnak, kíváncsinak lenni. A jó szex nemcsak XXL-es péniszmérettel élhető át.

Mi sem bizonyíthatja ezt jobban, mint a következő három szexpóz, ami gyönyörteli élményt hozhat az ágyban azoknak a pároknak is, akik esetében rövidebb péniszről beszélhetünk.

Három szexpóz rövidebb péniszhez

Fordított misszionárius

A misszionárius az egyik legnépszerűbb póz, és egy kis változtatással a ti kedvencetek is lehet, amennyiben párod pénisze nem túl hosszú. Eredetileg ennél a póznál a nő van terpeszben, és a férfi a lábai közt, de most ez legyen fordítva! Feküdj le, párod hatoljon beléd, majd ezután zárd össze a lábaidat, és a párod legyen terpeszben, körülvéve téged. Mivel a póz intenzívebb súrlódással jár, és a csiklót is folyamatosan éri stimuláció, a gyönyörteli szex mondhatni borítékolva van. Ez a póz egyébként a Káma Szútrában is megtalálható, ott nirvánának nevezik, valószínűleg nem véletlenül.

15 izgató tipp, amivel feltüzelheted a pasit

Nézegess képeket!

Elolvasom

Két fóka póz

A pózban felvett testtartás a fókákéhoz hasonló: hasalj le, és támaszkodj a karjaidra! A lábadat enyhén nyisd terpeszbe, de úgy, hogy még mindig a szintén hasaló, támaszkodó tartásban föléd helyezkedő párod lábai legyenek kívül. A behatolás így hátulról közelítve fog történni, amit párod valószínűleg nagyra értékel majd. Akkor is intenzív élményt nyújthat a póz, ha párod nem túl hosszú odalenn, ugyanis a más szögből érkező stimulációnak köszönhetően a hüvely falát és a péniszt is több inger érheti. Miközben zajlik az aktus, párod a kezét alád csúsztatva könnyedén hozzád férhet elölről is, így fokozva az élvezeteket.

Papírsárkány póz

Ha felidézitek magatokban egy csúcsára állított papírsárkány deltoid alakját, máris elképzelésetek lehet róla, milyen alakzatot kell felvennetek. A póz egy asztalon vagy egy megfelelő magasságú ágyon lehet kényelmes, előbbi esetben a férfi áll, utóbbiban az ágy mellett térdel.

A képzeletbeli papírsárkány két hosszabb oldala a te lábaid lesznek, rövidebb oldalai pedig a párod karjai. Helyezkedj el hátadra fekve, és emeld fel a lábaidat terpeszben. Párod helyezkedjen a lábaid közé, és nyújtott karjaival támaszkodjon a két felnyújtott vádlidra, ezzel meg is tartva őket. A póz rövidebb hímtaggal is mély behatolást tesz lehetővé, és ha ez nálad szóba jöhet, szabad kezeidnek köszönhetően akár te is huncutkodhatsz kicsit, fokozva a saját élvezetedet és a párod számára nyújtott vizuális élményt.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük