18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

A legvadítóbb szexjátékok listája, női szemmel (18+)

A férfi dobogóján a vibrátor, a gésagolyó és a szexi rucik állnak. De mi a helyzet a nővel? Nála mi a tuti befutó a szexi kütyük közül?

A szexjátékszerek erdejében kalauzoló férfi útmutatásában már elhangzott, miszerint minden megengedett, ami a hölgy számára kéjt és gyönyört hoz. Természetesen az elhamarkodott kijelentés kiegészítéseképp a leltárból kizárattak a női lelket megörvendeztető szőrös és prémes bilincsek, illetve egyéb, a férfiúi büszkeségbe otrombán, elefántlábakkal beletipró, derékra csatolható kütyük. De mit szól mindehhez a szőrért és kéjért rajongó női szív?

Legkisebb közös többszörös

A hálás sóhajt rebegő hölgyek örömére a férfi nagy becsben részesítette a modern kor legcsodálatosabb szerkezetét, a vibrátort. Természetesen nincs ezzel másképp a nő sem: a párna alatt, vagy a retikül titkos rekeszében mindig elkél néhány pótelem, és egy színes, illatos, recés, hepehupás, vagy csak egészen egyszerű vibrátor.

Ha nem tudod elviselni a gondolatot, hogy hosszas távollétedben, míg igazolatlan hiányzásod töltve ki tudja, hány buja hölgy karjai közt szusszansz fel verejtékben ázva a gyönyörtől, szóval ha ellenedre van, hogy magányos kedvesed mindeközben egy leleményes kütyü segítségével birkózzon meg testi hiányoddal, ajándékozd neki saját eszközödet! Egy igényes szexshopba besétálva ugyanis már arra is lehetőséged nyílik, hogy egész kis kézműves szettet vásárolj, amivel istenként mintázhatsz vibrátort - a magad képére formálva. A nő pedig örül az ilyesminek, a plüssmackó után a második helyen, kiváltképp, ha funkcióit közösen tapasztaljátok ki.

Nyuszika

A remegő orrú nyuszika nem csak a kislányok kedvenc rajzfilmfigurája. A szende állatka az örömre sóvárgó hölgyeknek is remek szolgálatot tesz, miközben dolgos partnerük egészen mással foglalatoskodik. A távirányítós nyuszika tehát egyáltalán nem elítélendő dolog, de beszéljen minderről az izgatott csikló, és a gyönyör hullámaitól elhomályosult női tekintet.

A magányos órákba éppúgy örömöt csempészhet a felcsatolható, rezgő nyuszi, mint a közös együttlétekbe, úgyhogy érdemes szem előtt tartanod, hogy nem minden játékszer rossz, ami derékra szíjjal csatlakozik.

Neked pedig nem kell itt semmi többet tenned, mint a kezedbe nyomott irányítóval izgató sóhajokat kicsalni kedvesedből: az viszont kizárt, hogy a papírok és a számítógép még ezek után is le fogják kötni figyelmedet.

Finom falatok

Közismert tény a női nem édességek iránt való intenzív vonzalma. Ezért hát természetes, hogy az olyan leleményes találmányai a szexiparnak, mint az ehető bugyi, kiemelkedő figyelmet érdemelnek, és gyakori ajándékokká válnak leánybúcsúk alkalmával. Tény, hogy ez a holmi női szemmel édes és izgató, az már más kérdés, hogy a gyermekévek ehető karpereceit idéző cukorkákat ki falná fel szívesebben.

Az elvi cél mindenesetre az, hogy kedvesedet ne egyetlen gyors mozdulattal szabadítsd meg alsóneműjétől, hanem hosszas, izgató orális játékba bonyolódva hámozd, vagy inkább nyalogasd le róla a bugyit. Az ehető bugyi tehát garantált belépő a legnagyobb női gyönyör kapuján, mivel köztudott, hogy a gyengébbik nem a lassabb tempó híve. Ha első pillantásra tehát nem is vált ki különösebb érdeklődést a cukorkaboltok ihlette szexjátékszer, azért érdemes nagyobb figyelmet szentelned eme közös élvezeti cikknek, és legalább egyszer meglepni barátnődet ezzel a fantáziadús alsóneművel. Ő biztosan örülni fog, te pedig idővel csak megszereted a cukorkát!

Péniszgyűrű

A pénisz szabad himbálózását és meredezését hirdetők zajos tiltakozása ellenére is, a nők bizony kimondottan kedvelik a rezgő, szorító péniszgyűrűt. Szomorú hír a férfitársadalomnak, de szexben minden lehetőséget meg kell ragadni, amivel az együttlét hosszabbá, a kéj pedig intenzívebbé tehető, a kényelmetlenül szorító gyűrű pedig erre a célra kimondottan alkalmas.

Ha kedvesed a te kedvedért fejest ugrik az anális szex rejtelmeibe, és alapos tanulmányozás során kitapasztalja a popsiszex örömeit, valamit te is megtehetsz érte. Ha tehát megajándékoz egy riasztó, bilincs érzetét keltő péniszgyűrűvel, ne menekülj el rögtön: az ártatlan eszközt ugyanis nem a férfinem kínzására találták ki, hanem arra, hogy a gyorstüzelő partnerek által meghiúsított orgazmust minden nő átélhesse a hosszú és forró együttlét során.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük