18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Szexfantáziák, melyekről nem beszélnek a pasik (18+)

Íme, a titkos vágyak!

A szexuális kíváncsiság különös ábrándokat ültethet a pasi fejébe, vajon te mindre gondolnál?

Néhány huncut szexábránd mindenkinek a fejében megfordul. Azonban az, hogy az egyik leggyakoribb női fantázia a szex egy idegennel, mégsem jelenti, hogy minden hölgy egy ismeretlen ölelésére vágyna a párja helyett - ugyanez a helyzet a férfiakkal is.

Futó gondolat szintjén sok forró helyzet megfordul a fejükben, ugyanakkor ideális esetben tudják, hogy a fantázia többnyire távol áll a valóságtól. Éppen ezért van, hogy a párok nem osztják meg egymással fantáziáikat a mindennapos csevej szintjén - pedig néha éppen ezeket a huncut részleteket volna jó tudni. Ha kíváncsi vagy, a te pasid miről ábrándozik, olvass tovább!

Anális szex

Bár sokan hallgatnak róla, van, aki humoros formába öltöztetve, mások pedig akár konkrétan is hangot adnak eme vágyuknak. Akárhogy is, a popsiszex minden valószínűség szerint a pornónak köszönhetően igen általános férfivágy. Ez azonban nem jelenti azt, hogy párod addig biztosan nem találja kielégítőnek a szexuális életeteket, amíg fejest nem ugrasz vele ebbe a kalandba. Ha ugyanis te ódzkodsz tőle, és csak az ő kedvéért teszed meg, annak nem valószínű, hogy jó vége lesz.

Bár vállalkozó szellemű barátnőjük kezdeményezésére lehet, hogy sokan nem mondanának nemet a különös együttlétre, ha te magad elítéled az anális szexet, nem is kell azon gondolkodnod, hogy hogyan vállalhatnád be mégis. Ha ugyanis neked ez nem élmény, hanem megalázó, az a férfinak sem lehet jó, hiszen az együttlét a közös, és nem az önző gyönyörről szól. Ha pedig párod maga nem hozza szóba ezt a szexfantáziát, az is előfordulhat, hogy, bár felmerült benne, ő maga is ódzkodik tőle bizonyos nyilvánvaló testi okok miatt.

Édes hármas

Az elhallgatott vágyak listáján bebetonozott helyet érdemel a klasszikus édes hármas. Valószínűleg minden nő tisztában van vele, hogy a férfiak nem vetnék meg két hölgy szexi társaságát, legalábbis a gondolat erejéig.

Ezúttal sem kell azonban attól tartanod, hogy párod addig elégedetlen lesz a nemi életetekkel, amíg ki nem találod a néma gyerek óhaját, hogy valóra váltsd. Ha ugyanis nem hangoztatja nap mint nap, hogy a legjobb barátnődet is szívesen áthívná egy ottalvós partira, annak nyilvánvalóan megvan az oka: nem akarja.

Ellentmondásnak tűnhet, hogy a szexfantázia valószínűleg benne is felmerül, mégsem akarja valóra váltani, de ha jobban belegondolsz, mégsem az. Hiszen a barátnője mellé azért nem vágyna másra a legtöbb pasi, mert azzal számára is megtörne a kapcsolat intimitása, másrészt pedig számos konfliktus adódhat a helyzetből.

A két lánnyal az ágyban ábránd többnyire idegen csajokról szól, de tudomásunk szerint senki nem vetett még véget a kapcsolatának csak azért, mert nem tapasztalta meg a valóságban.

Közös szexfilmezés

Azzal valószínűleg minden nő tisztában van, hogy nincs olyan pasi, akinek ne lennének alapos tapasztalatai a pornófilmekkel kapcsolatban - hiszen, valljuk be, kíváncsiságból vagy más miatt, de a legtöbbünk is látott már hasonlót. Azonban sokak számára egy rajtakapásos megcsalás után a legrosszabb elképzelhető helyzet, hogy szexfilmezés közben találják a párjukat - netán a nadrágjában lévő kezekkel.

Míg a pasi ezzel szemben szexfantáziái közt azt a képet őrizgeti, hogy a perpatvar helyett hasonló helyzetben egy huncut, közös tévénézés kerekedik a dologból, mindkét fél nagy örömére, igaz, lehetőség szerint a kínos, magányos felvezető nélkül.

A szexfilm ugyanis a pasik számára egyáltalán nem biztos, hogy minden esetben káros szenvedély. Van, aki kedvcsinálóként, ihletet adó forrásként szereti bevetni, de sokkal izgalmasabb lenne a dolog, ha mindezt nem egyedül, hanem a párjával együtt élvezhetné. Ha tehát fél a reakciódtól, ezért nem meri felvetni, de kellő mértékű kíváncsiságot érzel magadban a dologhoz, rukkolj elő a közös videózás ötletével te magad!

Szexkérdések

A szexfantáziák sokszor azért maradnak titokban, mert a legtöbb ember zavarba jön, ha a szexről kell beszélni. Bár a pároddal nem árt, ha őszinte tudsz lenni még a nemi életet érintő témákban is, mindig lehetnek olyan kérdéseid, melyekre jobb egy szakember válaszát meghallgatni. A leggyakoribbakat most megismerheted, ha megnézed videónkat!

Orgazmus, mindig

Korántsem csak önző vágyak jellemzik a férfiakat. Nem egy pasi a különféle, számára kedvező szituációk helyett inkább arról ábrándozik, hogy a párja minden egyes alkalommal eljusson a csúcsra, amikor együtt vannak. Persze nem férfiból lennének, ha emögött egyáltalán nem állna hiúsági kérdés, a gyakori női orgazmus ugyanis annak a bizonyítéka lehet, hogy egy pasi mennyire jó az ágyban.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

De nem csak efféle önös érdekek állnak eme ábránd mögött, hiszen ha neked annyira jó az együttlét, hogy könnyedén eljutsz a végső gyönyörig, veled együtt a párod is jobban élvezi a szexet. Ne gondolj azonban arra, hogy ezen fantázia ismeretében ezentúl minden alkalommal el kell játszanod az orgazmust, ha valójában nem tapasztalnád meg. Ha ugyanis a pasit ezzel be is tudnád csapni, a beteljesületlen gyönyör nyomán biztosan benned maradna egy kis tüske. Tettetni tehát nem éri meg, élvezni azonban annál inkább, így mindkettőtök számára egy valóra vált fantázia lehet a közös szex.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük