18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

3 vadító segédeszköz

Izgalmakra vágysz? Kéjeszközök egész tárháza kínálkozik kísérletezőknek, újítóknak és magányosoknak. Te melyiket választanád a 3 közül?

A szexuális játékszerek használata már nem tabu! Sokáig nem voltak elfogadottak a nyugati társadalmakban az erotikus kiegészítők, azt gondolták, csak egyes bőrszerkós körök és a pornó világában használnak ilyeneket.

Eközben a keleti népek olyan eszközöket és szexuális kultúrát fejlesztettek ki már évszázadokkal korábban, melyet azóta is szeretne a világ megismerni és elsajátítani.

Ahogy mindez egyre elfogadottabb, a szexuális segédeszközök száma is igencsak megszaporodott. Nem csak szegecses vagy éppen szupercsipkés fehérneműt találhatsz már a boltok polcain, az ostor és a fűző is a régi trendek kelléke. Számtalan kéjeszköz szolgálja a kísérletezőket, a megszokott szexet felújítani vágyókat.

Többnyire nyíltan kezeli a társadalom a szexualitást, ám még mindig sokan vannak, akik nem mernek elmenni egy szexboltba bevásárolni és körülnézni, vagy legalábbis nem úgy, mint egy közértbe. A szégyenlősebbeknek találták fel a diszkrét netes rendelést, de ott is jó, ha tudod, mit keresel. Először is fogalmazd meg, hogy mi a cél, mit szeretnél. A jó játékszerek többsége elősegíti a szexuális élvezetek kibontakozását, örömet okoz a látvánnyal és a használattal egyaránt, fejleszti a testtudatot is.

Csillogó kéjgolyók és gyöngysor!

A japánok szexuális kultúrája messze földön híres, bár egyes részeit talán nem érdemes követni. Ők már az 1600-as években olyan műalkotásokkal álltak elő, melyek élethűen ábrázolták az önkielégítés fantáziadús világát a felhasznált rekvizitumok széles tárházával együtt. Az önkielégítés náluk nem számított bűnnek, sőt, a nők előszeretettel használták a gésagolyókat mondjuk ebéd után, az elmélyült élvezetekben pedig senki sem zavarhatta meg őket. Ma a szigetország a legnagyobb kéjeszközgyártó a világon, és a párok gyakran együtt válogatnak az újabb izgalmak reményében.

Az ősi golyók és gyöngyök ma már rengeteg változatban kapható játékszerré alakultak: fából, fémből, műanyagból készítik őket, sőt, van, melybe rezgőkészülék vagy még kisebb golyók vannak beépítve, hogy még nagyobb élvezetet nyújtson. A fém kéjgolyó olyan nőknek ajánlott, akik a hüvelyizmukat szeretnék erősíteni, vagy hétköznapi szituációkban élvezni az orgazmust. Miután felhelyezed a fém golyókat, és mozgatod a hüvelyedet, azok egymáshoz koccannak, finoman, ütemesen rezegtetik a hüvely falát, ez okozza az élvezetet. Az erősebb hüvelyfallal játszva a partnerednek is meglepő örömöket okozhatsz! A golyókhoz tartozik egy kihúzó zsinór, de olyat is választhatsz, melyhez többfokozatú vibráló csatlakoztatható. Használata előtt ajánlott a síkosító!

Ha mindez még nem volna elég, és kedveled az anális örömöket is, esetleg partnered kedvére való, próbáljátok ki a gyöngysort! A végbél külső záróizmán áthaladva kitapintható egy következő gyűrű, a belső záróizom. Ennek ingerlése nem csak a férfiaknak, a nőknek is fokozott élvezetet nyújthat! Az ide való gyöngysor vastagabb damilra fűzött szilikon gyöngyszemekből áll, többféle méretben is találsz ilyet. Óvatosan kell bánni vele, nehogy sérülést okozzon, a síkosító használata pedig szinte nélkülözhetetlen. Sokan kedvelik, ha éppen az orgazmus csúcsán húzzák ki lassan a gyöngyöket.

A pillangóbugyi

Ez az eszköz is rengeteg változatban megtalálható. Lényege, hogy a szilikon bugyi felveszi a vagina alakját. Teljesen redőzött, és az érzékeny pontokon kisebb-nagyobb dudorok találhatóak. Zselés vagy szilikon anyagból készül, pénisszel a közepén, ánusz- és klitoriszstimulálóval a két végén. Az ingerlés igényének megfelelően választható a mintázat. A pillangóbugyi rugalmas, pántjai állíthatóak, de vibráló funkcióval is kapható. Ajánlott használata, ha párod kényeztetése közben azt szeretnéd, ő adja át magát teljesen az élvezeteknek, miközben te felöltöd a pillangóbugyit, melynek bizarr látványa már önmagában felizgatja majd. De akkor is, ha egy huncut napot szeretnél.

Szexágy és szerelemszék

Magányos férfiaknak készült guminőkről már mindenki hallott, gumiférfiakkal viszont aligha akarna egy nő kezdeni, így maradt meg nekünk a vibrátor. A szingliség időszakát élve azonban meglepődnénk, ha a hölgyeknek nem találtak volna ki valami termetesebb mű-szeretőt. A szexágyak különböző alakban kaphatóak, mindenki igényének megfelelően választhat. Mindenféle funkciókkal ellátva képesek élvezetet nyújtani egy magányos éjjelen. A szexágy speciálisan van kialakítva, távirányítóval vezérelhető. Mellékelnek hozzá vibrátorokat is, melyekkel az élmény fokozható. A szexfunkció kényelmesen, távszabályzóval állítható akár az aktus közben, és percenként kétszáz lökésre is képes! Már csak attól lehet tartani, hogy tulajdonosa olyannyira megkedveli, hogy nem is cseréli le majd hús-vér szeretőre…

A szerelemszék ugyanezen célcsoportnak készült kisebb kapacitású, de hasonló élvezeteket nyújtó változata. A felfújható szék általában 21 cm magas, és 45 cm átmérőjű, beépített vibrátorral rendelkezik, mely távirányítóval vezérelhető. Kiegészítő eszközök mindkét szerkezethez járnak: pántok, golyók, különböző méretű péniszek.

Ezek a játékszerek segítenek levezetni a szexuális energiákat, feszültséget, de nem pótolhatják a valódi szexet!

Mindenkinek meg kell ismernie önmagát, a testét és vágyait, hogy tudja használni adottságait, képességeit önmaga és partnere kényeztetése érdekében. Vannak szexuális segédeszközök, melyek fejlesztenek, vannak, melyek kényeztetnek, és vannak, melyek csak pótolnak. Fontos tudnod, mit keresel!

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük