18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

14 randiszabály, amit ismerned kell

Illik-e késni, vagy sem? Meddig hív, ha bejössz neki? A legfontosabb szerelmi kérdésekre most választ kaphatsz!

Dia

TelefonszámHa szeretnéd, hogy legyen folytatás, az első találkozás alkalmával várd meg, amíg a pasi kéri el a telefonszámodat, és akármennyire tetszik is, ne csúsztasd elé a névjegykártyádat. Az sem illő, ha ő akarja megadni neked a számát: ez esetben joggal feltételezheted, hogy mindegy is neki, hogy találkoztok-e még a jövőben, vagy sem.

Telefonszám

Ha szeretnéd, hogy legyen folytatás, az első találkozás alkalmával várd meg, amíg a pasi kéri el a telefonszámodat, és akármennyire tetszik is, ne csúsztasd elé a névjegykártyádat. Az sem illő, ha ő akarja megadni neked a számát: ez esetben joggal feltételezheted, hogy mindegy is neki, hogy találkoztok-e még a jövőben, vagy sem.

Dia

SminkHa randira készülsz, sminkelj diszkréten, végtére is nem minden férfi figyelmét szeretnéd magadra irányítani, hanem egyetlen egy pasit akarsz megfogni. A visszafogott smink nem csak illendő, de azért is előnyös, mert azt sugallja, hogy nem akarsz álarc mögé bújni.Kapcsolódó cikk:4 szexi tipp az első randira »

Smink

Ha randira készülsz, sminkelj diszkréten, végtére is nem minden férfi figyelmét szeretnéd magadra irányítani, hanem egyetlen egy pasit akarsz megfogni. A visszafogott smink nem csak illendő, de azért is előnyös, mert azt sugallja, hogy nem akarsz álarc mögé bújni.

Kapcsolódó cikk:
4 szexi tipp az első randira »

Dia

RuhaAhogy a smink, úgy a ruha esetében is igaz, hogy visszafogottan könnyebben magadba bolondíthatod a pasit, mint ha a legszexibb buliszerelésedet öltenéd magadra. Természetesen lehetsz csábító, de ügyelj arra, hogy főként neki tűnjön ez fel, és ne mindenkinek.Kapcsolódó galéria:A csábító nő 15 alapdarabja »

Ruha

Ahogy a smink, úgy a ruha esetében is igaz, hogy visszafogottan könnyebben magadba bolondíthatod a pasit, mint ha a legszexibb buliszerelésedet öltenéd magadra. Természetesen lehetsz csábító, de ügyelj arra, hogy főként neki tűnjön ez fel, és ne mindenkinek.

Kapcsolódó galéria:
A csábító nő 15 alapdarabja »

Dia

A randi helyeAlapvetően a férfinak illik kiválasztani a randi helyét. Érdemes is a kezébe adnod a döntés jogát, ugyanis már ez is sokat elárulhat arról, mennyire gondolja veled komolyan. Egy zajos, füstös hely nem éppen ideális a romantikus beszélgetésekhez, ha azonban egy kedves, zegzugos kávézóba visz, az annál ígéretesebb választás.

A randi helye

Alapvetően a férfinak illik kiválasztani a randi helyét. Érdemes is a kezébe adnod a döntés jogát, ugyanis már ez is sokat elárulhat arról, mennyire gondolja veled komolyan. Egy zajos, füstös hely nem éppen ideális a romantikus beszélgetésekhez, ha azonban egy kedves, zegzugos kávézóba visz, az annál ígéretesebb választás.

Dia

KésésSokszor hallani, hogy nőként az első randira illik öt perc késéssel érkezni. Valójában azonban ez nem igaz. A férfinak illik öt perccel korábban érkeznie, a nőnek pedig pontosan: ha tehát jó benyomást szeretnél tenni partneredre, ne késs!Kapcsolódó cikk:A 3 legnagyobb illemtan-tévhit »

Késés

Sokszor hallani, hogy nőként az első randira illik öt perc késéssel érkezni. Valójában azonban ez nem igaz. A férfinak illik öt perccel korábban érkeznie, a nőnek pedig pontosan: ha tehát jó benyomást szeretnél tenni partneredre, ne késs!

Kapcsolódó cikk:
A 3 legnagyobb illemtan-tévhit »

Dia

VirágRégi randiszabály, hogy a nőnek illik virágot vinni első alkalommal. Ma már a legtöbben korainak tartják, ha az első találkozóra virággal állít be a pasi, mások szerint pedig ódivatú gesztus. Ha azonban mégis virágot kapnál a férfitól, ne feledd: kevés illetlenebb dolog van annál, mint ha ottfelejted azt a randi helyszínén!Kapcsolódó cikk:4 biztos jel, hogy bejössz a pasinak »

Virág

Régi randiszabály, hogy a nőnek illik virágot vinni első alkalommal. Ma már a legtöbben korainak tartják, ha az első találkozóra virággal állít be a pasi, mások szerint pedig ódivatú gesztus. Ha azonban mégis virágot kapnál a férfitól, ne feledd: kevés illetlenebb dolog van annál, mint ha ottfelejted azt a randi helyszínén!

Kapcsolódó cikk:
4 biztos jel, hogy bejössz a pasinak »

Dia

IdőtartamRandi esetén, nem illik biztonsági játékot játszani. Ha a pasi mondja neked tíz perc után, hogy csak fél órája van, az nem csak illetlen, de valószínűleg nem sok jót jelent a jövőre nézve sem. Bárkivel előfordulhat, hogy van aznap egy másik halaszthatatlan programja is, ezt azonban előre illik bejelenteni.

Időtartam

Randi esetén, nem illik biztonsági játékot játszani. Ha a pasi mondja neked tíz perc után, hogy csak fél órája van, az nem csak illetlen, de valószínűleg nem sok jót jelent a jövőre nézve sem. Bárkivel előfordulhat, hogy van aznap egy másik halaszthatatlan programja is, ezt azonban előre illik bejelenteni.

Dia

RendelésHa étteremben vagytok, az illem szabályai szerint a férfinak illik leadnia a rendelést, miután előzékenyen megkérdezte tőled, hogy mit kérsz.Kapcsolódó cikk:4 ciki illemtanbaki, amit a nők elkövethetnek »

Rendelés

Ha étteremben vagytok, az illem szabályai szerint a férfinak illik leadnia a rendelést, miután előzékenyen megkérdezte tőled, hogy mit kérsz.

Kapcsolódó cikk:
4 ciki illemtanbaki, amit a nők elkövethetnek »

Dia

FigyelemA szemkontaktus nem csak a flört, de az illem szempontjából is fontos. A randi során ne figyelj minden másra, miközben partnered megpróbál lenyűgözni, és ugyanígy, te is elvárhatod, hogy ő rád figyeljen. Ha mélyen a szemedbe néz, és nem mustrálja az arra járó lányokat, az egyértelmű üzenet: te kellesz neki.Kapcsolódó cikk:4 jel, hogy a férfi szerelmes »

Figyelem

A szemkontaktus nem csak a flört, de az illem szempontjából is fontos. A randi során ne figyelj minden másra, miközben partnered megpróbál lenyűgözni, és ugyanígy, te is elvárhatod, hogy ő rád figyeljen. Ha mélyen a szemedbe néz, és nem mustrálja az arra járó lányokat, az egyértelmű üzenet: te kellesz neki.

Kapcsolódó cikk:
4 jel, hogy a férfi szerelmes »

Dia

ItalEgy pohár bor vagy egy feles meghozhatja a bátorságotokat az őszinte beszélgetéshez, de nem illik túl sokat inni a randevú alkalmával. Az alkohol negatív hatással van a nemi vágyra, és emellett az ittas nők korántsem annyira csábítóak, mint a józanok.Kapcsolódó cikk:Milyen italra hív meg a pasi? - Tudd meg, mennyire gondolja komolyan! »

Ital

Egy pohár bor vagy egy feles meghozhatja a bátorságotokat az őszinte beszélgetéshez, de nem illik túl sokat inni a randevú alkalmával. Az alkohol negatív hatással van a nemi vágyra, és emellett az ittas nők korántsem annyira csábítóak, mint a józanok.

Kapcsolódó cikk:
Milyen italra hív meg a pasi? - Tudd meg, mennyire gondolja komolyan! »

Dia

KezdeményezésArra, hogy kinek illik elsőnek érintenie, nincs kifejezett szabály, de ideális esetben a férfi teszi meg az első döntő lépést. Ha nem elég merész, lehetsz te a kacérabb, azonban a csók terén mindenképpen várd meg, amíg ő lép!Kapcsolódó cikk:4 észrevétlen, de árulkodó jel, hogy tetszel a pasinak »

Kezdeményezés

Arra, hogy kinek illik elsőnek érintenie, nincs kifejezett szabály, de ideális esetben a férfi teszi meg az első döntő lépést. Ha nem elég merész, lehetsz te a kacérabb, azonban a csók terén mindenképpen várd meg, amíg ő lép!

Kapcsolódó cikk:
4 észrevétlen, de árulkodó jel, hogy tetszel a pasinak »

Dia

Ki fizet?Akad pasi, aki hiúsági kérdést csinál abból, hogy ő fizethessen, de van olyan is, aki elfelejt pénzt vinni magával az első randira. Az utóbbitól ne remélj sokat, az elsőtől pedig fogadd el udvariasan a meghívást! Ha szereted kiegyenlíteni a számlát, majd a következő randinál megteheted!

Ki fizet?

Akad pasi, aki hiúsági kérdést csinál abból, hogy ő fizethessen, de van olyan is, aki elfelejt pénzt vinni magával az első randira. Az utóbbitól ne remélj sokat, az elsőtől pedig fogadd el udvariasan a meghívást! Ha szereted kiegyenlíteni a számlát, majd a következő randinál megteheted!

Dia

Szex első éjszakaHa túl hamar engedsz a kísértésnek, azzal könnyen megakadályozhatod az ígéretes folytatást. Lehet, hogy a pasi ellenállhatatlan csábító fortélyokkal próbál megszerezni, de ha kéreted magad, biztos lehetsz benne, hogy annál jobban értékeli majd ő is azt a pillanatot, amikor odaadod magad neki.

Szex első éjszaka

Ha túl hamar engedsz a kísértésnek, azzal könnyen megakadályozhatod az ígéretes folytatást. Lehet, hogy a pasi ellenállhatatlan csábító fortélyokkal próbál megszerezni, de ha kéreted magad, biztos lehetsz benne, hogy annál jobban értékeli majd ő is azt a pillanatot, amikor odaadod magad neki.

Dia

TelefonA szerelmi etikett szerint a pasinak 72 órája van arra, hogy a randi után visszahívjon, amennyiben bejöttél neki. Add meg neki az esélyt, hogy ő keressen először: csak akkor lépj te, ha biztos vagy a dolgodban! Ha pedig ennyi idő alatt nem tárcsázza a számodat, jobb, ha ígéretesebb lovag után nézel.Kapcsolódó cikk:3 örök érvényű szabály a szerelemben »

Telefon

A szerelmi etikett szerint a pasinak 72 órája van arra, hogy a randi után visszahívjon, amennyiben bejöttél neki. Add meg neki az esélyt, hogy ő keressen először: csak akkor lépj te, ha biztos vagy a dolgodban! Ha pedig ennyi idő alatt nem tárcsázza a számodat, jobb, ha ígéretesebb lovag után nézel.

Kapcsolódó cikk:
3 örök érvényű szabály a szerelemben »

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük
Fotó: