Hogyan szerettek száz éve a magyarok? Szerelmespárok bensőséges pillanatai a Fortepanról
A szerelem az egyik legszebb érzés a világon, ami így volt száz éve is, és így lesz örökké.

fortepan 9382
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A legfontosabb dolgok az életben nem ábrázolhatók pontosan, így a szerelem sem. De ezekből a régi fotókból szinte sugárzik a bensőségesség, a szépség, a kapcsolódás. 

Milyen lehetett a múlt században a Balaton partján heverészni, milyen ruhákban és frizurákkal járták az emberek az utcákat a különböző évtizedekben? A Fortepan régi fotóinak köszönhetően nem kell pusztán a fantáziánkat használnunk, hogy ezt elképzeljük.

Szerelem túl téren és időn

A szerelmes versek a legjobb példák arra, hogy a szerelem nem ismer teret és időt, univerzális és el nem múló törvényei voltak és lesznek mindig is. Bár fényképezőgép nem olyan régen létezik, mint toll és papír, de hála a feltalálásának, megleshetünk elkapott, bensőséges pillanatokat az elmúlt száz évből. 

Romantikus, bensőséges képeken mutatjuk, hogy szerették egymást egy évszázada a magyar párok.

Szókimondó beszélgetések Szily Nórával és vendégeivel.

Új videósorozatunkban Szily Nóra és beszélgetőpartnerei döntik le a tabukat. A 'Szókimondó' őszintén és egyenesen dolgoz fel olyan fontos témákat, amikről sokszor nem beszélünk nyíltan. Tabuk helyett mi a szókimondó beszélgetésekben hiszünk. Sorozatunkban kendőzetlen őszinteséggel beszél Pásztor Anna a szerelem múlandóságáról, Mérő Vera a bántalmazásról, Oroszlán Szonja pedig a fordulatos karrierváltásáról vall, de más fontos témákat is körbejárunk. Tanács Eszter a gyermektelen nők helyzetéről, Bajzáth Sándor a veszedelmes függőségekről, Singer Magdolna a gyászfeldolgozásról, míg Dr. Beke Dóra az elcsúszott szépségtrendekről beszél. 

Tartsatok velünk! 

Promóció

(Képek forrása: Fortepan/Hanser Mária/120469; Fortepan/Fortepan/28502; Fortepan/Botár Angéla/57886; Fortepan/Karabélyos Péter/57139; Fortepan/Fortepan/8366; Fortepan/ Chuckyeager tumblr/143701; Fortepan/ Chuckyeager tumblr/133801; Fortepan/Urbán Tamás/88980 )

Borító-és ajánlóképek forrása:  Fortepan/Fortepan/9382

Ezt is szeretjük