Hogyan szerettek száz éve a magyarok? Szerelmespárok bensőséges pillanatai a Fortepanról

A szerelem az egyik legszebb érzés a világon, ami így volt száz éve is, és így lesz örökké.

fortepan 9382

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A legfontosabb dolgok az életben nem ábrázolhatók pontosan, így a szerelem sem. De ezekből a régi fotókból szinte sugárzik a bensőségesség, a szépség, a kapcsolódás. 

Milyen lehetett a múlt században a Balaton partján heverészni, milyen ruhákban és frizurákkal járták az emberek az utcákat a különböző évtizedekben? A Fortepan régi fotóinak köszönhetően nem kell pusztán a fantáziánkat használnunk, hogy ezt elképzeljük.

Szerelem túl téren és időn

A szerelmes versek a legjobb példák arra, hogy a szerelem nem ismer teret és időt, univerzális és el nem múló törvényei voltak és lesznek mindig is. Bár fényképezőgép nem olyan régen létezik, mint toll és papír, de hála a feltalálásának, megleshetünk elkapott, bensőséges pillanatokat az elmúlt száz évből. 

Romantikus, bensőséges képeken mutatjuk, hogy szerették egymást egy évszázada a magyar párok.

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

(Képek forrása: Fortepan/Hanser Mária/120469; Fortepan/Fortepan/28502; Fortepan/Botár Angéla/57886; Fortepan/Karabélyos Péter/57139; Fortepan/Fortepan/8366; Fortepan/ Chuckyeager tumblr/143701; Fortepan/ Chuckyeager tumblr/133801; Fortepan/Urbán Tamás/88980 )

Borító-és ajánlóképek forrása:  Fortepan/Fortepan/9382

Ezt is szeretjük